- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #17.141
aaa ciplak elle camasir suyuna mi dokundunn... bir kizayim sana. Canim niye oyle yapiyorsun kullanma camasir suyu hem kokusu zarar hem de deriye temas etmemeli cok tahris edici bi kimyasal. Kullanacagin zaman bulasik eldiveni tak ve kullandigin yerin camini ac. Allah korusun cok zararli bir sey camasir suyu.Kızlar temizlikle yemeği erkenden bitirip keyif tapmak istemiştim bu gün. Bitti bitmesine de elime bir şey oldu dolma gibi şişti parmaklarım çamaşır suyu mu dokundu acaba çok kaşınıyor ya. Cadı parmağı gibidir parmaklarım lahana dolmasına benzedi özellikle sağ elimin parmakları.
Evet canim decavit verdi vitamin olarak, yaninda omega 3 ve demir hapi vermistiDecaviti doktorun kullanmanı istedi mi peki canım?
zaten bana oyle bı sapladı kı ıgneyı kadın kesın agrımaması gerektıyse bıle agrıdı.Esım bıle sınırlendı nasıl ıgne yapıyor.Benım ılk gunlerden devam eden kasık agrısı onceler boyle agrıdan sonra hep kanama oluyordu,sımdı cok sukur olmuyor.Doktora sorunca da ıdrar testı ıstıyor hep ,3 cu kez verdım temız cıktı artık doktora bıle gıtmıyorum kendımı dınlememeye calısıyorum canım zamanı gelınce gederım muayınemecanım bende tetanoz aşımı oldum ama hiç ağrı yapmadı. arkadaşım başka bir yerde aşısını oldu, onun ki ağrıdı. bence aşıyı vuran kişi de çok önemli. canım bir de ben bir sitede 21. hafta bilgilerinde kasık ağrıları olabileceğini görmüştüm. doktora gidip bir şey olmadığını gördüysen, bu haftalardaki normal ağrılardan olabilir
canim camasir suyu bebek icin sakincali deil miKızlar temizlikle yemeği erkenden bitirip keyif tapmak istemiştim bu gün. Bitti bitmesine de elime bir şey oldu dolma gibi şişti parmaklarım çamaşır suyu mu dokundu acaba çok kaşınıyor ya. Cadı parmağı gibidir parmaklarım lahana dolmasına benzedi özellikle sağ elimin parmakları.
çamaşır suyu içermeyen bir temizleyiciyle ya da sirkeli suyla temizlesen? Aşırı zararlı canım. bizim ve bebeğimizin hücrelerinde birikiyormuş. ciddiye almalısın. Ben de kullanmayı çok seviyorum ama eşim yasakladı o yapıyo gerektiğinde. mutfakta cif krem kullanıyorum beyaz olandan ama eldivenle. kokusu olmadığı için rahatsız etmiyor yine de yakından solumamaya çalışıyorum.Evet yani direkt çamaşır suyuna değil de başka türlü rahat edemem. Hep böyleyim ilk kez şişti ama şimdi biraz daha iyi.
Özelden yazıyorum sizeÇok güzeller Cnm fiyatları ne kadar ?
Zaten sonra agriyor. Buz koyGunaydin bayanlar bende az once saglik ocagindaydim daha once 5 doz oldugum icin koruyucu tetenaz asisi oldum sadece ama hic agrimadi sonra agrirmi bilmem bide 24. Haftada seker yukkemesi yspilcakmis siz yaptircakmisiniz eger istemiyorsak turanak yazacakmisuz kendi istegimle yaptirnuyorum diye
Haklisin canim katiliyorumCanım diyelim yaptırmadın ve sende hamilelik şekeri oluştu bilmiyorsun çünkü hamilelik şekerinin senin ya da eşinin ailesinde şeker hastası olup olmamasıyla alakası yok gebelikte oluşan bir şey. Sen o testi yaptırıp eğer varsa önlemini alıyorsun ona göre ve bebeğinin yaşamasını sağlıyorsun. Yoksa zaten sorun yok.
Benim üç arkadaşım Canan Karatay ı dinledikleri için gebelik şekerinden bebeklerini kaybettiler. Tarifsiz bir acı kanlı canlı bebek karınlarında öldü. Tabii ki kaderi ömrü oymuş ama bu vicdandan hayatın boyunca kurtulamazsın.
2 kilo aldım cnm ama benim çok mide bulantılarım oldu yeni geçti desem yeridirKizlar Moralim çok bozukkaç kilo aldınız su ana kadar ;(
zaten iki kutu alsak artiyo bile
Kızlar temizlikle yemeği erkenden bitirip keyif tapmak istemiştim bu gün. Bitti bitmesine de elime bir şey oldu dolma gibi şişti parmaklarım çamaşır suyu mu dokundu acaba çok kaşınıyor ya. Cadı parmağı gibidir parmaklarım lahana dolmasına benzedi özellikle sağ elimin parmakları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?