2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Y
O agri ve catlak hic birseye benzemiyor. Dogurdum ama gogus catlahi beter. Dogumdan 1 ay once mutlaka baslayin. Ozellikle e vitamini kapsulu oneriliyor. Ben bunda ne gerekirse alip bir ay once baslayacagim

Ne güzel yazıyorsunuz böyle tekmeledi surtundu diyvardır e hissetmeye çalışıyorum ama yok acaba kilolu olduğumdan mı hissetmiyorum kii
Ben kadar kilolu olamazsin canim 89 ile basladim 79 oldum simdi 81 im ama hissediyorum seninde vaktivardir

1.78 boyum 62 ile hamile kaldım zayiftim yani boyuma gore.. Ama cçok üzüldüm hic sanmiyordum kilo konusu yapanlara kizardim hatta burda da dogumdan sonra verilir nolacak ki kaç kilo olursa oolsun bebeğim sağlıklı olsun derdim hep su an üzüntü içindeyim aynalara küstüm
Hamilelikten önce zayıf mıydın canım? Uzulme bünyeye göre değişebilen bir durum bu kilo işleri sağlığında bir problem yoksa sorun etmemek gerek

Hiiç uzulme o zaman canım. Doğumdan sonra verirsin boyun da maasallah uzunmuş. Kaldırır vucudun yani. Sıkma canını hiç :)

1.78 boyum 62 ile hamile kaldım zayiftim yani boyuma gore.. Ama cçok üzüldüm hic sanmiyordum kilo konusu yapanlara kizardim hatta burda da dogumdan sonra verilir nolacak ki kaç kilo olursa oolsun bebeğim sağlıklı olsun derdim hep su an üzüntü içindeyim aynalara küstüm
[/QUOTE]

canım benim bir arkaşım 16 kilo aldı toplamda. normal doğum yaptı. şu an dört aylık bir bebeği var, emziriyor ve kilolarının tamamını verdi. insallah bebeklerimizi emzirelim kolayca veririz, hiç üzülme.

Sağolun kızlar inş veririm... Netten baktım simdi hamilelikte beslenme diye ona gore beslenmeye calisicam inş hızlı şekilde kilo almaya devam etmem .. Makarna pilav patates tatlı ekmek inş bi daha aagzima vurmam..

Canım aynı şeyi bende yaşıyorum. Deli oluyorum artık sırf Konuşmak için konuşuyorlar bazen
Evet canim bazen sırf konuşmak için konuşuyor lari millete ne ise
Kizlar Moralim çok bozuk kaç kilo aldınız su ana kadar ;(

canim ben beş kilo aldim ama ben çok dikkat ediyorum haftada 4 defa yirmi dakika servis durumundan dolayı yürüyorum is yerinde hareketli yim ama aldim

Canım ciceleri n çok hoş ve fiyatlar çok iyi.bende vişne CAD.bi abimin slm ile gideceğim.toptancı olduklari için perakende vermiyorlar diye bile biliyorum.fiyatlar gercekylten iii. Benimde ikiz. Parayı idareli kullanmalıyız.gittigi n yerin adini yazabilir misin?

12 kilo almısım napicam ben çok yemiyorum nerden aldım bu kadar ilk uçay 3 kilo aalmıştım 9 kiloyu bi anda nasıl aldım
Canim ben ilk hamileligimde 26 kilo aldim korkma okdr kizim 8 aylikken hepsi gitti zaten emzirirken gidiyo merak etme tabi dikkat etmekte fayda var ama uzulme emin ol veriliyor

Ne sacma sey babasi yani Sonucta bunu dusunenlerin zihniyetinden suphe etmek gerek bence

[QUOTE="pofuduk18, post:düşük ya 7375, member: 472değil Canım 85 kgım şu an bende 78ile başladım hiç vermedim kilo. Sanki arada tekme hissediyorum ama emin olamıyorum işte heh bu tekmeydi diyemiyorum[/QUOTE]
Canim simdi agirliklari dusuk ya ondan tekme gibi degil

[QUOTE="pofuduk18, post:düşük ya 7375, member: 472değil Canım 85 kgım şu an bende 78ile başladım hiç vermedim kilo. Sanki arada tekme hissediyorum ama emin olamıyorum işte heh bu tekmeydi diyemiyorum
Canim simdi agirliklari dusuk ya ondan tekme gibi degil[/QUOTE]
Hımm iyi bakalım bi an önce buyuseler ahh ahh

Slm kızlar sırt ağrısı yaşıyan varmı benim çok ağrıyo sırtım yatınca biraz rahatlıyorum birde doktorum bana vitamin vermedi gerek yok dedi sizce normalmi

kızlar vazelin hk küçük bir araştırma..vazelinin petrol türevi olduğunu biliyordum..açıkçası hamileliğimde de hiç kullanmadım..vazelin kullanmak isteyeneler bu not belki işinize yarar..

Hazır satılan vazelinler aslında tamamen petrolden üretilen kokusuz (ama genelde gül esansı ile koku veriliyor.) sudan etkilenmeyen cilt bakım ürünüdür. Hazır satılan vazelinlerin zararı olmasa da petrol türevi oldukları içinhamile kadıların kullanmaması öneriliyor. Biz bu yazımızda size doğal malzemeleri kullanarak evde nasıl vazelin yapabilirsiniz ondan bahsedeceğiz.
Öncelikle gerekli olan malzemelerin listesini verelim.

Malzemeler25 gr. Balmumu
25 gr. Kakao yağı
50 gr. Zeytinyağı ya da başka bitkisel yağları da kullanabilirsiniz.
Yapılışı
– Balmumu katı bir yapıda olduğu için öncelikle balmumunu benmari usulü ile eritin. (benmari usulü: Balmumunu çelik ya da demir küçük bir kaba koyun. Daha sonra o kaseden daha geniş ama derin olmayan bir tencereye/ tavaya koyup içine su koyun ve üzerine içinde balmumu olan kaseyi yerleştirin. İçine su girmemesine dikkat edin. Ocağa koyun ve ısınan suyun sıcaklığıyla balmumunun erimesini sağlayın.) Ev yapımı makyaj ürünleri için tıklayın.

– Erittiğiniz balmumunu diğer yağlarla karıştırın ve küçük bir kapta soğumasını bekleyin.
Eğer hoş kokmasını isterseniz içine kokulu esanslardan bir iki damla da damlatabilirsiniz tüm malzemeleri karıştırdığınızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…