2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Rabbim hayırlısıyla yavrularımız kucağımıza almayı nasip etsin. Benimde kasılmam var canım. Peki iğneler durdurdu mu canım?
Tamamen bitirmedi ama sayisi azaldi kasilmalarin bide magnezyum iciyorum azaldi baya ama yinede var oda normalmis acilmadigi surece sorun yok bakalim hayirlisi olsun hepimiz icin ins

Tamamen bitirmedi ama sayisi azaldi kasilmalarin bide magnezyum iciyorum azaldi baya ama yinede var oda normalmis acilmadigi surece sorun yok bakalim hayirlisi olsun hepimiz icin ins
İnşallah bende faydasını görürüm, canım sen magnezyumu gunde kaç sefer içiyorsun...

Aman kiz ne icmesi dans etmesi tobe de bebege zararli

Olur mu!biz arada bi deliler gibi dans ediyoruz oglusla. Komsulara yazik edercesine sarkilar bagiriyoruz. Arada arkadas ortamlarinda 1 firt bira caliyoruz. Yol yapmaya ise az kaldi.
Birde Kendisiyle korku dizi izliyoruz. Digerlerine bayiliyo da korkudan pek hoslanmiyor.

Aman kiz ne icmesi dans etmesi tobe de bebege zararli Allah sevincini daim etsin

Olur mu!biz arada bi deliler gibi dans ediyoruz oglusla. Komsulara yazik edercesine sarkilar bagiriyoruz. Arada arkadas ortamlarinda 1 firt bira caliyoruz. Yol yapmaya ise az kaldi.

Birde Kendisiyle korku dizi izliyoruz. Digerlerine bayiliyo da korkudan pek hoslanmiyor.

cnm ben mustelanın ürünlerini alıcam..kimyacı bir arkadaşımla konuştum..en iyisi en az kimyasallı olanı oymuş..eczaneyle konuşucam indirim yapar belki..bazen trendyol ve unnado da indirime giriyor..ordan da bakabilirsin..

hiç amatör durmuyor cnm..gayet güzel..ellerine sağlık..benim de bir arkadaşım var kokulu sabun ve taş yapıyor..ben de belki ona sipariş vermeyi düşünüyorum..oldukça orjinal yaptıkları..

merhaba arkadaslar. ben bebegimi kaybettim rabbim sizin bebeklerinize hayirli uzun ömürler nasib etsin. kizlarimiz artik bir eksik malesef. Allah a emanet olun.
ayyyy canım çokkk üzüldüm ...rabbim sabırlar versin size...ne oldu neden oldu..

Mustelayi ben de dusundum ama emin olamadim acaba sadece bebek urunleri uzerine calisanlar dahami iyi bilemedim.aslinda bazi yurt disi sitelerinde bu urunler daha uygun fiyata.bübchenden de cok memnun olan anneler var bakalim arastiralim karar verelim doktorumuda sorucam onun onerisi ne olcak bakalim

bu gebelikte önce bende bir düşük yaşamıştım Allah herkese sağlıklı evlat nasip etsin. düşükten dolayı kendimi sorumlu tutuyordum(çünkü evimi taşımıştım) doktorum kendisininde 2 düşüğü olduğunu söyledi ve bana bütün yılımı yatakta uyuyarak geçirsem bile düşüğün önüne geçemiyeceğimi söylemişti bazı şeyleri engelleyemeyiz. umarım en kısa sürede toparlanırsın canım.

Bugün içimde bi sıkıntıyla uyandım, bebeğimi de hiç hissetmedim bugün, havalardan mı nedir bu bunalım hali?
canım aynısını bende dün yaşadım, sabah kahvaltıdan önce sağlık Ocağı'na gidip el dopleriyle kalp atışını dinledim, öle içim rahatladı. Galiba havalardan oluyo bu gerginliğimiz

ben de konuşucam doktorumla..ama mustelayı çok duydum...paslaşalım cnm bu konuda...

merhaba arkadaslar. ben bebegimi kaybettim rabbim sizin bebeklerinize hayirli uzun ömürler nasib etsin. kizlarimiz artik bir eksik malesef. Allah a emanet olun.
Çok geçmiş olsun. Allah sabır versin. Inşallah rabbim sana hayırlı, sağlıklı evlatlar nasib eder.

Herkese günaydınn...
Berbat bi gece geçirdim, sırt ağrısı basladı birden bire ve dayanılmazdı, nefes alırken inliyodum resmen, ne yana ne sekilde yatarsam yatayım olmadı hafiflemedi. Uyuyamadım...Bu yaşıma kadar böyle bi sırt ağrısı yaşamamıştım.

Bi yandan da korktum bebeğime mi bişey oldu diye, zaten dün yazmıştım içimde bi sıkıntı var keyfim yok diye.
Ara sıra oluyordu fakat bu kadar siddetli değildi,

Sırt ağrılarının normal olduğunu biliyorum ama ne bileyim? Böyle çok oması normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…