- 14 Ekim 2014
- 138
- 121
- 23
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #17.201
Malesef doktorum vermiyo bebeğin durumu gayet iyi diyo ama benim durumum pek iyi değil
Aa allah allah :) niye oyleydi acaba :) hallolmuş neyse ki :)Ben de yarın görücem canım inşallah :) senin yazdıkların ne zamandır gözükmüyodu ben de. Bazen yorum yazıyolar anlayamıyodum. Profiline girip bi yere tıkladım. Artık görebiliyorum :))))
Haklısın canım acısı çıktı şimdi enfeksiyon kapmış gibi oldum yanma var tuvalete çıkarken ve sonrasında :|pofuduk niye rahat birakmiyosun kendinide bebiside yormayin yahu kendinizi degermi temizlik için
Ben gyno ferro sanol kullanıyorum canımslm kızlar kan ilacı olarak ferro sanol duedonal mı kullanıyorsunuz yoksa gyno ferro sanol mı kullanıyorsunuz?
Rennie kullanılıyo canım gaviscon da içilebiliyo.Rennie gebelikte kullanılabiliyor mu cnm?
canım ben gaviskon surup kullanıyorum mide yanması için. doktorum önerdi. içinde de hamileler kullanabilir yaziyor .Midem yangin yeri gibi nasıl da yaniyorrŕrrrr. Siz de varmi bu durum ve caresi nedirrr kizlarr
solgarın gentle iron'ı kullanıyorum .slm kızlar kan ilacı olarak ferro sanol duedonal mı kullanıyorsunuz yoksa gyno ferro sanol mı kullanıyorsunuz?
masallah adamın sacnı basını agartmısın kız
Canım ben de gyno ferro sanol kullanıyorumslm kızlar kan ilacı olarak ferro sanol duedonal mı kullanıyorsunuz yoksa gyno ferro sanol mı kullanıyorsunuz?
ayyyyy bayıldım bayıldım efe ile ece nin annesine babasına..harika olmuş cnm çok güzel hazırlamışsın eline sağlık...ben de yapayım bundan bir tane süpriz...nasıl hazırladın hangi program bu canım..
ben ben bennnnnn..şu an beni görseniz 8 aylık dersiniz..hiç abartmıyorum...çok yemiyorum ama inanılmaz şişkin bir karnım var kocaman..Kizlarrr su icsem sisiyorum sanki yaa derin nefes almakta zorlaniyorum az yiyorum ama neden olur boyle.aranizda bu durumu yasayan var mi??
hakkaten ne çamaşır yıkamışsın ne evi dip bucak temizlemişsin canım neden yoruldun :)))))))Kızlar ay çok yoruldum sanki iş yaptımazcık halı sildim mutfağı temizledim o kadar
bende aynen oyleyim isteben ben bennnnnn..şu an beni görseniz 8 aylık dersiniz..hiç abartmıyorum...çok yemiyorum ama inanılmaz şişkin bir karnım var kocaman..
oyyy yesinler onu..maşallah...Merhaba anneler bizde yeni geldik kizimla Dr randevumuzdan.herşey yoljndaymis şükür benim enfeksiyonum disinda.antibiyotiğe devam:-( 385 gr olmuş kuzum bense her seferinde 1 er kg artarken bu kez 3 kg birden almisim. Bu da minigimin ilk tam görüntüsü
bilmiyorum cnm ama ben korkmaya başladım..acaba başka bir durum mu var..bana normal gelmemeye başladı bu durum...kontrolüm daha 2 hafta sonra..doktorum beni görünce korkacak eminimbende aynen oyleyim iste( neden boyleyiz acaba..
Canim doktora soralim da yine haberleselim benimde 2 hafta sonra kontrolumbilmiyorum cnm ama ben korkmaya başladım..acaba başka bir durum mu var..bana normal gelmemeye başladı bu durum...kontrolüm daha 2 hafta sonra..doktorum beni görünce korkacak eminim((
dr. için ayrı detaylı için ayrı mı ücret ödeniyor acaba?doktorum 24 şubata randevu verdi detaylı ultrason için 15o lira ödüyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?