- 11 Ekim 2014
- 383
- 352
- 53
- 32
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #17.381
Canim bende sigara kullaniyordum hala da arada iciyorum.Ictigim şu en düşuk nikotinli olanlardan. 0,1 nikotin iceriyor. Tabi ki bu da zararli ama birakamiyorsan diğerlerinden icmektense bundan icmen daha iyi. Nerdeyse bundan ictigin 7-8 tane diger sigaralarin 1 tanesine esit. Zaten bu dedigimi icmeye baslayinca artik sigara aramiyorsun bir sure sonra. Ilk baslarda seni kesmiycek muhtemelen duman bile cikmiyor. Ama gun gectikce vucudun temizleniyor ve artik nikotin bagimliligin bitiyor. Benim artik canim sigara istemiyor. Ama kahvenin yanina ya da muhabbet ederken bazen yakiyorum iste. O da duman niyetine sadece.
Farz değil de vacib. Hanifi mezhebine göre yapılmayanları da kaza gibi yapmak gerektiğini, üstümüzden tilavet secdesinin borç kaldığını söyleyen fetva okudum. Sayende bende borcum olduğunu öğrenmiş oldum. Unutup da sonraya ertelediklerim vardı galiba. Canım naçizane şöyle yapabilirsin. Kısa süreleri cep telefonuna ya da bilgisayarına yükle. Bulaşık yıkarken temizlik yaparken sürekli dinleyerek ezberle, böylece makamlı olarak ezberlemen kolay olur. Mısırlı hocaların veya Kabe imamların (Abdurrahman sudeys gibi) hem makamları hem de ses tonları çok güzel.Sağol canım benim sayende yaptım ve günaha girmemiş oldum farzmış :) Allah razı olsun :)
Canim icimizde bize muhtac biz ne yaparsak ondan etkilenecek kucuk bi yavrucak var o savunmasiz sana yapma diyemez.sigarayi kendin icin iciyosun ama eger icmezsen bunu onun icin yapmis olcaksin sana muhtac bir canliya bunu yapmamayi telkin et kendine o senin bi parcan ve ictigimiz sudan bile etkileniyor allahtan sabir dile ve kararli ol[/QUOTE]Canim icimizde bizrQUOTE="burcu0303, post: 39191557, member: 630544"]kızlar cok sınırım bozuk ya su sıgarayı bırakmak ıcın allah askına bısey soleyın hem ıcıyorum hem aglıyorumne kadr doktor su kadr ıc bu kadr ıc desede pısmanım ama ıradem sıfır napcam ben ya napcam
Canim icimizde bize muhtac biz ne yaparsak ondan etkilenecek kucuk bi yavrucak var o savunmasiz sana yapma diyemez.sigarayi kendin icin iciyosun ama eger icmezsen bunu onun icin yapmis olcaksin sana muhtac bir canliya bunu yapmamayi telkin et kendine o senin bi parcan ve ictigimiz sudan bile etkileniyor allahtan sabir dile ve kararli ol
ıste zaten delı gbı ıcıp ondan aglıyorum sonra canım yapma ıste yapma nolcak sankı ama ıcmeyıncede terelelli oluyoluyorum :S anlamadım gıttı bana dua et
Canim ben soyle yaptim. Hamile oldugunu ogrendigimde dusuk nikotinlilerden aldim.onun oncesinde lm iciyordum bu arada.Hatta westinde var dusuk nikotinlisi onu da icmistim. Hic kesmiyordu ilk zaman . Yarim paket iciyordum. Tabi müthiş sinir huzursuzluk yapiyordu. Zaman gectikce bir baktim artik sigara icesim gelmiyor git gide azalttim. Daha da zaman ilerleyince artik aklima sigara gelmemeye basladi. Simdi hic icmesem dururum. Yani dayanabiliyorum ve bu sadece anlattığım şekilde oldu. Kesinlikle denemeni tavsiye ederim.ama hala cok sinirlenirsem moralim bozuksa hemen sigaraya ihtiyac hissediyorum.iste boyle zamanlarda 2 tane bazen 3 tane ictigimi bilirim. Ondan sonra o kadar cok moralim bozulup vicdan azabi cekiyorum ki. Daha da sinirli oluyorum suratim bes karis oluyor . Aglama krizi yerine önüme gelene bagiriyorum ben. sSigara icmedigim gunse keyfime diyecek yok. Tamamen birakmak aslinda cok cok zor degil ama birazda keyif icin yapiyoruz sanirim. Bu yuzdende kendime cok kiziyorum. Sana tavsiyem canim en azindan sigarayi azalt. 