2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merhaba hamişler ya ben uzun zamandır giremiyorum mide bulantılarım bitmedi daha mide yanmam cabası şuan bile başım dönüyor sizileri özlediiii

pofuduk18 benim mutfakta ve yatak odasinda halim yok. Hic olmadi. Yok yag damlar,su sicrar,bisey dokulur onla mi ugrasicam derdim. Yapiyorum paspasi bitti gitti.
Ne güzel canım benim kayınvalidemin evi olduğundan ben müdahale edemiyorum eve mutfak halısı berbat halde sildim temizlenmedi bile... Hep yağ damlamış yemek sıçramış olmuş bişeyler valla elşmden geldiği kadar yaptım bahara yıkamaya vericez artık

pofuduk18 benim mutfakta ve yatak odasinda halim yok. Hic olmadi. Yok yag damlar,su sicrar,bisey dokulur onla mi ugrasicam derdim. Yapiyorum paspasi bitti gitti.
Ne güzel canım benim kayınvalidemin evi olduğundan ben müdahale edemiyorum eve mutfak halısı berbat halde sildim temizlenmedi bile... Hep yağ damlamış yemek sıçramış olmuş bişeyler valla elimden geldiği kadar yaptım bahara yıkamaya vericez artık

Ne güzel canım benim kayınvalidemin evi olduğundan ben müdahale edemiyorum eve mutfak halısı berbat halde sildim temizlenmedi bile... Hep yağ damlamış yemek sıçramış olmuş bişeyler valla elimden geldiği kadar yaptım bahara yıkamaya vericez artık

Günaydın Herkese,
Kızlar Bize Çalışma Bakanlığından gelmişlerdi İşten çıkartılanların biri sanırsam şikayet etti bu çalışma saatlerimizi şikayet etmiş .Ben sonuç olacağını sanmıyordum ama güzel sonuclar oldu artık Cumartesi günlerini dönüşümlü geleceğiz 1 hafta ben 1 hafta başka arkadaş onun 09:00-18:00 arası çalışma saatimiz di hala devam ediyor Müşteri Temsilcilerinin de vardiyalı yaptılar harika oldu... Süt iznim olursa da ekleyecem ful gelmem diğer kalanıda bititği zaman eklerim bakalım o kısma daha çook var.

Tabi sonradan inşallah değiştirmezler.

Kızlar ikidir doktor, Amerika da yapılan bir araştırmaya göre vitamin kullanan gebelerin çocuklarının kullanmayanlara göre daha zeki olduğunu tesbit ettiklerini söylüyor. Elavit hakkında spekülasyonlar olduğu için dekavit yazdı. İlginç olanda sentetik vitaminler Amerika'da yasaklanıyor bir yandan da. Neyse düzenli kullanmak gerek demekki, ben genelde unutuyorum yada iyi beslendiğimde gerek görmüyordum. Birde hemşire arkadaşım decavitte d vitamini de olduğundan ekstra d vitamini kullanmaya gerek olmadığını hatta doğumdan sonra en az üç ayda süt için kullanmak gerektiğini söyledi.

Arkadaşlar merhaba,ayrıntılı ultrasonda bebeğimin kalbinde parlaklık ve böbreklerinden birinin kalınlığının sınırda olduğunu söyledi doktor erkek bebeklerde böbrekte bu durumun rastlandığını belirtti.bunlar tek başına bişey ifade etmez aslında dedi ama down sendromu riskini artırıyormuş ister istemez etkilendim böyle şeyler duydunuz mi hiç sonradan kaybolma durumu olur mu

Canim sakin uzme kendini,bu durumu stres yapma.2hafta oncede benim bebegimin bagirsaginda ciktiginda o parlaklik baya bi arastirma yaptim kalpteki parlaklik kaybolma ihtimali daha cok bagirsaga gore.30lu haftalarda kayboluyomus.bobreklerdeki durumda erkek bebeklerde cok rastlaniyomus ve o da gecici.Rabbime sigin ondan baska kimse bilemez,stres yapmamaya caliski bebegin etkilenmesin bu durumdan.

Çok teşekkür ederim yüreğime su serptin canım Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Çok teşekkür ederim yüreğime su serptin canım Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
erkek bebeklerde daha sik gorulen durummus canim ama gebeliyin irelileyen haftalarinda geciyormus.Sikma canini insallah gecer bi kac arkadas da vardi ayn durumda

Kızlar bugün öğleden sonra gidiyorum ayrıntılıya. Kızımı görüp güzel haberlerle döneceğim inşallah. çok stresliyim. dualarınıız bekliyorum.
insallah hyirli haberlerlegelirsin heyacan yapma her seyini sor doktora ,plasentanin durumu amniyon sivinin miktarini falan .Zaten sonda rapor da veriyorlar her seyi yaziyor doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…