- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #17.301
Eki Görüntüle 1395919 Buda benim kizim teyzeleri
Prolutonmu verdi cnm igne olarak gecmis olsnKızlar kontrolüme daha 2 hafta vardı ama kasılma ve sancı nedeniyle bugün gittim hastaneye. Rahim ağzı kapalı cok sükür, serviks uuzunluğu da 4 cm kadar. Ama sancı ve kasılmalar için iğne ve hep yazdı doktor teyzemiz, erken dogum tehdidiyle bebeği riske atmamak için. İğnenin birini vuruldum. Diğerlerinehaftada bır olacak sekilde vvurulacak yatıcam iş güc temizlik yasak. Dua edin bana.
Basin sagolsun canim cok uzuldum rabbim sana sabir versin ne oldu canim kotu bi durummu vardimerhaba arkadaslar. ben bebegimi kaybettim rabbim sizin bebeklerinize hayirli uzun ömürler nasib etsin. kizlarimiz artik bir eksik malesef. Allah a emanet olun.
Evet canım proluton verdiProlutonmu verdi cnm igne olarak gecmis olsn
Bende kullaniyorun cnm 3aydir cok yakiyo mahvetti bniEvet canım proluton verdi
iyi masallah kizina gozun aydin canimÇok şükür ayrıntılıda herşey güzel çıktı :) :) :) içim rahatladı epey. Doktor amcası babasına benziyo kızın dedi :) bu durum pek hosuma gitmedi ama sağlıklı olsunlar da ha anne ha baba ne farkeder... Herşeyi bir bir belli artık ya çok guzel bsy :) Cd mizi de aldık daha bakamadım ama merak ediyorum cok.Su an gecmisi okuyamadım. Umarım herkes iyidir inşallah. Mutlu bir hafta sonu diliyorum herkese...
Kizlar merhaba bebek bakim urunleri konusunda ne dusunuyorsunuz sampuan bebe yagi vs hangi marka en iyi ve zararsiz onerileriniz nelerdir? Yavas yavas almak lazim kaliteli urunler oldukça pahali cunku simdiden almaya başlamak istiyorum parabensiz alkolsüz onerilerinizi bekliuorum
Evet canım çok yakıyor gerçekten yaaa. Bu iğneyi doktorun sanada sancı kesmek için mi verdi canımBende kullaniyorun cnm 3aydir cok yakiyo mahvetti bni
merhaba arkadaslar. ben bebegimi kaybettim rabbim sizin bebeklerinize hayirli uzun ömürler nasib etsin. kizlarimiz artik bir eksik malesef. Allah a emanet olun.
Evet cnm cok yogun kasilmam oluyodu erken dogum olcak bnm zaten cok erken olmasi diye verdi hem sanci hem erken dogumu engelliyorEvet canım çok yakıyor gerçekten yaaa. Bu iğneyi doktorun sanada sancı kesmek için mi verdi canım
Rabbim hayırlısıyla yavrularımız kucağımıza almayı nasip etsin. Benimde kasılmam var canım. Peki iğneler durdurdu mu canım?Evet cnm cok yogun kakatılmamoluyodu erken dogum olcak bnm zaten cok erken olmasi diye verdi hem sanci hem erken dogumu engelliyor
Allah sabır versin canim... gec dusuk... bende yasadim. Zor birsey ama sabretmek gerek. Sebep neydii. Gercekten cok uzuldum. ..merhaba arkadaslar. ben bebegimi kaybettim rabbim sizin bebeklerinize hayirli uzun ömürler nasib etsin. kizlarimiz artik bir eksik malesef. Allah a emanet olun.
Allah yardimci olsun insallah hersey yoluna girerKızlar kontrolüme daha 2 hafta vardı ama kasılma ve sancı nedeniyle bugün gittim hastaneye. Rahim ağzı kapalı cok sükür, serviks uuzunluğu da 4 cm kadar. Ama sancı ve kasılmalar için iğne ve hep yazdı doktor teyzemiz, erken dogum tehdidiyle bebeği riske atmamak için. İğnenin birini vuruldum. Diğerlerinehaftada bır olacak sekilde vvurulacak yatıcam iş güc temizlik yasak. Dua edin bana.
Canim 22.haftada gozukuyosun 6 aylik oldum demissin ya aklim karistiBen 54 kilo işe hamile kaldım şimdi 64 kiloyum cok aldım ya şuam bebeğim bugün tam 6aylık oldu :)
Aman kiz ne icmesi dans etmesi tobe de bebege zararliFena halde icesim, dans edesim var benim. Yol yapasim gezesim. Icimde bahar cicekleri.
Bende eski goruntusu var canim ama haftaya 6 aylik halini koyucam kismetse kontrolden sonraKimse koymamis bebisini aaaa
Carrefourda bebek urunlerinde yuzde 5p indirim varmis haberiniz olsun bende yrn bakicam bilindik markalari incelicem icime sinerse alicam :)))Kizlar merhaba bebek bakim urunleri konusunda ne dusunuyorsunuz sampuan bebe yagi vs hangi marka en iyi ve zararsiz onerileriniz nelerdir? Yavas yavas almak lazim kaliteli urunler oldukça pahali cunku simdiden almaya başlamak istiyorum parabensiz alkolsüz onerilerinizi bekliuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?