- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #17.061
O agri ve catlak hic birseye benzemiyor. Dogurdum ama gogus catlahi beter. Dogumdan 1 ay once mutlaka baslayin. Ozellikle e vitamini kapsulu oneriliyor. Ben bunda ne gerekirse alip bir ay once baslayacagimKızlar, bebeklerimiz yeni doğduğunda göğüs uçları çatlayabiliyormuş, emziremeyebiliyormusuz.
bunun için doğumdan bir ay önce filan itibaren gögüs uclarına bi krem sürmek gerekiyormus.
yine o pahalı kremlerden var piyasada.
ama sekiz ay önce doğum yapan arkadaşım, aktardan saf kakao yağı aldığını onu sürdüğünü söyledi, hem doğal olduğu için bebek emerken ona zarar vermiyormuş hem de çok memnun kaldığını söyledi arkadaşım. kakao yağı kremi değil, böyle katı, sabun görünümünde bir yağ. aklınızda olsun. internetten bakın.
Ben kadar kilolu olamazsin canim 89 ile basladim 79 oldum simdi 81 im ama hissediyorum seninde vaktivardirNe güzel yazıyorsunuz böyle tekmeledi surtundu diyvardır e hissetmeye çalışıyorum ama yokacaba kilolu olduğumdan mı hissetmiyorum kii
22. Hafta bitmek uzere 6 kilo. Canim kuzenim 22 kilo aldi şuan hamilelelik oncedinden dahada zayif.12 kilo almısım napicam ben çok yemiyorum nerden aldım bu kadar ilk uçay 3 kilo aalmıştım 9 kiloyu bi anda nasıl aldım
Canim ben on kilo verdim simdilerde 5.5 ayda 2 kilo aldimKizlar Moralim çok bozukkaç kilo aldınız su ana kadar ;(
Hamilelikten önce zayıf mıydın canım? Uzulme bünyeye göre değişebilen bir durum bu kilo işleri sağlığında bir problem yoksa sorun etmemek gerek
Canım 85 kgım şu an bende 78ile başladım hiç vermedim kilo. Sanki arada tekme hissediyorum ama emin olamıyorum işte heh bu tekmeydi diyemiyorumBen kadar kilolu olamazsin canim 89 ile basladim 79 oldum simdi 81 im ama hissediyorum seninde vaktivardir
Hiiç uzulme o zaman canım. Doğumdan sonra verirsin boyun da maasallah uzunmuş. Kaldırır vucudun yani. Sıkma canını hiç :)1.78 boyum 62 ile hamile kaldım zayiftim yani boyuma gore.. Ama cçok üzüldüm hic sanmiyordum kilo konusu yapanlara kizardim hatta burda da dogumdan sonra verilir nolacak ki kaç kilo olursa oolsun bebeğim sağlıklı olsun derdim hep su an üzüntü içindeyim aynalara küstüm
Evet canim bazen sırf konuşmak için konuşuyor lari millete ne iseCanım aynı şeyi bende yaşıyorum. Deli oluyorum artık sırf Konuşmak için konuşuyorlar bazen
Kizlar Moralim çok bozukkaç kilo aldınız su ana kadar ;(
Canım ciceleri n çok hoş ve fiyatlar çok iyi.bende vişne CAD.bi abimin slm ile gideceğim.toptancı olduklari için perakende vermiyorlar diye bile biliyorum.fiyatlar gercekylten iii. Benimde ikiz. Parayı idareli kullanmalıyız.gittigi n yerin adini yazabilir misin?Bunlarda dun oglusuma.aldigimiz cicileri:) resim.eklemeyi pek beceremedim ama :)
FIYATLARINIDA YAZICAM ALACAK.OLAN ARKADASLARA FIKIR OLUR
TAVSANLI ALT ACMA: 13 tl
Kundak set: 22 tl
Hastane cikisi :39 tl
Papyonlu smokin :16 tl
mevlut takimi 37 tl
Mavi battaniye 14 tl
Canta 56 tl
Organik battaniye 15 tl
Kirmizi tulum 3lu 17 tl
Ari desenli battaniye 12 tl
Krem rengi sac orgusu battaniye 16tl
Coraplar 2 tl
Canim ben ilk hamileligimde 26 kilo aldim korkma okdr kizim 8 aylikken hepsi gitti zaten emzirirken gidiyo merak etme tabi dikkat etmekte fayda var ama uzulme emin ol veriliyor12 kilo almısım napicam ben çok yemiyorum nerden aldım bu kadar ilk uçay 3 kilo aalmıştım 9 kiloyu bi anda nasıl aldım
Ne sacma sey babasi yani Sonucta bunu dusunenlerin zihniyetinden suphe etmek gerek benceKızlar bir süredir beni sinir eden bir şey var burada çoğunluk kız annesi olacak ya da hali hazırda kız annesi. Etrafta ya da internette kız çocuğu olacaklara anlatılan tavsiyeler falan okuyor duyuyorum. Neymiş babası altını değiştiremezmiş günahmı, yok yıkayamazmış...
Çocuğun babasından mı azılı sapığından mı bahsediyorlar belli değil, yani değil babası ufacık bebeğin vajinasını herhangi biri görse ( mahremiyete önem vermeme rağmen ve çocuğun altını başkalarının yanında değiştimemeyi düşünmeme rağmen) ne olur sapık olmadıkça. Yani bildiğim tek şey kocamın sapık olmadığı ve ona böyle bir muamelyi asla yapmam.
Konuşup soru sorabilen memenin penisin vajinanın örtülü bir yer olduğunu algılayana kadar babasının yıkamasında da sakınca görmem. Beni de babam yıkadı hatırlıyorum hiç de psikolojim bozulmadı yani. Ama okula bile gitmiyordum çok küçüktüm. Belki hatırlamaması psikolojik olarak daha doğrudur bilemiycem ama bu konuşmalar bana sağlıklı gelmiyor. Siz ne düşünüyorsunuz..
Canim simdi agirliklari dusuk ya ondan tekme gibi degil[/QUOTE][QUOTE="pofuduk18, post:düşük ya 7375, member: 472değil Canım 85 kgım şu an bende 78ile başladım hiç vermedim kilo. Sanki arada tekme hissediyorum ama emin olamıyorum işte heh bu tekmeydi diyemiyorum
aynen canım zaten genetıgımızde vrsa catlıcaz bu ıllakı bole nemlı tutmk onmlı bu vazelın haberlerını duyunca sewınıyorum ıse de yarıyor ıkı gun nemı gecmıyor banyodan sonrada super aman arastrılımda bı cok para vermısken catlak catlak olmayalım yaptıgımız seyler ıse yarasnda swınelım
Kizlar Moralim çok bozukkaç kilo aldınız su ana kadar ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?