- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #17.241
Ne güzel canım benim kayınvalidemin evi olduğundan ben müdahale edemiyorum eve mutfak halısı berbat halde sildim temizlenmedi bile... Hep yağ damlamış yemek sıçramış olmuş bişeyler valla elşmden geldiği kadar yaptım bahara yıkamaya vericez artıkpofuduk18 benim mutfakta ve yatak odasinda halim yok. Hic olmadi. Yok yag damlar,su sicrar,bisey dokulur onla mi ugrasicam derdim. Yapiyorum paspasi bitti gitti.
Ne güzel canım benim kayınvalidemin evi olduğundan ben müdahale edemiyorum eve mutfak halısı berbat halde sildim temizlenmedi bile... Hep yağ damlamış yemek sıçramış olmuş bişeyler valla elimden geldiği kadar yaptım bahara yıkamaya vericez artıkpofuduk18 benim mutfakta ve yatak odasinda halim yok. Hic olmadi. Yok yag damlar,su sicrar,bisey dokulur onla mi ugrasicam derdim. Yapiyorum paspasi bitti gitti.
Ne güzel canım benim kayınvalidemin evi olduğundan ben müdahale edemiyorum eve mutfak halısı berbat halde sildim temizlenmedi bile... Hep yağ damlamış yemek sıçramış olmuş bişeyler valla elimden geldiği kadar yaptım bahara yıkamaya vericez artıkpofuduk18 benim mutfakta ve yatak odasinda halim yok. Hic olmadi. Yok yag damlar,su sicrar,bisey dokulur onla mi ugrasicam derdim. Yapiyorum paspasi bitti gitti.
Kuru kahveci Mehmet efendinin sokağındaki dükkanlardan kapı süsü, mevlit şekeri sepeti ve süslerine de bakabilirsin.Selamlar
Yarin havuzlu hana gidiyoruz ilk buyuk alisverisimizi yapicaz Allahin izniyle cok heyecanliyim
Canim sakin uzme kendini,bu durumu stres yapma.2hafta oncede benim bebegimin bagirsaginda ciktiginda o parlaklik baya bi arastirma yaptim kalpteki parlaklik kaybolma ihtimali daha cok bagirsaga gore.30lu haftalarda kayboluyomus.bobreklerdeki durumda erkek bebeklerde cok rastlaniyomus ve o da gecici.Rabbime sigin ondan baska kimse bilemez,stres yapmamaya caliski bebegin etkilenmesin bu durumdan.Arkadaşlar merhaba,ayrıntılı ultrasonda bebeğimin kalbinde parlaklık ve böbreklerinden birinin kalınlığının sınırda olduğunu söyledi doktor erkek bebeklerde böbrekte bu durumun rastlandığını belirtti.bunlar tek başına bişey ifade etmez aslında dedi ama down sendromu riskini artırıyormuşister istemez etkilendim böyle şeyler duydunuz mi hiç sonradan kaybolma durumu olur mu
Çok teşekkür ederim yüreğime su serptin canım Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinCanim sakin uzme kendini,bu durumu stres yapma.2hafta oncede benim bebegimin bagirsaginda ciktiginda o parlaklik baya bi arastirma yaptim kalpteki parlaklik kaybolma ihtimali daha cok bagirsaga gore.30lu haftalarda kayboluyomus.bobreklerdeki durumda erkek bebeklerde cok rastlaniyomus ve o da gecici.Rabbime sigin ondan baska kimse bilemez,stres yapmamaya caliski bebegin etkilenmesin bu durumdan.
Masallah cnm bebisine baya buyumus cimcime :))Günaydın annişleerrrKızımızı gördük geldik allaha şükür gayet sağlıklıymış 480 gr olmuşş benim bıcırığım
Masallah cnm bebisine baya buyumus cimcime :))
erkek bebeklerde daha sik gorulen durummus canim ama gebeliyin irelileyen haftalarinda geciyormus.Sikma canini insallah gecer bi kac arkadas da vardi ayn durumdaÇok teşekkür ederim yüreğime su serptin canım Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
insallah hyirli haberlerlegelirsin heyacan yapma her seyini sor doktora ,plasentanin durumu amniyon sivinin miktarini falan .Zaten sonda rapor da veriyorlar her seyi yaziyor doktorKızlar bugün öğleden sonra gidiyorum ayrıntılıya. Kızımı görüp güzel haberlerle döneceğim inşallah. çok stresliyim. dualarınıız bekliyorum.
yok kızzzzz :)))) tanıştıımızda zaten beyazlamaya başlamıştı :))) ırsiiiimasallah adamın sacnı basını agartmısın kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?