- 12 Ağustos 2014
- 663
- 560
- 158
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #17.221
Ilk yazdigini kullaniyorum cnmslm kızlar kan ilacı olarak ferro sanol duedonal mı kullanıyorsunuz yoksa gyno ferro sanol mı kullanıyorsunuz?
Masallah canim cok guzel cikmissiniz:)))
Kız tekme attıkca oğlan da pati atıyor çok mükemmel bir duygu :)Masallah canim cok guzel cikmissiniz:)))
Kedinde hissediyoo ne guzel benimde kayinvalidemin kedileri var durup bana bakiyolar yaklasmiyolar ama ben biraz korkuyorum da:)))Kız tekme attıkca oğlan da pati atıyor çok mükemmel bir duygu :)
Canim doktora soralim da yine haberleselim benimde 2 hafta sonra kontrolum
heheee süper...çok cici görünüyorsunuz...
Ben gyno ferro canim kullaniyorumslm kızlar kan ilacı olarak ferro sanol duedonal mı kullanıyorsunuz yoksa gyno ferro sanol mı kullanıyorsunuz?
Ben hic koymadim fotograf ama esim sen sindi boyleysen 9.ayda nasil olursun bilmem diyo ayniyiz heralde cancazimmhaberleşelim cnm..şimdiye kadar denk geldiğim hiçbir hamilenin göbeği benim gibi değil..en büyük ben kalıyorum içlerinde(
:))) olabilir...ben 9.ayda kendimi düşünemiyorum..bugün benden 1 hafta geride biriyle karşılaştım...benim yarım kadar göbeği :)Ben hic koymadim fotograf ama esim sen sindi boyleysen 9.ayda nasil olursun bilmem diyo ayniyiz heralde cancazimm
Ayy bol bol yuruyus falan mi yapcaz ozaman bilmiyorum ki ama insallah gecer bu siskinlik bian once yoksa topak patlicana doncez:))):))) olabilir...ben 9.ayda kendimi düşünemiyorum..bugün benden 1 hafta geride biriyle karşılaştım...benim yarım kadar göbeği :)
Ayy bol bol yuruyus falan mi yapcaz ozaman bilmiyorum ki ama insallah gecer bu siskinlik bian once yoksa topak patlicana doncez:)))
Ayy bol bol yuruyus falan mi yapcaz ozaman bilmiyorum ki ama insallah gecer bu siskinlik bian once yoksa topak patlicana doncez:)))
ayyy bu resim niye yan oldu..yüklerken düzgündü...baksana halime...az kaldı yuvarlanmama :)))
Ayyy bu kadar olur heralde ayniyiz canimmm Allah yardimcimiz olsun artik:))baksana halime...az kaldı yuvarlanmama :)))
Olsun ben cevirdim canimm:))ayyy bu resim niye yan oldu..yüklerken düzgündü...
amannnn gerçekten mi..biraz teselli bulurum inan... :)Ayyy bu kadar olur heralde ayniyiz canimmm Allah yardimcimiz olsun artik:))
Aynen canim birbirimize teselli olduk yalniz degiliz yani:))amannnn gerçekten mi..biraz teselli bulurum inan... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?