- 13 Mayıs 2014
- 699
- 665
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #17.081
cnm e vitamini kapsülünü göğüse mi süreceğiz...yutacak mıyız..Y
O agri ve catlak hic birseye benzemiyor. Dogurdum ama gogus catlahi beter. Dogumdan 1 ay once mutlaka baslayin. Ozellikle e vitamini kapsulu oneriliyor. Ben bunda ne gerekirse alip bir ay once baslayacagim
Allah kabul etsin canım. tüm minklerimize gitsinkizlar kuzularimizin sagligi icinn yasin okudum sizdende istegim birer fatiha okumanz Allah kabul eder ins
7,5 kilo canımKizlar Moralim çok bozukkaç kilo aldınız su ana kadar ;(
şifa olsun canım sana daminiğine de...kestane balı yiyorum ama zencefilli balla pekmezide denicem çok sağol canım
Canım benimde başladı sırt ağrılarım yavaş yavaş dediğin gibi uzanınca hafifliyo sirtim in tam ortasi geriliyo sanki vitaminine vermeliydi neden vermedi acaba hicbirsey kullanmiyomusunSlm kızlar sırt ağrısı yaşıyan varmı benim çok ağrıyo sırtım yatınca biraz rahatlıyorum birde doktorum bana vitamin vermedi gerek yok dedi sizce normalmi
valla bende anlamıyorum canım. makarnayı zaten önceden de çok düşkün değildim. pirinç, makarna, ekmek... bunlara da düşkünlüğüm yok. hatta eskisinden daha çabuk doyuyorum. tek fark süt, meyve, ceviz bunları tüketiyorum ki sayılı bunlar da. günde iki ceviz yiyorum o kadar.12 kilo almısım napicam ben çok yemiyorum nerden aldım bu kadar ilk uçay 3 kilo aalmıştım 9 kiloyu bi anda nasıl aldım
bayıldım kuzenine. bende öyle olmak istiyorum22. Hafta bitmek uzere 6 kilo. Canim kuzenim 22 kilo aldi şuan hamilelelik oncedinden dahada zayif.
dikkat et canım ama zaten boyun varmış senin. emzirirkende şunu ye süt olsun diyen herkese kulak asmazsan sorun olmaz. tabi içlerinde mantıklı olanlarda var ama börek, çörek de kilo yapmaz ki canımmmm1.78 boyum 62 ile hamile kaldım zayiftim yani boyuma gore.. Ama cçok üzüldüm hic sanmiyordum kilo konusu yapanlara kizardim hatta burda da dogumdan sonra verilir nolacak ki kaç kilo olursa oolsun bebeğim sağlıklı olsun derdim hep su an üzüntü içindeyim aynalara küstüm
canım hiç mi vitamin almıyorsun? ben 7. haftamda vitamine, 10. haftamda kan hapına, 18. haftamda da kalsiyum-magnezyum tabletine başladım. 10 gün önce kan sayımım yapıldı, çok şkür iyi sonuçlarım ki benim hamilelik öncesi hep düşüktü. iki kez karnımda kramp tarzında ağrım oldu. kalsiyum-magnezyum tabletinden sonra onlarda gitti. vitaminler çok gerekli canımSlm kızlar sırt ağrısı yaşıyan varmı benim çok ağrıyo sırtım yatınca biraz rahatlıyorum birde doktorum bana vitamin vermedi gerek yok dedi sizce normalmi
Kizlar Moralim çok bozukkaç kilo aldınız su ana kadar ;(
6 kilo aldım canım ben de.Kizlar Moralim çok bozukkaç kilo aldınız su ana kadar ;(
kizlar kuzularimizin sagligi icinn yasin okudum sizdende istegim birer fatiha okumanz Allah kabul eder ins
Kızlar merhaba 4gün önce doktoruma gittiğimde idrar tahlili vermistim çok az enfeksiyon çıktı tek kullanimlik toz verdi dün kullandım fakat hamilelikte enfeksiyon belirtisi olmuyor idrar yaparken yanma agri vs.uzun zamandır da özel bölgemde kasılma oluyor oturduğum yerden kalkamiyorum yatakta donerken acı çekiyorum resmen böyle durumda olan var mi.
teşekkür ederim tatlım umarım faydasını görürüm pekmezi denedim az önce bi kaç kez yapayım bakalımşifa olsun canım sana daminiğine de...
Malesef doktorum vermiyo bebeğin durumu gayet iyi diyo ama benim durumum pek iyi değilcanım hiç mi vitamin almıyorsun? ben 7. haftamda vitamine, 10. haftamda kan hapına, 18. haftamda da kalsiyum-magnezyum tabletine başladım. 10 gün önce kan sayımım yapıldı, çok şkür iyi sonuçlarım ki benim hamilelik öncesi hep düşüktü. iki kez karnımda kramp tarzında ağrım oldu. kalsiyum-magnezyum tabletinden sonra onlarda gitti. vitaminler çok gerekli canım
Hayır hiç bişey kullanmıyorum gebeliğimin başlarında folikasit kullandım sadeceCanım benimde başladı sırt ağrılarım yavaş yavaş dediğin gibi uzanınca hafifliyo sirtim in tam ortasi geriliyo sanki vitaminine vermeliydi neden vermedi acaba hicbirsey kullanmiyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?