2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kizlar bebeginizin hareketlerni tam olarak nerde hissediyosunuz bn kasiklarmin asagisinda bseyler hissediyorum bazen bazende braz daha ustte sizin nasl

aynen canım hala kasıklarımda hissediyorum şuan bile göbeğimin baya altında ama bazende bir tekme yiyorum göbeğimin ustunde bende anlamadım ama genelde kasıklarımda...

kizlar bebeginizin hareketlerni tam olarak nerde hissediyosunuz bn kasiklarmin asagisinda bseyler hissediyorum bazen bazende braz daha ustte sizin nasl
Canim ben dun tam gogsumun altinda yani gobek deligimin ust kisminda cok yogun tekmeler hissettim. Bi kere ultrasonda gormustum kafasi asagida ayaklari yukardaydi yukari yukari itiyordu ayaklarini. Dunde ayni pozisyondaydi sanirim birde erkek bebeklerin kemikleri daha iri oldugu icin tekme konusunda daha baskin olduklarini duymustum

cnm peki göbek deliğin dışarıya çıktımı senın. benım çok tuhaf bir hal aldı ama dışarıya doğru çıkmadı daha.

ayy cnım ne guzel olmus allh mutlulugunu daım etsın resımlerı nası bu hale getırdın valla cok hos bnde yapayım
Sağol canım allah cümlemizin mutluluğunu daim etsin. Photoshop'da yaptım bide bunu Canvas'a bastırdım çok güzel oldu 700*1000 boyutunda çerçeveleticem yeni evimde yatak odama asıcam :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…