2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hayır hiç bişey kullanmıyorum gebeliğimin başlarında folikasit kullandım sadece

Ben de sadece demir hapı ve balık hapı içiyorum magnezyum da yazdı ama kramp olmadıkça almıyorum vitamini sordum hiç ihtiyacın yok değerlerin iyi gereksiz dedi. Fazla ilaç kullanımında bebeklerin dişleri erken çıkıyor ya da 36 37 haftalarda fazla vitamin ve kalsiyumdan bebeğin eşi yaşlanıyor ve mecburi sezeyana alıyorlar. Sen gene de başka bir doktora da görün ama doktoruna güveniyorsan sorun etme bence. Bana başka bir doktor balık hapı kullanma dedi ama ben ceviz falan da yemiyorum yani omega 3 almıyorum ondan kullanıyorum.

canım o pıt pıtlar bebeğinin hareketleri. artık iyice büyüdüler. pozisyonları uygunsa inşallah daha sık hissederiz

canım hamilelikte kalsiyum ihtiyacımız arttığı için kalsiyum tabletlerinden almamız gerekiyor diye biliyorum. bebek kendi kemik gelişimi için bizim depolarımızdan alıyor ki ilk sinyalleri dişlerden veriyor diye biliyorum. haftaya doktor randevum doktoruma sorayım

Günaydın minnaklar ve anneleriii Nasılsınız bakalımm bebişler ne alemde? Günün ilk tekmeleri hissedildi mi?? Ben gece hissettim bugün. Bir de artık geceleri sırtüstü yatarsam rahatsız ediyor uyanıyorum " anneeee sola dön" diye tekmeliyor beni normalde sola dönüp yatıyorum ama çok deli yattığım için sürekli dönüyorum. O arada sırtüstü yatarsam basınç hissediyorum karnımda. Sizde durum ne?

günaydın canım... ben hissettim ilk tekmemi

Herkese vermiyorlar canım onu günlük süt yoğurt peynir kefir vs içip yiyorsan fazlası eş için çok zararlı dediğim gibi sor sen de ben sormuştum çünkü.

Ayyy kızlar ben de 19. haftamın sonundan beri düzensiz hissediyordum ama bir kaç gündür çok düzenli hissediyorum hareketlrrini, hatta benim kızım eşim karnına dokunduğunda asla kımıldamıyordu dün gece eşime bir daha deneyelim takla atıyor dokun dedim. Ay görmeniz lazım göbeğim yamuldu rahat 15 tane tekme üstüne tekme attı öldük mutluluktan. :)

tabi canim baliklarin icinde en vitaminlisi oymus balikcida soylemisti bize dondurup getiriyorlarmis. tesekkurler cevabin icin canim

Günaydın kızlar nasılsınız. Tetonozun agrisindan uyuyamadim.ilk gun agrimadi ama dun cok agrimaya basladi bugun kolum7 zor hareket ettiriyorumKasik agrilarim tam gaz devam ediyor ama idrar testimi dun aldim temiz cikti.Anlamadim gitti bu agrilarin sebebini.Benim kizda da tik yok hareketlerni hisedemiyorum hic cok nazli cikti

canım üşütmüşsündür farkında olmadan. Bazen bağırsaklardan dolayı da ağrıyor kasıklar. 2-3 gün sonra geçmişti benim. Doktor bir sorun yok diyosa genelde kabızlıktan veya gazdan oluyor ağrı.
tetanoz aşısının ağrısı ilk gün hissedilmiyor fakat 2-3. günlerde en çok ağrı oluyor. sonra da geçiyo zaten

Kizlar gunaydin.Bende gunun ilk tekmesini ve hareketlerini hissetmis bulunmaktayimBu ara halsiz,mutsuz,istahsiz ve bulantili bi surece girdim gene hayirlisiyla biter insallsh.Ama oglum her oynadikca yuzumde bi tebessum Hamdolsun...
bol tekmeli bir gün olsun hepimiz için canım kış oldugu zaman hele ki bir de yağmurlu kapalı bir hava varsa benim de neşem kaçıyor hemen. Bu aralar genel olarak herkeste gözlemlediğim bir hal canım Bir de hamileyiz, hormonlar dengesizlikte birbiriyle yarışıyor Bence kısa zaman sonra düzeleceksin

canım bende tetanoz aşımı oldum ama hiç ağrı yapmadı. arkadaşım başka bir yerde aşısını oldu, onun ki ağrıdı. bence aşıyı vuran kişi de çok önemli. canım bir de ben bir sitede 21. hafta bilgilerinde kasık ağrıları olabileceğini görmüştüm. doktora gidip bir şey olmadığını gördüysen, bu haftalardaki normal ağrılardan olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…