- 25 Aralık 2013
- 961
- 940
- 158
- 35
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #17.121
Insallah canim dort gozle duzelmeyi ve gunlerin cabuk gecmesini,ogluma kavusmayi bekliyorum.bol tekmeli bir gün olsun hepimiz için canımkış oldugu zaman hele ki bir de yağmurlu kapalı bir hava varsa benim de neşem kaçıyor hemen. Bu aralar genel olarak herkeste gözlemlediğim bir hal canım Bir de hamileyiz, hormonlar dengesizlikte birbiriyle yarışıyor Bence kısa zaman sonra düzeleceksin
inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz canımInsallah canim dort gozle duzelmeyi ve gunlerin cabuk gecmesini,ogluma kavusmayi bekliyorum.
ilk gün ağrımadı benim de 2. ve 3. günler ağrımıştı. sonra da geçti. Ben doktorumla konuşucam o konuyu. Risk grubunda değilsem, hamilelikte aldığım kilo az ise ve bebeğim gelişimi iyiyse yaptırmama gerek yokmuş. Tabi doktor ne derse o.Gunaydin bayanlar bende az once saglik ocagindaydim daha once 5 doz oldugum icin koruyucu tetenaz asisi oldum sadece ama hic agrimadi sonra agrirmi bilmem bide 24. Haftada seker yukkemesi yspilcakmis siz yaptircakmisiniz eger istemiyorsak turanak yazacakmisuz kendi istegimle yaptirnuyorum diye
ben kesinlikle yaptıracağım canım. baba tarafımda şeker hastası olmayan yok. potansiyelim yüksek, karbonhidratlı besinleri kesinlikle tüketmiyorum demiyorum. o yüzden yaptıracağım.canan karatay yüzünden aklı karışanlar olabiliyor. kadın doğum uzmanı değil canan karatay. kadın doğum doktorum yaptırmam gerektiğini söylüyorsa yaptırırım. eğer fikirlerine güvenmeyeceksem niye doktorumla devam edeyim, niye doğumumu yaptırayım diye düşünüyorum. gerektiğinde pekmez de bal da yiyorum. ona kalırsa bunları da tüketmemem gerekiyorGunaydin bayanlar bende az once saglik ocagindaydim daha once 5 doz oldugum icin koruyucu tetenaz asisi oldum sadece ama hic agrimadi sonra agrirmi bilmem bide 24. Haftada seker yukkemesi yspilcakmis siz yaptircakmisiniz eger istemiyorsak turanak yazacakmisuz kendi istegimle yaptirnuyorum diye
Ben de once teraddut etmiştim canim ama doktorumun tecrube ve bilgisine cok guveniyorum o yapilmasinin gerektigini soyledi ben de yaptircam 24. Haftadagulsah1489 .!.:Gunaydin bayanlar bende az once saglik ocagindaydim daha once 5 doz oldugum icin koruyucu tetenaz asisi oldum sadece ama hic agrimadi sonra agrirmi bilmem bide 24. Haftada seker yukkemesi yspilcakmis siz yaptircakmisiniz eger istemiyorsak turanak yazacakmisuz kendi istegimle yaptirnuyorum diye
Canan Karatay'ı eşim çok takip eder ama kendi de eksik kalmıyor şekerden ekmekten. Ben hamilelik öncesinde et yemeyen biriydim. Canan karatay iç hastalıkları ve kardiyoloji uzmanı. Güya zayıflamak için kendince çözümler üretiyor. Kitabı satsın diye önüne gelenle polemiğe giriyor. Bizim ailelerimizde şeker hastası yok. Ben de dikkat ediyorum yediklerime. Ekmeği sadece kahvaltıda tüketiyorum.ben kesinlikle yaptıracağım canım. baba tarafımda şeker hastası olmayan yok. potansiyelim yüksek, karbonhidratlı besinleri kesinlikle tüketmiyorum demiyorum. o yüzden yaptıracağım.canan karatay yüzünden aklı karışanlar olabiliyor. kadın doğum uzmanı değil canan karatay. kadın doğum doktorum yaptırmam gerektiğini söylüyorsa yaptırırım. eğer fikirlerine güvenmeyeceksem niye doktorumla devam edeyim, niye doğumumu yaptırayım diye düşünüyorum. gerektiğinde pekmez de bal da yiyorum. ona kalırsa bunları da tüketmemem gerekiyor
Tatlım bu ara geçmişe pek bakamadım kusura bakma bi yandan grip bi yandan da misafirlerim vardı mesajını yeni gördüm çok sevindim iyi olmana kendine çok dikkat etbaldamlam çıktım canım hastaneden haber vercem demiştim:) çok şükür herşey yolunda
:)) sorma canım yaa. her şey zararlı ona göre. kesinlikle yazdığı kitap satsın diye yapıyor bunları. geçen gün bir kanala çıkmıştı. elinde kitabı tabi ki. 5 dk sabredemedim, sinirlenip kanalı değiştirdimCanan Karatay'ı eşim çok takip eder ama kendi de eksik kalmıyor şekerden ekmekten. Ben hamilelik öncesinde et yemeyen biriydim. Canan karatay iç hastalıkları ve kardiyoloji uzmanı. Güya zayıflamak için kendince çözümler üretiyor. Kitabı satsın diye önüne gelenle polemiğe giriyor. Bizim ailelerimizde şeker hastası yok. Ben de dikkat ediyorum yediklerime. Ekmeği sadece kahvaltıda tüketiyorum.
