2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar birsy sorucm belki daha once yazan olmustur ama goremedm malesef. Doktorum haftaya 50mg. Seker yuklemesi yaptirmami istedi. Biraz okuyayim bakiykm dedim bakmaz olaydim. Yapanlar pisman yaptirmayanlar kararsiz. Anneye zarari vaar bebegede falan yazmislar. Bayilanlar olmus flan filan. Yaptiran varmi acaba aranizda bu aralar ?

haberleşelim cnm..şimdiye kadar denk geldiğim hiçbir hamilenin göbeği benim gibi değil..en büyük ben kalıyorum içlerinde (
Ben hic koymadim fotograf ama esim sen sindi boyleysen 9.ayda nasil olursun bilmem diyo ayniyiz heralde cancazimm

Ben hic koymadim fotograf ama esim sen sindi boyleysen 9.ayda nasil olursun bilmem diyo ayniyiz heralde cancazimm
:))) olabilir...ben 9.ayda kendimi düşünemiyorum..bugün benden 1 hafta geride biriyle karşılaştım...benim yarım kadar göbeği :)

:))) olabilir...ben 9.ayda kendimi düşünemiyorum..bugün benden 1 hafta geride biriyle karşılaştım...benim yarım kadar göbeği :)
Ayy bol bol yuruyus falan mi yapcaz ozaman bilmiyorum ki ama insallah gecer bu siskinlik bian once yoksa topak patlicana doncez:)))

pofuduk18 benim mutfakta ve yatak odasinda halim yok. Hic olmadi. Yok yag damlar,su sicrar,bisey dokulur onla mi ugrasicam derdim. Yapiyorum paspasi bitti gitti.

Ayy bol bol yuruyus falan mi yapcaz ozaman bilmiyorum ki ama insallah gecer bu siskinlik bian once yoksa topak patlicana doncez:)))

baksana halime...az kaldı yuvarlanmama :)))

Eklentiler

• 20150129_201309.webp
    34 KB · Görüntüleme: 133
  • 20150129_201320.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 114
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…