2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Arkadaşlar günaydın adet tarihime göre öyle ama burdan niye böyle hesaplıyor bilmiyorum Mayıs 25 gün verdi doktor oğlumu Mayıs 25 de alıcam kucağıma inşallah

Aynen oyle canim bebetto ya falan gittik tekli satisimiz yok dediler bizede ben tum aldiklarimi jojomama dan aldim cokta memnun.kaldim yanluz sadece kutu ucinde olan hani hastane cikisi 5li takik gibi seyleri bide cesit cesit battaniyeler kundaklar falan var onlari olabiliyosun normal 3 6 aylik falan olanlarlar askida 3 lu olarak paketlenmis icinden bi takimi alamiyosun oyle vermiyolar.gittigin her begendigini sor bu tekli aliniyomu diye

Gunaydin annisler ben tatilimi yaptim alisverisimi bitirdim evime dondum bile :) hatta oglusumun park yatagini amadizini falan kurduk bile.ben.esimin benik.kadar heycanlanmadigini dusunuyodum.ama dun saat 4 te evimize geldik okadar saat araba kullandi yoruldu bide okadar esyayi 4. Kata tasidi sonra girer girmez hemen besigi falan kurmaya basladi meger o benden.cok hevesliymis.simdi yatak.odamizda bebegimin yatagi uyanir uyanmaz ona baktim Allahim ne guzel bi duygu.dun esime diyorumki evimiz simdi gercek bi ev yuva oldu.rabbim hepimize hayirli dogumlar saglikli hayirli evlatlar nasib etsin

ne guzel hayırlı olsun canım ben bı tane hastane cıkısı aldım o kadar hıc halım yok cıkıp bı seyler almaya boyle tembellık gelmıs bana ne yapacam bılemıyorum

Digerleri cok hos seyler ama bira sakincali degil mi ? Yine de sen bilirsin tabi...

Hayirli pazarlar
Dun havuzlu hana gittik bu cicileri aldik ogluma fiyatlar cok hesapli degil ancak cesit bol ben mennun kaldim,en alt katta ki bebe çeyiz sarayından aldık çoğunu nakite %10 indirim var
Tum resimdekiler nakitte 280 lira tuttu disardan alsaydim baya farkederdi bebek arabasi ve yatak fiyatlari cok uygun degildi

[TE="Rain60, post: 39186696, member: 532495"]Herkese günaydınn...
Berbat bi gece geçirdim, sırt ağrısı basladı birden bire ve dayanılmazdı, nefes alırken inliyodum resmen, ne yana ne sekilde yatarsam yatayım olmadı hafiflemedi. Uyuyamadım...Bu yaşıma kadar böyle bi sırt ağrısı yaşamamıştım.

Bi yandan da korktum bebeğime mi bişey oldu diye, zaten dün yazmıştım içimde bi sıkıntı var keyfim yok diye.
Ara sıra oluyordu fakat bu kadar siddetli değildi,

Sırt ağrılarının normal olduğunu biliyorum ama ne bileyim? Böyle çok oması normal mi?
[/QUOTE]

Bende hergun oyle.netarafa dönsem ozellikle sag tarafim bicaklar saplaniyor gibi agriyor.sabah kalkmak da ayni eziyet.bikacsaat devam ediyor o agri.Allahtan gunboyu devam etmiyor.

Ayy canım aldıklarını şimdi gördüm çok güzel şeyler almışşsın sağlıkla giysin kuzun :) Sanırım sen de bursalısın canım ben de bursalıyım Aldıklarını da çok uyguna almışsın canım vişne caddesinden aldın dimii ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…