- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #17.281
kızlar, bi sorum var. erken mi bilmiyorum ben 22.haftadayım ama hiç göğüs ucum yok. Kahverengi halka büyüdü ama uçlarım hiç çıkmadı daha. sizlerin nasıl?
Canim benim gogus uclarim var zaten kucuk ama bi arkadasimda da aynen gogus ucu hic olmamis emzirince cikmis sende de oyle olur bence bebek emince cikiyor yanikızlar, bi sorum var. erken mi bilmiyorum ben 22.haftadayım ama hiç göğüs ucum yok. Kahverengi halka büyüdü ama uçlarım hiç çıkmadı daha. sizlerin nasıl?
Arapça dinliyorsan yapman gerekiyor.Kızlar bilenlere danışacağım. Ben şimdi kızıma meryem suresini dinletiyordum da. orda secde ayeti var ama ben sadece dinliyordum secde ayetinde secde etmem gerekir mi? abdest almadan dinliyordum bir de şimdi kafama takıldı...
arkadaslar bende 18. haftamı bitirdiim sayılır bi haftadır sabah uyandığımda karnım cok şişmiş ve sertleşmiş oluyor yataktan kalktıktan sonra geciyor acaba sizde de oluyo mu ?
Arapça dinliyorsan yapman gerekiyor.
"Kur'ân-ı Kerîm'deki on dört secde ayetinden herhangi birini okuyan veya işiten bir mükellefin, yani akıllı ve ergenlik çağına erişmiş bir Müslümanın yapması vâcib (lâzım gelen) secde."
"Kur’an tilaveti esnasındaki secde ayetleri mealinden okunduğunda ayetteki gibi secde gerekmez. Ancak secde edilmesinin hoş olacağını umuyorum. "
http://namazsitesi.com/ilmihal/tilavet-secdesi.html
pofuduk18 cnm bak bu sitede de ne guzel bilgiler var...
Ay ay hamilelerin okuyacagi sureler ve yapacaklari hayirli dualar var kizlar
http://www.ehlibeytalimleri.com/hamilelik-doneminde-yapilmasi-gerekenler_d4277.html
selam kızlarrrr biraz önce bebişlerimi gördüm :) ikiside secde eder pozizyonda yatıyorlardı keyifleri yerinde dedi doktorumuz 1 kilo vermişim yine bundan sonra beslenmene daha dikkat edeceksin kilo almaya bak iyi beslen dedi taşındığımız için doktorumuzla vedalaştık 22 ila 24. haftada mutlaka ileridüzey ultrasonunu yaptır tetenoz aşını ol ve mutlaka şeker yükletmesini yap dedi. Büyükçekmece, beylikdüzü tarafında doktor önerisi olan var mı?
kızlar, bi sorum var. erken mi bilmiyorum ben 22.haftadayım ama hiç göğüs ucum yok. Kahverengi halka büyüdü ama uçlarım hiç çıkmadı daha. sizlerin nasıl?
Oh masaallah fistiga...Çok şükür ayrıntılıda herşey güzel çıktı :) :) :) içim rahatladı epey. Doktor amcası babasına benziyo kızın dedi :) bu durum pek hosuma gitmedi ama sağlıklı olsunlar da ha anne ha baba ne farkeder... Herşeyi bir bir belli artık ya çok guzel bsy :) Cd mizi de aldık daha bakamadım ama merak ediyorum cok.Su an gecmisi okuyamadım. Umarım herkes iyidir inşallah. Mutlu bir hafta sonu diliyorum herkese...
Çok şükür ayrıntılıda herşey güzel çıktı :) :) :) içim rahatladı epey. Doktor amcası babasına benziyo kızın dedi :) bu durum pek hosuma gitmedi ama sağlıklı olsunlar da ha anne ha baba ne farkeder... Herşeyi bir bir belli artık ya çok guzel bsy :) Cd mizi de aldık daha bakamadım ama merak ediyorum cok.Su an gecmisi okuyamadım. Umarım herkes iyidir inşallah. Mutlu bir hafta sonu diliyorum herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?