2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Malesef doktorum vermiyo bebeğin durumu gayet iyi diyo ama benim durumum pek iyi değil

canım benim doktorum da vitamin taraftarı değil. 16.haftada demir hapına başladım 20.haftada da yani bu hafta d vitamini verecek o kadar. et,süt,yoğurt vb. yerim dersen bunlar yeterli dedi. Bende bunlara dikkat ediyorum o kadar.

Merhaba anneler bizde yeni geldik kizimla Dr randevumuzdan.herşey yoljndaymis şükür benim enfeksiyonum disinda.antibiyotiğe devam:-( 385 gr olmuş kuzum bense her seferinde 1 er kg artarken bu kez 3 kg birden almisim. Bu da minigimin ilk tam görüntüsü

Eklentiler

• 1422633341806-1779909580.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 121
slm kızlar kan ilacı olarak ferro sanol duedonal mı kullanıyorsunuz yoksa gyno ferro sanol mı kullanıyorsunuz?

Ben de yarın görücem canım inşallah :) senin yazdıkların ne zamandır gözükmüyodu ben de. Bazen yorum yazıyolar anlayamıyodum. Profiline girip bi yere tıkladım. Artık görebiliyorum :))))
Aa allah allah :) niye oyleydi acaba :) hallolmuş neyse ki :)

Midem yangin yeri gibi nasıl da yaniyorrŕrrrr. Siz de varmi bu durum ve caresi nedirrr kizlarr
canım ben gaviskon surup kullanıyorum mide yanması için. doktorum önerdi. içinde de hamileler kullanabilir yaziyor .

slm kızlar kan ilacı olarak ferro sanol duedonal mı kullanıyorsunuz yoksa gyno ferro sanol mı kullanıyorsunuz?
solgarın gentle iron'ı kullanıyorum .

Kizlarrr su icsem sisiyorum sanki yaa derin nefes almakta zorlaniyorum az yiyorum ama neden olur boyle.aranizda bu durumu yasayan var mi??

Size Efe ile Ece'nin Anne Babasını tanıtalım :)))) resimler 15 yıllık bir hikaye :))))

ayyyyy bayıldım bayıldım efe ile ece nin annesine babasına..harika olmuş cnm çok güzel hazırlamışsın eline sağlık...ben de yapayım bundan bir tane süpriz...nasıl hazırladın hangi program bu canım..

Kizlarrr su icsem sisiyorum sanki yaa derin nefes almakta zorlaniyorum az yiyorum ama neden olur boyle.aranizda bu durumu yasayan var mi??
ben ben bennnnnn..şu an beni görseniz 8 aylık dersiniz..hiç abartmıyorum...çok yemiyorum ama inanılmaz şişkin bir karnım var kocaman..

Kizlar ara ara kasilmalarim oluyo Allahtan cok fazla ve pespese degil.Ama elimi karnima koydugumda avcumun ici doluyor sertlesiyor bebegim.Ve dunden beri sanki bacaklarimi birlestiremiyorum yururken aci-agri karisik bi durum yasiyorum.Acaba normal bi durummu bu sizdede varmi bunun gibi sikayetleriniz.

Kızlar ay çok yoruldum sanki iş yaptım azcık halı sildim mutfağı temizledim o kadar
hakkaten ne çamaşır yıkamışsın ne evi dip bucak temizlemişsin canım neden yoruldun :)))))))
kuzucum halı silmek ne demek ben normal hayatımda halı silemem değil ki hamileyken..ben evimi temizliyorum bakıyorum ertesi gün mutfagın kenarında 1 haftalık toz birikmiş...temizlik nankör..yorma kendini de bebişini de...

oyyy yesinler onu..maşallah...

bende aynen oyleyim iste( neden boyleyiz acaba..
bilmiyorum cnm ama ben korkmaya başladım..acaba başka bir durum mu var..bana normal gelmemeye başladı bu durum...kontrolüm daha 2 hafta sonra..doktorum beni görünce korkacak eminim ((

bilmiyorum cnm ama ben korkmaya başladım..acaba başka bir durum mu var..bana normal gelmemeye başladı bu durum...kontrolüm daha 2 hafta sonra..doktorum beni görünce korkacak eminim ((
Canim doktora soralim da yine haberleselim benimde 2 hafta sonra kontrolum

doktorum 24 şubata randevu verdi detaylı ultrason için 15o lira ödüyecem
dr. için ayrı detaylı için ayrı mı ücret ödeniyor acaba?
daha önceki hastanede ben ayrı ayrı ödemiştim ama şimdi başka hastaneye gidecem radyoloji uzmanı olmadığı için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…