- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #17.161
kızlar, istanbul anadolu yakasında detaylı ultrason için önerebileceğiniz perinatolog var mı?
kızlar, istanbul anadolu yakasında detaylı ultrason için önerebileceğiniz perinatolog var mı?
kizlar bebeginizin hareketlerni tam olarak nerde hissediyosunuz bn kasiklarmin asagisinda bseyler hissediyorum bazen bazende braz daha ustte sizin nasl
kizlar bebeginizin hareketlerni tam olarak nerde hissediyosunuz bn kasiklarmin asagisinda bseyler hissediyorum bazen bazende braz daha ustte sizin nasl
ben yarınkadıköyde sonomed'e gidiyorum biraz tuzlu ama olsun bebişimi görmeye değer.
ARDA LEMBET benım doktorum tavsıye ederım cnm araştırabılırsın çok detaycıdır.
doktorum 24 şubata randevu verdi detaylı ultrason için 15o lira ödüyecemkızlar detaylı ultrasona girenler paylaşabilir mi ne kadar ödediler ve kaçıncı hafta yaptırdılar ben yarın kontrole gidicem doktora soracağım
nerede canım doktorun? adı nedir?doktorum 24 şubata randevu verdi detaylı ultrason için 15o lira ödüyecem
Ohh ne guzel canim az kalmis bnmde 1 haftam var ins hemen gecer :)kızımı görmeme son 1 gün hihih
Canim ben dun tam gogsumun altinda yani gobek deligimin ust kisminda cok yogun tekmeler hissettim. Bi kere ultrasonda gormustum kafasi asagida ayaklari yukardaydi yukari yukari itiyordu ayaklarini. Dunde ayni pozisyondaydi sanirim birde erkek bebeklerin kemikleri daha iri oldugu icin tekme konusunda daha baskin olduklarini duymustumkizlar bebeginizin hareketlerni tam olarak nerde hissediyosunuz bn kasiklarmin asagisinda bseyler hissediyorum bazen bazende braz daha ustte sizin nasl
Canim ben dun tam gogsumun altinda yani gobek deligimin ust kisminda cok yogun tekmeler hissettim. Bi kere ultrasonda gormustum kafasi asagida ayaklari yukardaydi yukari yukari itiyordu ayaklarini. Dunde ayni pozisyondaydi sanirim birde erkek bebeklerin kemikleri daha iri oldugu icin tekme konusunda daha baskin olduklarini duymustum
İnşallah canım :)Ohh ne guzel canim az kalmis bnmde 1 haftam var ins hemen gecer :)
daha ne yapacaktın :)))) Halıyla falan ne uğraşıyorsun canım yaaaaaKızlar ay çok yoruldum sanki iş yaptımazcık halı sildim mutfağı temizledim o kadar
Çok tatlısınız canım benim bir ömür hep böyle olun Allah nazarlardan saklasın maasAllah :)
Amin canım cümlemizi inşallahÇok tatlısınız canım benim bir ömür hep böyle olun Allah nazarlardan saklasın maasAllah :)
Yarın kayınvalidemler gelicek canım kociş de silme dedi ama içim rahat etmedi işte :)bana kalsa daha çok iş var da vücudum izin vermiyor :))daha ne yapacaktın :)))) Halıyla falan ne uğraşıyorsun canım yaaaaa
Sağol canım allah cümlemizin mutluluğunu daim etsin. Photoshop'da yaptım bide bunu Canvas'a bastırdım çok güzel oldu 700*1000 boyutunda çerçeveleticem yeni evimde yatak odama asıcam :)))ayy cnım ne guzel olmus allh mutlulugunu daım etsın resımlerı nası bu hale getırdın valla cok hos bnde yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?