- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #17.341
Arkadaşlar günaydın adet tarihime göre öyle ama burdan niye böyle hesaplıyor bilmiyorum Mayıs 25 gün verdi doktor oğlumu Mayıs 25 de alıcam kucağıma inşallahCanim 22.haftada gozukuyosun 6 aylik oldum demissin ya aklim karisti
Aman kiz ne icmesi dans etmesi tobe de bebege zararliAllah sevincini daim etsin :))))
Bende eski goruntusu var canim ama haftaya 6 aylik halini koyucam kismetse kontrolden sonra
Carrefourda bebek urunlerinde yuzde 5p indirim varmis haberiniz olsun bende yrn bakicam bilindik markalari incelicem icime sinerse alicam :)))
Canım ciceleri n çok hoş ve fiyatlar çok iyi.bende vişne CAD.bi abimin slm ile gideceğim.toptancı olduklari için perakende vermiyorlar diye bile biliyorum.fiyatlar gercekylten iii. Benimde ikiz. Parayı idareli kullanmalıyız.gittigi n yerin adini yazabilir misin?
başınız sağolsun canım ne diyeceğimi bilemiyorummerhaba arkadaslar. ben bebegimi kaybettim rabbim sizin bebeklerinize hayirli uzun ömürler nasib etsin. kizlarimiz artik bir eksik malesef. Allah a emanet olun.
Gunaydin herkese
Gunaydn kizlar
Günaydın minnaklar ve anneleriiiiiGunaydinnn sevgili anneler ve yavruslari hepimiz icin guzel bi gun olur insallah:))
herkese merhaba sevgili haziran anneleri
merhabalarrrherkese merhaba sevgili haziran anneleri
ne guzel hayırlı olsun canım ben bı tane hastane cıkısı aldım o kadar hıc halım yok cıkıp bı seyler almaya boyle tembellık gelmıs bana ne yapacam bılemıyorumGunaydin annisler ben tatilimi yaptim alisverisimi bitirdim evime dondum bile :) hatta oglusumun park yatagini amadizini falan kurduk bile.ben.esimin benik.kadar heycanlanmadigini dusunuyodum.ama dun saat 4 te evimize geldik okadar saat araba kullandi yoruldu bide okadar esyayi 4. Kata tasidi sonra girer girmez hemen besigi falan kurmaya basladi meger o benden.cok hevesliymis.simdi yatak.odamizda bebegimin yatagi uyanir uyanmaz ona baktim Allahim ne guzel bi duygu.dun esime diyorumki evimiz simdi gercek bi ev yuva oldu.rabbim hepimize hayirli dogumlar saglikli hayirli evlatlar nasib etsin
Digerleri cok hos seyler ama bira sakincali degil mi ? Yine de sen bilirsin tabi...
Olur mu!biz arada bi deliler gibi dans ediyoruz oglusla. Komsulara yazik edercesine sarkilar bagiriyoruz. Arada arkadas ortamlarinda 1 firt bira caliyoruz. Yol yapmaya ise az kaldi.
Birde Kendisiyle korku dizi izliyoruz. Digerlerine bayiliyo da korkudan pek hoslanmiyor.
İyiyiz canimm sen yani sizz:)) nasilsiniz bebisinle:)))Günaydın minnaklar ve anneleriiiiiNasılız bakalımm?
iyiyiz teyzesiiİyiyiz canimm sen yani sizz:)) nasilsiniz bebisinle:)))
Digerleri cok hos seyler ama bira sakincali degil mi ? Yine de sen bilirsin tabi...
Merak etme teyzesi 45 gunde 1 kere, babasinin bardagindan alinan bir iki yudumcuk. Oran olarak plesantaya ulastigindan bile supheliyim
Ayy canım aldıklarını şimdi gördüm çok güzel şeyler almışşsın sağlıkla giysin kuzun :) Sanırım sen de bursalısın canım ben de bursalıyımAynen oyle canim bebetto ya falan gittik tekli satisimiz yok dediler bizede ben tum aldiklarimi jojomama dan aldim cokta memnun.kaldim yanluz sadece kutu ucinde olan hani hastane cikisi 5li takik gibi seyleri bide cesit cesit battaniyeler kundaklar falan var onlari olabiliyosun normal 3 6 aylik falan olanlarlar askida 3 lu olarak paketlenmis icinden bi takimi alamiyosun oyle vermiyolar.gittigin her begendigini sor bu tekli aliniyomu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?