2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlaaar saçımdaki beyazlar okadar rahatsız ediyoki beni, ne kadar organik doğal vs deseler de hamilelikte boyatmak istemiyorum. Kına yaksak dedik acaba çok mu kırmızı olur? Hint kınası nası olur ki koyu renk ya, hiç yakan oldu mu aranızda? Bide kına sonrasında saçın boya tutmaz diolar öle bişey var mı?

Kızlar merhaba bende haziran annesiyim
Hamilelikte en çok konuşulan konulardan biri de kilo alımı , bunlarla ilgili sizinle bilgi paylaşmak istedim .. Doğum zamanına gelindiğinde ortalama bir anne adayı 12.5 kilogram almaktadır yukarıda ki resimde bu dağılımı gösterir.

Bu ortalamanın üstüne çıkıldığında anne adayı , ya yağ deposu fazladır, ya dokulararası sıvı (ödem) fazladır veya ender olarak bebek ve beraberinde amniyos sıvısı fazladır

Doğum zamanına gelindiğinde anne adaylarının çoğu (aşırı yağlı ve karbonhidratlı yiyeceklerden uzak dursalar bile ) ekstradan ortalama 4.5 kilogramlık bir yağ deposu oluştururlar. Bu yağ deposunun var olma amacı doğanın sizin bebeğinizi doğum sonrasında oluşabilecek muhtemel bir kıtlık durumuna karşı koruma çabasıdır. Ne kadar düşük kalorili beslenseniz de bedeniniz bu yağ deposunu oluşturacaktır.

Doktoruna bi sor cnm belki izin verir genelde ilk üç ay kesinlikle yasak diyolar

cnm ben başından beri kına yapıyorum..normal elimize yakılan kınalardan..gayet güzel oluyor...kınanın üstüne boya zor geçiyor..renk tutmuyor...ama boyanın üstüne kına muhteşem oluyor.. ben çok beğeniyorum daha doğrusu..saçlarım zaten bakır kızılı..kınanın rengi çok güzel oluyor..doğal ombre yaptırmış gibiyim şimdi :))

Canım güle güle kullanın inşallah hepsini...

Sagol teyzesi :) ins hayirlisiyla bi alalimda kucagimiza.visne cad. Aldim herseyi ve gercekten cok uygun.aldim.bakircilar carsisinda bebeler sarayinda gordugum cantanin birebir aynisini ben 56 tl ye aldim bebeler sarayida 95 tl di

Hoşgeldin cnm...
ALLAH saglikla kucağına almak nasip etsin inşaallah...
Cok faydali bir paylasim..
Burda sık sık kilo konuşuluyor...

kızlar cok sınırım bozuk ya su sıgarayı bırakmak ıcın allah askına bısey soleyın hem ıcıyorum hem aglıyorum ne kadr doktor su kadr ıc bu kadr ıc desede pısmanım ama ıradem sıfır napcam ben ya napcam

Doktoruna bi sor cnm belki izin verir genelde ilk üç ay kesinlikle yasak diyolar
canım o izin verse bile benim içim rahat etmez, bi kuaför arkadaş dediki, %100 bitkisel bile olsa oryalle karıştırıyoruz, oryal kimyasal sonuçta dedi..

vuhuuuu :) benim saçımda kahve tonlarında bi boya var canım ama beyazım çok, acaba beyazlarım kıpkırmızı olurmu ki kına yakılınca??

Benim doktor ilk uc aydan sonra bitkisel boyayabilirsin dedi ama ben boyamiyotum yaro siyah yari sari dolaniyorum ortalikta.kina sonrasi boya tutmaz canım ben de oyle biliyorum

Canim bende sigara kullaniyordum hala da arada iciyorum.Ictigim şu en düşuk nikotinli olanlardan. 0,1 nikotin iceriyor. Tabi ki bu da zararli ama birakamiyorsan diğerlerinden icmektense bundan icmen daha iyi. Nerdeyse bundan ictigin 7-8 tane diger sigaralarin 1 tanesine esit. Zaten bu dedigimi icmeye baslayinca artik sigara aramiyorsun bir sure sonra. Ilk baslarda seni kesmiycek muhtemelen duman bile cikmiyor. Ama gun gectikce vucudun temizleniyor ve artik nikotin bagimliligin bitiyor. Benim artik canim sigara istemiyor. Ama kahvenin yanina ya da muhabbet ederken bazen yakiyorum iste. O da duman niyetine sadece.

Aşağıda hem bitkisel hem de helal ürünlerin olduğu site. Boyayı bir kaç aydır tanıtıyorlar. Ruj ve deodorant stick'ten memnun kaldım. En azından zararlı madde olmaması ve helal katkı maddelerden oluştuklarını söylemeleri rahatlatıyor kullanırken. Saç boyalarını bende merak ediyorum. Yorumları çeşitli sitelerden araştıralım.
http://www.naturalive.com.tr/index.php?route=product/product&product_id=93

http://www.naturalive.com.tr/index.php?route=product/product&product_id=94

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…