2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merhaba hamişler ya ben uzun zamandır giremiyorum mide bulantılarım bitmedi daha mide yanmam cabası şuan bile başım dönüyor sizileri özlediiii

canım benim bulantılarım ve arada kusmalarım devam ediyor. Allaha şükürler olsun eskiye göre çok iyiyim ama doktorum dedi doğuma kadar böyle devam eder diye. bulnatılar yüzünden de iştahım olmuyor bu yüzden de sadece 500gr aldım düşün.Ayrıca soğan ve sarımsaklı yiyecekler yemiyorum, limon, portakal,çay,mandalina yasak mide ekşimesi yapıp reflümü arttırırmış doktor yasakladı. Sabahları da midem için lansor kullanıyorum. Birde demir hapını solgarın demirini gece yatarken içiyorum bulantı yapmasın diye hemde solgar bitkisel bulantı ihtimalini azaltıyor aklında olsun.

[QUOcanım="azel87, post: 39172892, member: 589169"]Arkadaşlar merhaba,ayrıntılı ultrasonda bebeğimin kalbinde parlaklık ve böbreklerinden birinin kalınlığının sınırda olduğunu söyledi doktor erkek bebeklerde böbrekte bu durumun rastlandığını belirtti.bunlar tek başına bişey ifade etmez aslında dedi ama down sendromu riskini artırıyormuş ister istemez etkilendim böyle şeyler duydunuz mi hiç sonradan kaybolma durumu olur mu[/QUOTE]
Mrb canim benimde oglumun bobrek lerindee genisleme çıktı .erkek bebekler de cok görülen biseymis doguma kadar duzelebiliyomud yada dogar dogmaz sunnet olmasi gerekir dedi.ben daha once ikili testimin kotu cikmasindan dolayi amniyosentez oldum cok sukur o temiz cikti yani down vs. Yok.bobrekler erkek bebrklerde bole cikabiliyomus

Cnm sıkma canini benim ablamin bebegininde kalbinde parlama ve beyninde 4tane kist cikti down sendromu dediler 25 haftada amniosentez yaptirdi bosu bosunab bisey cikmadi 31, haftada kendiliginden kayboldu

Ben 54 kilo işe hamile kaldım şimdi 64 kiloyum cok aldım ya şuam bebeğim bugün tam 6aylık oldu :)

Ben de 56 ile hamile kaldım şu an 65 kiloyum sen zayıfmışsım yani boyunu bilmiyorum da ben 165im ama kemiklerim çok ağır sanırım 56 kiloya düşmüştüm yazın ve kemik torbası gibiydim.

canım cok duydum ve cok okudum, böyle parlaklıklar sonradan kayboluyor 30'lu haftalarda. içini ferah tut.

Ben de 56 ile hamile kaldım şu an 65 kiloyum sen zayıfmışsım yani boyunu bilmiyorum da ben 165im ama kemiklerim çok ağır sanırım 56 kiloya düşmüştüm yazın ve kemik torbası gibiydim.

ben de 68 ile hamile kalmistim, simdi 74'üm. boyum 170. doktor bundan sonra her ay en fazla 1,5 kilo almaya calis dedi.

Meraba arkadaşlar herkes bebisi nden ultrason lardan bahsederken benim bunu sormam ne kadar doğru ama sormamda lazım bazen kendimi çok ama çok mutsuz hissediyorum dünyam yıkılmış gibi sanki korkuyorum hormonlar diyeceksiniz ama ne biliyim çok tedirgin im yorum yapın lütfen ihtiyacım var buna

Ben genel değil de günde bir kaç kez böyle hissediyorum canım ya, ev bebek yemek nasıl olacak hayatım bitti gibi hissediyorum. Sonra kendime geliyorum ama uzun sürmüyor ben bir de bilmediğim bir şehirde herkesten uzaktayım ve evdeyim o yüzden dün üç tane kursa yazıldım bşraz çevre edinirim diye. Sosyal bir şeyler lazım insana. Evi çocuğu çok iyi idare eden arkadaşların olsun etrafında gez toz eşinle iyi geliyor.

ben de 68 ile hamile kalmistim, simdi 74'üm. boyum 170. doktor bundan sonra her ay en fazla 1,5 kilo almaya calis dedi.

Ben 17. Haftamda 65 kiloydum halen aynıyım gerçi bir haftadır tartılmadım da farketmiyorum yani aldıysam bence takmamak lazım ben bir de çok kolay kilo verebiliyorum doğumdan sonra değişmez umarım tek korkum çatlamak inşallah çatlamam.

ben kendimi çok mutsuz hissetmiyorum. ama bende daha farklı sorunlar var. hala bebeğime alışamadım ben bağ kuramadım. kuramadıgım için gelecekle ilgili plan yapamıyorum. geleceği dogumdan sonrasını düşündüğümde de içim kararıyor sanki hayatım biticek gibi geliyor. yaşlandıgımı düşünmeye başlıyorum sonra annemin babamında artık yaşlandıgını ölüme yaklastıklarını düşünmeye başlıyorum. bebeğimle ilgilenmektense kafam bunlara çalışıyor anca üzülüyorum neden ben böyleyim diye. düzelsin diye bekliyorum. kucağına aldıgında alışırsın diyende çok. bilmiyorum. çokta isteyerek hamile kaldim ben.

kızlar, bi sorum var. erken mi bilmiyorum ben 22.haftadayım ama hiç göğüs ucum yok. Kahverengi halka büyüdü ama uçlarım hiç çıkmadı daha. sizlerin nasıl?

canım herkeste hormonlar farklı tepkilere neden oluyor. hiç endişelenme. ben de zaman zaman endişeleniyorum nasıl olacak bundan sonrası diye. hormonlar nedeniyle çok duygusalız, bu da çok normal. yüreğini ferah tut, sağlıkla doğsun bebeğin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…