Canan karatay'a kalsa tarhana çorbası bile içmemeliyiz. içindekilerin hepsi karbonhidratmış
O tiple 100 yaşına kadar yaşasa ne olur...
Teşekkürler cnm öyle yaptırımcanım kantahlili yaptırıp değerlerine baktırabilirsin. için rahat eder hem
Decaviti doktorun kullanmanı istedi mi peki canım?Gunaydin kizlar
Saglik ocagina geldim tetanoz asimin 2.dozunuda yaptirdim. Bide gelmisken decavit aldim saglik bakanligi ucretsiz veriyormus. 9 martta tekrar kontrolum varmis. Haftayada kendi doktoruma gidicem seker yuklemesi icin hayirlisi insallah :))
Sagolun cevaplar icin bende doktoruma danisip oyle karar vericem
ah canim benim kiz cok nazli. Günde1 ve ya 2 pit pit ediyor sonra dönüp kıçını yatıyor bi dogsun sorucam ben onaGünaydın minnaklar ve anneleriiiNasılsınız bakalımm bebişler ne alemde? Günün ilk tekmeleri hissedildi mi?? Ben gece hissettim bugün. Bir de artık geceleri sırtüstü yatarsam rahatsız ediyor uyanıyorum " anneeee sola dön" diye tekmeliyor beni normalde sola dönüp yatıyorum ama çok deli yattığım için sürekli dönüyorum. O arada sırtüstü yatarsam basınç hissediyorum karnımda. Sizde durum ne?
Benim 2. Ve 3. Gun agrimisti seker yuklemesi konusunda doktoruma soracagim bende. Bir suru doktor yapilmasi gerek diyor. Bi tane cilgin kadinin dedigiyle riske atamam yavrumu. Ailemizde seker de var hem esimin annesinde hem benim babamda. Bende cikolataya sekere cok duskunum o yuzden doktorum yaptir derse dusunmem.Gunaydin bayanlar bende az once saglik ocagindaydim daha once 5 doz oldugum icin koruyucu tetenaz asisi oldum sadece ama hic agrimadi sonra agrirmi bilmem bide 24. Haftada seker yukkemesi yspilcakmis siz yaptircakmisiniz eger istemiyorsak turanak yazacakmisuz kendi istegimle yaptirnuyorum diye
Gunaydin kizlar
Saglik ocagina geldim tetanoz asimin 2.dozunuda yaptirdim. Bide gelmisken decavit aldim saglik bakanligi ucretsiz veriyormus. 9 martta tekrar kontrolum varmis. Haftayada kendi doktoruma gidicem seker yuklemesi icin hayirlisi insallah :))
Gunaydin canimm ben yaptiricam cunku benim annemde ve ananemde seker hastaligi vardiGunaydin bayanlar bende az once saglik ocagindaydim daha once 5 doz oldugum icin koruyucu tetenaz asisi oldum sadece ama hic agrimadi sonra agrirmi bilmem bide 24. Haftada seker yukkemesi yspilcakmis siz yaptircakmisiniz eger istemiyorsak turanak yazacakmisuz kendi istegimle yaptirnuyorum diye
çamaşır suyuna dokunuyor musun sen canım???? Koklaman bile zararlı. O dokunmuş olabilir.Kızlar temizlikle yemeği erkenden bitirip keyif tapmak istemiştim bu gün. Bitti bitmesine de elime bir şey oldu dolma gibi şişti parmaklarım çamaşır suyu mu dokundu acaba çok kaşınıyor ya. Cadı parmağı gibidir parmaklarım lahana dolmasına benzedi özellikle sağ elimin parmakları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?