- 17 Ocak 2015
- 240
- 177
- 48
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #17.321
Basın sağolsun hersey Allahın taktiri canım çok üzüldümmerhaba arkadaslar. ben bebegimi kaybettim rabbim sizin bebeklerinize hayirli uzun ömürler nasib etsin. kizlarimiz artik bir eksik malesef. Allah a emanet olun.
Tamamen bitirmedi ama sayisi azaldi kasilmalarin bide magnezyum iciyorum azaldi baya ama yinede var oda normalmis acilmadigi surece sorun yok bakalim hayirlisi olsun hepimiz icin insRabbim hayırlısıyla yavrularımız kucağımıza almayı nasip etsin. Benimde kasılmam var canım. Peki iğneler durdurdu mu canım?
Amin inşallah canımAllah yardimci olsun insallah hersey yoluna girer
İnşallah bende faydasını görürüm, canım sen magnezyumu gunde kaç sefer içiyorsun...Tamamen bitirmedi ama sayisi azaldi kasilmalarin bide magnezyum iciyorum azaldi baya ama yinede var oda normalmis acilmadigi surece sorun yok bakalim hayirlisi olsun hepimiz icin ins
2defa sabah aksam 10gundur iciyorum rahatlatti cnm ins iyi olacak bakalimİnşallah bende faydasını görürüm, canım sen magnezyumu gunde kaç sefer içiyorsun...
İnşallah canım hayırlısıyla şu zaman bi geçse.2defa sabah aksam 10gundur iciyorum rahatlatti cnm ins iyi olacak bakalim
Aman kiz ne icmesi dans etmesi tobe de bebege zararliAllah sevincini daim etsin
Kizlar merhaba bebek bakim urunleri konusunda ne dusunuyorsunuz sampuan bebe yagi vs hangi marka en iyi ve zararsiz onerileriniz nelerdir? Yavas yavas almak lazim kaliteli urunler oldukça pahali cunku simdiden almaya başlamak istiyorum parabensiz alkolsüz onerilerinizi bekliuorum
hiç amatör durmuyor cnm..gayet güzel..ellerine sağlık..benim de bir arkadaşım var kokulu sabun ve taş yapıyor..ben de belki ona sipariş vermeyi düşünüyorum..oldukça orjinal yaptıkları..Kızımın teyzeleri siparişlerimiz geldi ben de bebek şekerimizi yapmaya başladım :)) kağıt şimdilik denedim pembe kağıda yazıcıdan çıkartıp pembe nazar boncuğu ile takmayı planlıyorum :))) isim de son dakka değişebilir. Olmuş mu amatör olduğu belli mi :)Eki Görüntüle 1395740
mardinnerede canım doktorun? adı nedir?
ayyyy canım çokkk üzüldüm ...rabbim sabırlar versin size...ne oldu neden oldu..merhaba arkadaslar. ben bebegimi kaybettim rabbim sizin bebeklerinize hayirli uzun ömürler nasib etsin. kizlarimiz artik bir eksik malesef. Allah a emanet olun.
Mustelayi ben de dusundum ama emin olamadim acaba sadece bebek urunleri uzerine calisanlar dahami iyi bilemedim.aslinda bazi yurt disi sitelerinde bu urunler daha uygun fiyata.bübchenden de cok memnun olan anneler var bakalim arastiralim karar verelim doktorumuda sorucam onun onerisi ne olcak bakalimcnm ben mustelanın ürünlerini alıcam..kimyacı bir arkadbilemedim.bştum..en iyisi en az kimyasallı olanı oymuş..eczaneyle konuşucam indirim yapar belki..bazen trendyol ve unnado da indirime giriyor..ordan da bakabilirsin..
canım aynısını bende dün yaşadım, sabah kahvaltıdan önce sağlık Ocağı'na gidip el dopleriyle kalp atışını dinledim, öle içim rahatladı. Galiba havalardan oluyo bu gerginliğimizBugün içimde bi sıkıntıyla uyandım, bebeğimi de hiç hissetmedim bugün, havalardan mı nedir bu bunalım hali?
Mustelayi ben de dusundum ama emin olamadim acaba sadece bebek urunleri uzerine calisanlar dahami iyi bilemedim.aslinda bazi yurt disi sitelerinde bu urunler daha uygun fiyata.bübchenden de cok memnun olan anneler var bakalim arastiralim karar verelim doktorumuda sorucam onun onerisi ne olcak bakalim
Cok yakin eczaci bi arkadasimiz var catlak kremi alirken ben lerac aldim o israrla mustelayi onermisti kendisi dr edi eczaci tekrar onlara da sorahim bakalim ne diyorlarben de konuşucam doktorumla..ama mustelayı çok duydum...paslaşalım cnm bu konuda...
Çok geçmiş olsun. Allah sabır versin. Inşallah rabbim sana hayırlı, sağlıklı evlatlar nasib eder.merhaba arkadaslar. ben bebegimi kaybettim rabbim sizin bebeklerinize hayirli uzun ömürler nasib etsin. kizlarimiz artik bir eksik malesef. Allah a emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?