2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

canim seninle ayni gidiyoruz resmen, dün bende ilk kez göbek deligimin üstünde hareketlerini gördüm... simdiye kadar kasiklarimda hissediyordum hep

b

Sağol canım allah cümlemizin mutluluğunu daim etsin. Photoshop'da yaptım bide bunu Canvas'a bastırdım çok güzel oldu 700*1000 boyutunda çerçeveleticem yeni evimde yatak odama asıcam :)))
ayy mukemmel aklıma fıkır soktun bak bunu bebek oldugundada yapabılırım cok hos durur

daha ne yapacaktın :)))) Halıyla falan ne uğraşıyorsun canım yaaaaa
Halı dediniz de bugün başıma neler açtım salça kavanozunu dolaba koyarken elimden kaydı tuzla buz oldu yolluk salça oldu canım çıktı silerken çok yorulmuşum. izi de kaldı tabi ki tekrar silmem lazım

Bizim cimcimeyi bu cumartesi gorucem ben de inşallah bakalım bıcırık ne alemde :) yesin onu annesi :)
Ben de yarın görücem canım inşallah :) senin yazdıkların ne zamandır gözükmüyodu ben de. Bazen yorum yazıyolar anlayamıyodum. Profiline girip bi yere tıkladım. Artık görebiliyorum :))))

Kızlar doktor kontrolumuzden geliyoruz Bebeğimi gördüm bi ay aradan sonra çok hareket etmedi hatta hiç etmedi utandı heralde ama heryeri belli doktor kulakları büyük olacak dedi yavrusum benim dışarda sıradışı beklerken nasıl heyecanlandırdı anlatamam kalbim küt küt atiyodu diğer hamisler baktım sakin sakin oturuyolardi tetanos aşımızida olduk Allaha sukur

Midem yangin yeri gibi nasıl da yaniyorrŕrrrr. Siz de varmi bu durum ve caresi nedirrr kizlarr

Son 2 gündür özellikle aksamlari çok oluyor bendede..
Limon, domates, portakal gibi asitli yiyeceklerden kaçinmak gerekiyor

Ayy hadi canım az kalmış. kızını da bi gör de gel :) ben de yarın gidicem kızımı görmeye :)

insallah canim bakalim napiyormus
darisi sana, az kalmis yarina :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…