- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.109
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #17.181
Canim ben dun tam gogsumun altinda yani gobek deligimin ust kisminda cok yogun tekmeler hissettim. Bi kere ultrasonda gormustum kafasi asagida ayaklari yukardaydi yukari yukari itiyordu ayaklarini. Dunde ayni pozisyondaydi sanirim birde erkek bebeklerin kemikleri daha iri oldugu icin tekme konusunda daha baskin olduklarini duymustum
Kızlar ay çok yoruldum sanki iş yaptımazcık halı sildim mutfağı temizledim o kadar
Canim ben dun tam gogsumun altinda yani gobek deligimin ust kisminda cok yogun tekmeler hissettim. Bi kere ultrasonda gormustum kafasi asagida ayaklari yukardaydi yukari yukari itiyordu ayaklarini. Dunde ayni pozisyondaydi sanirim birde erkek bebeklerin kemikleri daha iri oldugu icin tekme konusunda daha baskin olduklarini duymustum
ayy mukemmelSağol canım allah cümlemizin mutluluğunu daim etsin. Photoshop'da yaptım bide bunu Canvas'a bastırdım çok güzel oldu 700*1000 boyutunda çerçeveleticem yeni evimde yatak odama asıcam :)))
Oy masaallah size...
kesinlikle.... Bebekler olduğunda onlara neler neler yapacak annesi :))))ayy mukemmelaklıma fıkır soktun bak bunu bebek oldugundada yapabılırım cok hos durur
Canımm teşekkür ederim :)Oy masaallah size...
Ece anneye efe babaya benzesin insaallah...
Halı dediniz de bugün başıma neler açtımdaha ne yapacaktın :)))) Halıyla falan ne uğraşıyorsun canım yaaaaa
Ayy hadi canım az kalmış. kızını da bi gör de gel :) ben de yarın gidicem kızımı görmeye :)Kizimi görmeye son 2 saat insallahheyecan dorukta yine :)
görmesemde hissedeyim yeter diyorum ama son saatler olunca heyecan basiyor...
Geçen hafta benim de çok kötüydü. Bu hafta pek yok şükür. Yediklerimize dikkat etmemiz lazım.Midem yangin yeri gibi nasıl da yaniyorrŕrrrr. Siz de varmi bu durum ve caresi nedirrr kizlarr
benimde cayır cayır yanıyo hem işyerinde hem evde Rennie Duo kullanıyorum geçiyoMidem yangin yeri gibi nasıl da yaniyorrŕrrrr. Siz de varmi bu durum ve caresi nedirrr kizlarr
Ben de yarın görücem canım inşallah :) senin yazdıkların ne zamandır gözükmüyodu ben de. Bazen yorum yazıyolar anlayamıyodum. Profiline girip bi yere tıkladım. Artık görebiliyorum :))))Bizim cimcimeyi bu cumartesi gorucem ben de inşallah bakalım bıcırık ne alemde :) yesin onu annesi :)
Midem yangin yeri gibi nasıl da yaniyorrŕrrrr. Siz de varmi bu durum ve caresi nedirrr kizlarr
Ayy hadi canım az kalmış. kızını da bi gör de gel :) ben de yarın gidicem kızımı görmeye :)
Midem yangin yeri gibi nasıl da yaniyorrŕrrrr. Siz de varmi bu durum ve caresi nedirrr kizlarr
Rennie gebelikte kullanılabiliyor mu cnm?benimde cayır cayır yanıyo hem işyerinde hem evde Rennie Duo kullanıyorum geçiyo
rennıe duo surup yada dogal yolla dıyorsan ılık sut sade soda canım benımkını bunlar gecırdı sukur uzun zmandırda yanmıyorMidem yangin yeri gibi nasıl da yaniyorrŕrrrr. Siz de varmi bu durum ve caresi nedirrr kizlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?