2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
aaa ciplak elle camasir suyuna mi dokundunn... bir kizayim sana. Canim niye oyle yapiyorsun kullanma camasir suyu hem kokusu zarar hem de deriye temas etmemeli cok tahris edici bi kimyasal. Kullanacagin zaman bulasik eldiveni tak ve kullandigin yerin camini ac. Allah korusun cok zararli bir sey camasir suyu.

Evet yani direkt çamaşır suyuna değil de başka türlü rahat edemem. Hep böyleyim ilk kez şişti ama şimdi biraz daha iyi.

zaten bana oyle bı sapladı kı ıgneyı kadın kesın agrımaması gerektıyse bıle agrıdı.Esım bıle sınırlendı nasıl ıgne yapıyor.Benım ılk gunlerden devam eden kasık agrısı onceler boyle agrıdan sonra hep kanama oluyordu,sımdı cok sukur olmuyor.Doktora sorunca da ıdrar testı ıstıyor hep ,3 cu kez verdım temız cıktı artık doktora bıle gıtmıyorum kendımı dınlememeye calısıyorum canım zamanı gelınce gederım muayıneme

canim camasir suyu bebek icin sakincali deil mi

Evet yani direkt çamaşır suyuna değil de başka türlü rahat edemem. Hep böyleyim ilk kez şişti ama şimdi biraz daha iyi.
çamaşır suyu içermeyen bir temizleyiciyle ya da sirkeli suyla temizlesen? Aşırı zararlı canım. bizim ve bebeğimizin hücrelerinde birikiyormuş. ciddiye almalısın. Ben de kullanmayı çok seviyorum ama eşim yasakladı o yapıyo gerektiğinde. mutfakta cif krem kullanıyorum beyaz olandan ama eldivenle. kokusu olmadığı için rahatsız etmiyor yine de yakından solumamaya çalışıyorum.

Zaten sonra agriyor. Buz koy

Haklisin canim katiliyorum

tetanos aşısı yapılır yapılmaz değil en erken yarım gün sonra agrı yapıyopr. bu agrı bazılarında hafif bazılarında omuz kökünden parmaklara kadar bir uyuşma yapar. şişlik,zonklama vs . olabiliyor. bazı hanımlarda üç günü bile bulabilr misal ben. hemşiremin de eli oldukça hafifdi bağlantısı olduğunu sanmıyorum.

Ay kizlar nasil bi agirlik coktu ustume aksama kadar otursam kalkmam oturdugum yerden ama evin isi de beni bekliyor aksama da arkadaslar gelecek vallahi nasil usengecligim tuttu anlatamam

kızlar benım doktorum 28. haftamda tatatnozu vurduracak. içine 2 aşı daha katıp boğmaca bide bişi daha dedi üçünü bir vurcaz dedi. kendisi peritinalogtur benım de aklımda kalmadı bu yüzden.

cnm hamileyken çamaşır suyu kullanma..heryeri açsan bile 15 saat havada kalıyor molekülleri..ve sen sürekli soluyorsun onu..umay bebeğin ciğerleri şimdiden tanışmasın çamaşır suyuyla :)..elinde açık yara olduysa çamaşır suyu şişirmiş olabilir..

kizlar bebeginizin hareketlerni tam olarak nerde hissediyosunuz bn kasiklarmin asagisinda bseyler hissediyorum bazen bazende braz daha ustte sizin nasl

Kizlarrrrrr markafoni ve morhipoda bebeklerr icin acayip indirim var.. Morhipodan kelebek indirimi vardi ordan nevresim ve ciciler aldim kizima:) mutlakaaaa bakin mutlaka cok tatli seyler varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…