2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar merhaba bebek bakim urunleri konusunda ne dusunuyorsunuz sampuan bebe yagi vs hangi marka en iyi ve zararsiz onerileriniz nelerdir? Yavas yavas almak lazim kaliteli urunler oldukça pahali cunku simdiden almaya başlamak istiyorum parabensiz alkolsüz onerilerinizi bekliuorum

Kızlar kontrolüme daha 2 hafta vardı ama kasılma ve sancı nedeniyle bugün gittim hastaneye. Rahim ağzı kapalı cok sükür, serviks uuzunluğu da 4 cm kadar. Ama sancı ve kasılmalar için iğne ve hep yazdı doktor teyzemiz, erken dogum tehdidiyle bebeği riske atmamak için. İğnenin birini vuruldum. Diğerlerinehaftada bır olacak sekilde vvurulacak yatıcam iş güc temizlik yasak. Dua edin bana.

Prolutonmu verdi cnm igne olarak gecmis olsn

merhaba arkadaslar. ben bebegimi kaybettim rabbim sizin bebeklerinize hayirli uzun ömürler nasib etsin. kizlarimiz artik bir eksik malesef. Allah a emanet olun.

iyi masallah kizina gozun aydin canim

canım ben bübchen markasını iyi diye duydum. ben de bu markadan almayı düşünüyorum.

Evet cnm cok yogun kakatılmamoluyodu erken dogum olcak bnm zaten cok erken olmasi diye verdi hem sanci hem erken dogumu engelliyor
Rabbim hayırlısıyla yavrularımız kucağımıza almayı nasip etsin. Benimde kasılmam var canım. Peki iğneler durdurdu mu canım?

merhaba arkadaslar. ben bebegimi kaybettim rabbim sizin bebeklerinize hayirli uzun ömürler nasib etsin. kizlarimiz artik bir eksik malesef. Allah a emanet olun.
Allah sabır versin canim... gec dusuk... bende yasadim. Zor birsey ama sabretmek gerek. Sebep neydii. Gercekten cok uzuldum. ..

Allah yardimci olsun insallah hersey yoluna girer

Ben 54 kilo işe hamile kaldım şimdi 64 kiloyum cok aldım ya şuam bebeğim bugün tam 6aylık oldu :)
Canim 22.haftada gozukuyosun 6 aylik oldum demissin ya aklim karisti
Fena halde icesim, dans edesim var benim. Yol yapasim gezesim. Icimde bahar cicekleri.
Aman kiz ne icmesi dans etmesi tobe de bebege zararli Allah sevincini daim etsin :))))
Kimse koymamis bebisini aaaa
Bende eski goruntusu var canim ama haftaya 6 aylik halini koyucam kismetse kontrolden sonra
Carrefourda bebek urunlerinde yuzde 5p indirim varmis haberiniz olsun bende yrn bakicam bilindik markalari incelicem icime sinerse alicam :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…