- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #17.261
masallah kizina canimGünaydın annişleerrrKızımızı gördük geldik allaha şükür gayet sağlıklıymış 480 gr olmuşş benim bıcırığım
Merhaba hamişler ya ben uzun zamandır giremiyorum mide bulantılarım bitmedi daha mide yanmam cabası şuan bile başım dönüyor sizileri özlediiii
Hayirli haberlerle gel ins cnmKızlar bugün öğleden sonra gidiyorum ayrıntılıya. Kızımı görüp güzel haberlerle döneceğim inşallah. çok stresliyim. dualarınıız bekliyorum.
Cnm sıkma canini benim ablamin bebegininde kalbinde parlama ve beyninde 4tane kist cikti down sendromu dediler 25 haftada amniosentez yaptirdi bosu bosunab bisey cikmadi 31, haftada kendiliginden kaybolduArkadaşlar merhaba,ayrıntılı ultrasonda bebeğimin kalbinde parlaklık ve böbreklerinden birinin kalınlığının sınırda olduğunu söyledi doktor erkek bebeklerde böbrekte bu durumun rastlandığını belirtti.bunlar tek başına bişey ifade etmez aslında dedi ama down sendromu riskini artırıyormuşister istemez etkilendim böyle şeyler duydunuz mi hiç sonradan kaybolma durumu olur mu
Ben 54 kilo işe hamile kaldım şimdi 64 kiloyum cok aldım ya şuam bebeğim bugün tam 6aylık oldu :)
Benim güzel kızıım
Eki Görüntüle 1395382
Arkadaşlar merhaba,ayrıntılı ultrasonda bebeğimin kalbinde parlaklık ve böbreklerinden birinin kalınlığının sınırda olduğunu söyledi doktor erkek bebeklerde böbrekte bu durumun rastlandığını belirtti.bunlar tek başına bişey ifade etmez aslında dedi ama down sendromu riskini artırıyormuşister istemez etkilendim böyle şeyler duydunuz mi hiç sonradan kaybolma durumu olur mu
Ben de 56 ile hamile kaldım şu an 65 kiloyum sen zayıfmışsım yani boyunu bilmiyorum da ben 165im ama kemiklerim çok ağır sanırım 56 kiloya düşmüştüm yazın ve kemik torbası gibiydim.
Meraba arkadaşlar herkes bebisi nden ultrason lardan bahsederken benim bunu sormam ne kadar doğru ama sormamda lazım bazen kendimi çok ama çok mutsuz hissediyorum dünyam yıkılmış gibi sanki korkuyorum hormonlar diyeceksiniz ama ne biliyim çok tedirgin im yorum yapın lütfen ihtiyacım var buna
ben de 68 ile hamile kalmistim, simdi 74'üm. boyum 170. doktor bundan sonra her ay en fazla 1,5 kilo almaya calis dedi.
Masaallah yareneBenim güzel kızıım
Eki Görüntüle 1395382
Pofuduk benim kız da seninkisi gibi doktorumuz bu kız göbekli doğacak dedi bana :)))
Masaallah yarene
Benim oglan ne dio bak
Waoww fiştiğa bag... benim gibi cok tatlı nanaklari vay bu kijin...
Anneside pek hamarat dogmadan baglasam mi ben bu kiji acaba...
ben kendimi çok mutsuz hissetmiyorum. ama bende daha farklı sorunlar var. hala bebeğime alışamadım ben bağ kuramadım. kuramadıgım için gelecekle ilgili plan yapamıyorum. geleceği dogumdan sonrasını düşündüğümde de içim kararıyorMeraba arkadaşlar herkes bebisi nden ultrason lardan bahsederken benim bunu sormam ne kadar doğru ama sormamda lazım bazen kendimi çok ama çok mutsuz hissediyorum dünyam yıkılmış gibi sanki korkuyorum hormonlar diyeceksiniz ama ne biliyim çok tedirgin im yorum yapın lütfen ihtiyacım var buna
ben kendimi çok mutsuz hissetmiyorum. ama bende daha farklı sorunlar var. hala bebeğime alışamadım ben bağ kuramadım. kuramadıgım için gelecekle ilgili plan yapamıyorum. geleceği dogumdan sonrasını düşündüğümde de içim kararıyorsanki hayatım biticek gibi geliyor. yaşlandıgımı düşünmeye başlıyorum sonra annemin babamında artık yaşlandıgını ölüme yaklastıklarını düşünmeye başlıyorum. bebeğimle ilgilenmektense kafam bunlara çalışıyor anca üzülüyorum neden ben böyleyim diye. düzelsin diye bekliyorum. kucağına aldıgında alışırsın diyende çok. bilmiyorum. çokta isteyerek hamile kaldim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?