2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Insallah canim dort gozle duzelmeyi ve gunlerin cabuk gecmesini,ogluma kavusmayi bekliyorum.

Gunaydin bayanlar bende az once saglik ocagindaydim daha once 5 doz oldugum icin koruyucu tetenaz asisi oldum sadece ama hic agrimadi sonra agrirmi bilmem bide 24. Haftada seker yukkemesi yspilcakmis siz yaptircakmisiniz eger istemiyorsak turanak yazacakmisuz kendi istegimle yaptirnuyorum diye

ilk gün ağrımadı benim de 2. ve 3. günler ağrımıştı. sonra da geçti. Ben doktorumla konuşucam o konuyu. Risk grubunda değilsem, hamilelikte aldığım kilo az ise ve bebeğim gelişimi iyiyse yaptırmama gerek yokmuş. Tabi doktor ne derse o.
Ben daha önce de söylemiştim. Canan Karatay'dan hiç hoşlanmam. Bu düşüncede olma sebebim o değil. Dengeli,düzenli ve sağlıklı besleniyorum. Şekerim de her testte alt sınırda çıkıyor. Geçen sefer 75 çıkmıştı. Ama doktorum illa yaptıracaksın derse tabi ki bebeğim için iyi olacaksa yaptıracağım. Ama o kadar glikozun bebeğe ne faydası olacak onu da bilemiyorum. Ben çaya kahveye bile şeker atmayan, çikolata yiyemeyen bi insanım. O kadar glikozu vücuduma ve bebeğimin vücuduna zarar vermeyeceğini düşünemiyorum.

ben kesinlikle yaptıracağım canım. baba tarafımda şeker hastası olmayan yok. potansiyelim yüksek, karbonhidratlı besinleri kesinlikle tüketmiyorum demiyorum. o yüzden yaptıracağım.canan karatay yüzünden aklı karışanlar olabiliyor. kadın doğum uzmanı değil canan karatay. kadın doğum doktorum yaptırmam gerektiğini söylüyorsa yaptırırım. eğer fikirlerine güvenmeyeceksem niye doktorumla devam edeyim, niye doğumumu yaptırayım diye düşünüyorum. gerektiğinde pekmez de bal da yiyorum. ona kalırsa bunları da tüketmemem gerekiyor

günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri işe geldim ama acayip yorgunum zaman geçsede şu doğum iznine çıksam biran önce ufff yaa evde oğluşumla kızışımla olmak istiyorum artık ((

Ben de once teraddut etmiştim canim ama doktorumun tecrube ve bilgisine cok guveniyorum o yapilmasinin gerektigini soyledi ben de yaptircam 24. Haftada

Canan Karatay'ı eşim çok takip eder ama kendi de eksik kalmıyor şekerden ekmekten. Ben hamilelik öncesinde et yemeyen biriydim. Canan karatay iç hastalıkları ve kardiyoloji uzmanı. Güya zayıflamak için kendince çözümler üretiyor. Kitabı satsın diye önüne gelenle polemiğe giriyor. Bizim ailelerimizde şeker hastası yok. Ben de dikkat ediyorum yediklerime. Ekmeği sadece kahvaltıda tüketiyorum.
Canan karatay'a kalsa tarhana çorbası bile içmemeliyiz. içindekilerin hepsi karbonhidratmış
O tiple 100 yaşına kadar yaşasa ne olur...

:)) sorma canım yaa. her şey zararlı ona göre. kesinlikle yazdığı kitap satsın diye yapıyor bunları. geçen gün bir kanala çıkmıştı. elinde kitabı tabi ki. 5 dk sabredemedim, sinirlenip kanalı değiştirdim dediğim gibi benim potansiyelim yüksek. o yüzden yaptıracağım

Gunaydin kizlar
Saglik ocagina geldim tetanoz asimin 2.dozunuda yaptirdim. Bide gelmisken decavit aldim saglik bakanligi ucretsiz veriyormus. 9 martta tekrar kontrolum varmis. Haftayada kendi doktoruma gidicem seker yuklemesi icin hayirlisi insallah :))

Decaviti doktorun kullanmanı istedi mi peki canım?

Sagolun cevaplar icin bende doktoruma danisip oyle karar vericem

Canım diyelim yaptırmadın ve sende hamilelik şekeri oluştu bilmiyorsun çünkü hamilelik şekerinin senin ya da eşinin ailesinde şeker hastası olup olmamasıyla alakası yok gebelikte oluşan bir şey. Sen o testi yaptırıp eğer varsa önlemini alıyorsun ona göre ve bebeğinin yaşamasını sağlıyorsun. Yoksa zaten sorun yok.

Benim üç arkadaşım Canan Karatay ı dinledikleri için gebelik şekerinden bebeklerini kaybettiler. Tarifsiz bir acı kanlı canlı bebek karınlarında öldü. Tabii ki kaderi ömrü oymuş ama bu vicdandan hayatın boyunca kurtulamazsın.

Kızlar temizlikle yemeği erkenden bitirip keyif tapmak istemiştim bu gün. Bitti bitmesine de elime bir şey oldu dolma gibi şişti parmaklarım çamaşır suyu mu dokundu acaba çok kaşınıyor ya. Cadı parmağı gibidir parmaklarım lahana dolmasına benzedi özellikle sağ elimin parmakları.

ah canim benim kiz cok nazli. Günde1 ve ya 2 pit pit ediyor sonra dönüp kıçını yatıyor bi dogsun sorucam ben ona

Benim 2. Ve 3. Gun agrimisti seker yuklemesi konusunda doktoruma soracagim bende. Bir suru doktor yapilmasi gerek diyor. Bi tane cilgin kadinin dedigiyle riske atamam yavrumu. Ailemizde seker de var hem esimin annesinde hem benim babamda. Bende cikolataya sekere cok duskunum o yuzden doktorum yaptir derse dusunmem.

Aaa ucretsiz miymiis bende alayim o zaman

Gunaydin canimm ben yaptiricam cunku benim annemde ve ananemde seker hastaligi vardi

çamaşır suyuna dokunuyor musun sen canım???? Koklaman bile zararlı. O dokunmuş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…