- 12 Ağustos 2014
- 663
- 560
- 158
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #17.101
Hayır hiç bişey kullanmıyorum gebeliğimin başlarında folikasit kullandım sadece
canım kantahlili yaptırıp değerlerine baktırabilirsin. için rahat eder hemMalesef doktorum vermiyo bebeğin durumu gayet iyi diyo ama benim durumum pek iyi değil
canım o pıt pıtlar bebeğinin hareketleri. artık iyice büyüdüler. pozisyonları uygunsa inşallah daha sık hissederizKızlaaar karnımda bikaç kez pıt pıt oldu, bidaha da hiç hissetmedim. O gün babasını aradım, beni beklesin tekmelemesin dedi, onu dinledi galiba oğlum :) ama yazıklarınızı okudukça çoook hevesleniyorum, bian evvel bende hissetmek istiyorum :)
Bide kilo konuşulmuş, ben 68 le hamile kaldım, bugün itibariyle bir kilo daha alarak 71 olmuşum. Arada verip aldıklarımı saymıyorum moralimi bozmamak için :) annemin yanından gitmeme daha 1 hafta var, bu da demek oluyo ki 2 kilo daha alırım bu gidişle :) bazen kafaya takıyorum. amannnn napalım sağlıklı olsunlar da veririz inş. Bu arada karnım okadar büyüdü ki sanki 10 kilo almış gibiyim, inş çok çatlamam :) ne çok konuştum behöpüyorum hepinizi, iyi gecelerrrr
canım hamilelikte kalsiyum ihtiyacımız arttığı için kalsiyum tabletlerinden almamız gerekiyor diye biliyorum. bebek kendi kemik gelişimi için bizim depolarımızdan alıyor ki ilk sinyalleri dişlerden veriyor diye biliyorum. haftaya doktor randevum doktoruma sorayımBen de sadece demir hapı ve balık hapı içiyorum magnezyum da yazdı ama kramp olmadıkça almıyorum vitamini sordum hiç ihtiyacın yok değerlerin iyi gereksiz dedi. Fazla ilaç kullanımında bebeklerin dişleri erken çıkıyor ya da 36 37 haftalarda fazla vitamin ve kalsiyumdan bebeğin eşi yaşlanıyor ve mecburi sezeyana alıyorlar. Sen gene de başka bir doktora da görün ama doktoruna güveniyorsan sorun etme bence. Bana başka bir doktor balık hapı kullanma dedi ama ben ceviz falan da yemiyorum yani omega 3 almıyorum ondan kullanıyorum.
günaydın canım... ben hissettim ilk tekmemiGünaydın minnaklar ve anneleriiiNasılsınız bakalımm bebişler ne alemde? Günün ilk tekmeleri hissedildi mi?? Ben gece hissettim bugün. Bir de artık geceleri sırtüstü yatarsam rahatsız ediyor uyanıyorum " anneeee sola dön" diye tekmeliyor beni normalde sola dönüp yatıyorum ama çok deli yattığım için sürekli dönüyorum. O arada sırtüstü yatarsam basınç hissediyorum karnımda. Sizde durum ne?
canım hamilelikte kalsiyum ihtiyacımız arttığı için kalsiyum tabletlerinden almamız gerekiyor diye biliyorum. bebek kendi kemik gelişimi için bizim depolarımızdan alıyor ki ilk sinyalleri dişlerden veriyor diye biliyorum. haftaya doktor randevum doktoruma sorayım
tabi canim baliklarin icinde en vitaminlisi oymus balikcida soylemisti bize dondurup getiriyorlarmis. tesekkurler cevabin icin canimcnm sanırım 70-80 civarı..ama içindeki EPA ve DHA oranları ve kalitesi önemli.. en kaliteli omega3 norveç somonlarında bulunuyor..solgar ve amwayin omega3 leri bu konuda en iyisi araştırdığım ve bildiğim kadarıyla..bir dilim somonu 10 liraya satıyorlar..aldığın ilacın kalitesini ordan bile kıyaslayabilirsin...marincap eczane ürünü, sorarsan eczacılar marincapı tavsiye eder ...
zaten iki kutu alsak artiyo bileiçinde 90 tane var..3 ay kullanırsın rahatça...
canım üşütmüşsündür farkında olmadan. Bazen bağırsaklardan dolayı da ağrıyor kasıklar. 2-3 gün sonra geçmişti benim. Doktor bir sorun yok diyosa genelde kabızlıktan veya gazdan oluyor ağrı.Günaydın kızlar nasılsınız. Tetonozun agrisindan uyuyamadim.ilk gun agrimadi ama dun cok agrimaya basladi bugun kolum7 zor hareket ettiriyorumKasik agrilarim tam gaz devam ediyor ama idrar testimi dun aldim temiz cikti.Anlamadim gitti bu agrilarin sebebini.Benim kizda da tik yok hareketlerni hisedemiyorum hic cok nazli cikti
sabahları sütümü içiyorum ama maalesef her gün yoğurt yiyemiyorum. sağol canım, sorayım doktoruma...Herkese vermiyorlar canım onu günlük süt yoğurt peynir kefir vs içip yiyorsan fazlası eş için çok zararlı dediğim gibi sor sen de ben sormuştum çünkü.
bol tekmeli bir gün olsun hepimiz için canımKizlar gunaydin.Bende gunun ilk tekmesini ve hareketlerini hissetmis bulunmaktayimBu ara halsiz,mutsuz,istahsiz ve bulantili bi surece girdim gene hayirlisiyla biter insallsh.Ama oglum her oynadikca yuzumde bi tebessum Hamdolsun...
canıteüşütmüşsündür farkında olmadan. Bazen bağırsaklardan dolayı da ağrıyor kasıklar. 2-3 gün sonra geçmişti benim. Doktor bir sorun yok diyosa genelde kabızlıktan veya gazdan oluyor ağrı.
tetanoz aşısının ağrısı ilk gün hissedilmiyor fakat 2-3. günlerde en çok ağrı oluyor. sonra
da geçiyo zaten[/QUOTE
lnsallah canim dus almaya ihtiyacim var ama
kafami tek elle nasil yikayacam.bu kasik agrisi hamileliyin basindan var bende bazen yurumekte zorluk cekiyorum ama dojtor bi turlu sebebini bulamadi gitti.Magnezium iciyorum simdilik
canım bende tetanoz aşımı oldum ama hiç ağrı yapmadı. arkadaşım başka bir yerde aşısını oldu, onun ki ağrıdı. bence aşıyı vuran kişi de çok önemli. canım bir de ben bir sitede 21. hafta bilgilerinde kasık ağrıları olabileceğini görmüştüm. doktora gidip bir şey olmadığını gördüysen, bu haftalardaki normal ağrılardan olabilirGünaydın kızlar nasılsınız. Tetonozun agrisindan uyuyamadim.ilk gun agrimadi ama dun cok agrimaya basladi bugun kolum7 zor hareket ettiriyorumKasik agrilarim tam gaz devam ediyor ama idrar testimi dun aldim temiz cikti.Anlamadim gitti bu agrilarin sebebini.Benim kizda da tik yok hareketlerni hisedemiyorum hic cok nazli cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?