2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar, bi sorum var. erken mi bilmiyorum ben 22.haftadayım ama hiç göğüs ucum yok. Kahverengi halka büyüdü ama uçlarım hiç çıkmadı daha. sizlerin nasıl?

Benim de aynı canım göğüslerim aşırı büyüdü sadece ve de karardı o halka büyüdü. uçları da çok çıkmadı. daha erken sanırım..

kızlar, bi sorum var. erken mi bilmiyorum ben 22.haftadayım ama hiç göğüs ucum yok. Kahverengi halka büyüdü ama uçlarım hiç çıkmadı daha. sizlerin nasıl?
Canim benim gogus uclarim var zaten kucuk ama bi arkadasimda da aynen gogus ucu hic olmamis emzirince cikmis sende de oyle olur bence bebek emince cikiyor yani

Kızlar bilenlere danışacağım. Ben şimdi kızıma meryem suresini dinletiyordum da. orda secde ayeti var ama ben sadece dinliyordum secde ayetinde secde etmem gerekir mi? abdest almadan dinliyordum bir de şimdi kafama takıldı...

Bugün içimde bi sıkıntıyla uyandım, bebeğimi de hiç hissetmedim bugün, havalardan mı nedir bu bunalım hali?

arkadaslar bende 18. haftamı bitirdiim sayılır bi haftadır sabah uyandığımda karnım cok şişmiş ve sertleşmiş oluyor yataktan kalktıktan sonra geciyor acaba sizde de oluyo mu ?

Arapça dinliyorsan yapman gerekiyor.
"Kur'ân-ı Kerîm'deki on dört secde ayetinden herhangi birini okuyan veya işiten bir mükellefin, yani akıllı ve ergenlik çağına erişmiş bir Müslümanın yapması vâcib (lâzım gelen) secde."
"Kur’an tilaveti esnasındaki secde ayetleri mealinden okunduğunda ayetteki gibi secde gerekmez. Ancak secde edilmesinin hoş olacağını umuyorum. "
http://namazsitesi.com/ilmihal/tilavet-secdesi.html

selam kızlarrrr biraz önce bebişlerimi gördüm :) ikiside secde eder pozizyonda yatıyorlardı keyifleri yerinde dedi doktorumuz 1 kilo vermişim yine bundan sonra beslenmene daha dikkat edeceksin kilo almaya bak iyi beslen dedi taşındığımız için doktorumuzla vedalaştık 22 ila 24. haftada mutlaka ileridüzey ultrasonunu yaptır tetenoz aşını ol ve mutlaka şeker yükletmesini yap dedi. Büyükçekmece, beylikdüzü tarafında doktor önerisi olan var mı?

Sağol canım benim sayende yaptım ve günaha girmemiş oldum farzmış :) Allah razı olsun :)

pofuduk18 cnm bak bu sitede de ne guzel bilgiler var...

Ay ay hamilelerin okuyacagi sureler ve yapacaklari hayirli dualar var kizlar

http://www.ehlibeytalimleri.com/hamilelik-doneminde-yapilmasi-gerekenler_d4277.html

Canım benim çok teşekkür ederim. Çok istiyorum arapça öğrenmek kur-an'ı kerim'i kendi dili ile okumak ama tembelliğim de benim şeytanım sanırım bir türlü niyet edip başlayamıyorum. Namaz dualarını ezberledim bir tek kunut dua'sı kaldı onu da ezberlemek istiyorum ama işte sürekli aklım kayıyor başka yere şeytan rahat bırakmıyor hep uzaklaştırıyor beni. Çocuğumu da öyle büyütmek istiyorum ama işte gel gör ki yapamıyorum. Ama bugün tekrar niyet ettim araştırıyorum bakıyorum şimdi bilmediğim şeyleri okuyorum.Alllahım inşallah bana da nasip eder öğrenmeyi...

Göstersene bebişlerii hihih ben koydum kızımı sizde koyun heheh

kızlar merhaba, bende dün tetenoz aşısı oldum işyerimde yapıldı. geçen hafta sınavlarda biraz koşturmuştum kasılmam olmuştu suyu azalmış günde 3 lt su iç demişti doktor içiyorum dolayısı ile tuvaletten de çıkamıyorum. bebişin hareketlerini de kasıklarımda kıpır kıpır hissediyorum inşallah.

Canım zaten bebeğin ağzına kahve halkayı vermek gerekiyor ucunu verirsen meme ucu çok acıyıp yara oluyor gebe emzirme eğitiminde hep bu söylenir ucu da emzirirken ister istemez çıkar benim hiç yoktu çıkmaya başkadı biraz ama çok önemli değil olmadı sağar gene doyurursun kucağına alıp

Çok şükür ayrıntılıda herşey güzel çıktı :) :) :) içim rahatladı epey. Doktor amcası babasına benziyo kızın dedi :) bu durum pek hosuma gitmedi ama sağlıklı olsunlar da ha anne ha baba ne farkeder... Herşeyi bir bir belli artık ya çok guzel bsy :) Cd mizi de aldık daha bakamadım ama merak ediyorum cok.Su an gecmisi okuyamadım. Umarım herkes iyidir inşallah. Mutlu bir hafta sonu diliyorum herkese...

Oh masaallah fistiga...
Guzel haberlerine cok sevindim cnm...
Ee simdiden kizin babaci oldugunu belli etti desene...
Sana rakip geliyor annesi... :)

Benimde ptesi ayrintili var ordan da başka hastaneye gidip ayni gun icinde fetusekg cektirmemi istedi drum...
Dua edin kizlar...

Hadi gözünaydın canım ben sana dedim bak çok şükür darısı bana inşallah güzel haberler almak için ay ben de çok heyecanlıyım detaylı içinsizin ki babama benziyorum annemin kızıyım olmuşbakalım bizim oğlan nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…