2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Y

O agri ve catlak hic birseye benzemiyor. Dogurdum ama gogus catlahi beter. Dogumdan 1 ay once mutlaka baslayin. Ozellikle e vitamini kapsulu oneriliyor. Ben bunda ne gerekirse alip bir ay once baslayacagim
cnm e vitamini kapsülünü göğüse mi süreceğiz...yutacak mıyız..

Slm kızlar sırt ağrısı yaşıyan varmı benim çok ağrıyo sırtım yatınca biraz rahatlıyorum birde doktorum bana vitamin vermedi gerek yok dedi sizce normalmi
Canım benimde başladı sırt ağrılarım yavaş yavaş dediğin gibi uzanınca hafifliyo sirtim in tam ortasi geriliyo sanki vitaminine vermeliydi neden vermedi acaba hicbirsey kullanmiyomusun

12 kilo almısım napicam ben çok yemiyorum nerden aldım bu kadar ilk uçay 3 kilo aalmıştım 9 kiloyu bi anda nasıl aldım
valla bende anlamıyorum canım. makarnayı zaten önceden de çok düşkün değildim. pirinç, makarna, ekmek... bunlara da düşkünlüğüm yok. hatta eskisinden daha çabuk doyuyorum. tek fark süt, meyve, ceviz bunları tüketiyorum ki sayılı bunlar da. günde iki ceviz yiyorum o kadar.

22. Hafta bitmek uzere 6 kilo. Canim kuzenim 22 kilo aldi şuan hamilelelik oncedinden dahada zayif.
bayıldım kuzenine. bende öyle olmak istiyorum
dikkat et canım ama zaten boyun varmış senin. emzirirkende şunu ye süt olsun diyen herkese kulak asmazsan sorun olmaz. tabi içlerinde mantıklı olanlarda var ama börek, çörek de kilo yapmaz ki canımmmm

İnşallah inşallah k18, post: 39148427, member: 472659"]Canim simdi agirliklari dusuk ya ondan tekme gibi degil[/QUOTE]
Hımm iyi bakalım bi an önce buyuseler ahh ahh [/QUOTE]
İnsallah insallah kucagimizada aliriz

Slm kızlar sırt ağrısı yaşıyan varmı benim çok ağrıyo sırtım yatınca biraz rahatlıyorum birde doktorum bana vitamin vermedi gerek yok dedi sizce normalmi
canım hiç mi vitamin almıyorsun? ben 7. haftamda vitamine, 10. haftamda kan hapına, 18. haftamda da kalsiyum-magnezyum tabletine başladım. 10 gün önce kan sayımım yapıldı, çok şkür iyi sonuçlarım ki benim hamilelik öncesi hep düşüktü. iki kez karnımda kramp tarzında ağrım oldu. kalsiyum-magnezyum tabletinden sonra onlarda gitti. vitaminler çok gerekli canım

Canım ben 5 kilo aldım. 61 ile hamile kaldim suan 66 kiloyum. hamileligin başından beri istahim yok keşke istahim olsada yesem. Bebislerimiz sağlıklı olsun kilo neki bozma moralini dogumdan sonra verirsin inşallah

Kizlar Moralim çok bozuk kaç kilo aldınız su ana kadar ;(

Kızlar merhaba 4gün önce doktoruma gittiğimde idrar tahlili vermistim çok az enfeksiyon çıktı tek kullanimlik toz verdi dün kullandım fakat hamilelikte enfeksiyon belirtisi olmuyor idrar yaparken yanma agri vs.uzun zamandır da özel bölgemde kasılma oluyor oturduğum yerden kalkamiyorum yatakta donerken acı çekiyorum resmen böyle durumda olan var mi.

Aynen canım aynısı bende de oluyor idrarımı yaparken çok yanma hissediyorum akıntım sarı renkte oluyor ve kabızlık' da var bende , yarın doktordan randevu alıp gidicem çok rahatsız edici bi durum yaa kasıklarımda ağrı da oluyor

Kızlaaar karnımda bikaç kez pıt pıt oldu, bidaha da hiç hissetmedim. O gün babasını aradım, beni beklesin tekmelemesin dedi, onu dinledi galiba oğlum :) ama yazıklarınızı okudukça çoook hevesleniyorum, bian evvel bende hissetmek istiyorum :)
Bide kilo konuşulmuş, ben 68 le hamile kaldım, bugün itibariyle bir kilo daha alarak 71 olmuşum. Arada verip aldıklarımı saymıyorum moralimi bozmamak için :) annemin yanından gitmeme daha 1 hafta var, bu da demek oluyo ki 2 kilo daha alırım bu gidişle :) bazen kafaya takıyorum. amannnn napalım sağlıklı olsunlar da veririz inş. Bu arada karnım okadar büyüdü ki sanki 10 kilo almış gibiyim, inş çok çatlamam :) ne çok konuştum beh öpüyorum hepinizi, iyi gecelerrrr

Malesef doktorum vermiyo bebeğin durumu gayet iyi diyo ama benim durumum pek iyi değil

Canım benimde başladı sırt ağrılarım yavaş yavaş dediğin gibi uzanınca hafifliyo sirtim in tam ortasi geriliyo sanki vitaminine vermeliydi neden vermedi acaba hicbirsey kullanmiyomusun
Hayır hiç bişey kullanmıyorum gebeliğimin başlarında folikasit kullandım sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…