3 taneye dusurmeye calis.doktorlarin cogu cok fazla icmedikten sonra cok karismiyorlar. Bunun icinde benim izledigim yolu izleyebilirsin inan ise yariyor.canım o kadr kotu kı sana anlatamam bu vıcdan azabı zaten yetıyo artıyo ben west ıcıyorum gunde 5 6 tane ama omu benı ıcıyo benmı onu bılmıyorum :S sen napıyosun azaltmayı bıtırmeyı denedınmı ne ıcıyordun sımdıkı ıctıgın ne
sanada aglama krızlerı gelıyormu cok soru sordum ama bn gbı bırını dınlemeye ıhtıyacım var :S
Canim ben soyle yaptim. Hamile oldugunu ogrendigimde dusuk nikotinlilerden aldim.onun oncesinde lm iciyordum bu arada.Hatta westinde var dusuk nikotinlisi onu da icmistim. Hic kesmiyordu ilk zaman . Yarim paket iciyordum. Tabi müthiş sinir huzursuzluk yapiyordu. Zaman gectikce bir baktim artik sigara icesim gelmiyor git gide azalttim. Daha da zaman ilerleyince artik aklima sigara gelmemeye basladi. Simdi hic icmesem dururum. Yani dayanabiliyorum ve bu sadece anlattığım şekilde oldu. Kesinlikle denemeni tavsiye ederim.ama hala cok sinirlenirsem moralim bozuksa hemen sigaraya ihtiyac hissediyorum.iste boyle zamanlarda 2 tane bazen 3 tane ictigimi bilirim. Ondan sonra o kadar cok moralim bozulup vicdan azabi cekiyorum ki. Daha da sinirli oluyorum suratim bes karis oluyor . Aglama krizi yerine önüme gelene bagiriyorum ben. sSigara icmedigim gunse keyfime diyecek yok. Tamamen birakmak aslinda cok cok zor degil ama birazda keyif icin yapiyoruz sanirim. Bu yuzdende kendime cok kiziyorum. Sana tavsiyem canim en azindan sigarayi azalt. 3 taneye dusurmeye calis.doktorlarin cogu cok fazla icmedikten sonra cok karismiyorlar. Bunun icinde benim izledigim yolu izleyebilirsin inan ise yariyor.
Canım Rabbim sana sabır versin, çok üzüldüm ne desem yetersiz şu durumda, diyecek bişey bulamıyorum.iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. gebeligimin basindan beri kanamam vardi. iceride bebek kesesi kadar pihti kesesi vardi. defalarca yeni kanamalar gecirdim hastanede yattim. en son bi hafta once yine taze kanama basladi acile gittim bebegin suyununda sizdigini, suyunun azaldigini soylediler. tekrar hastanede yattim. kanama ve su gelmesi devam etti ve en son bi kac gun once uyurken suyum birden bosaldi.. doktor bebegi almaliyiz suyu bitmis bundan sonra bu artik tamamen enfeksiyon demektir dedi. baska bi doktora gittim aynisini soyledi. zaten ayni gun kalbi durdu sonraki gun suni sanciyla bebegimi dusurdum. daha oncede 5 aylik bebegimi ayni see kaybetmistim. bi daha ayni seyleri yasayacagim aklimin ucundan gecmezdi. cok uzuluyorum. Allah kimseye vermesin. sizin bebeklerinizi size bagislasin. artik uzun bi sure gebelik dusunmuyorum. psikolojimi toparlam gerek. insallah siz bebeklerinizi hayirlisiyla saglikla kucaginiza alirsiniz. her saglikli dogum haberini okudugumda kendi evladimmis gibi mutlu olacagim. Allah a emanet olun.
Eminim basaricaksin canim. Bu arada ben su anda canim istediginde davidoff one iciyorum. Cok sigara denemistim en sigara gibi gelmeyeni yani en hafifi buydu. Simdi o bile agir geliyor .sende boyle olucaksin insallahcok saol canım hepsını denıcem bana dua et bnde sen gıbı ıcmedıgımde mutluluk sacayım :S cok saol
Canım Allah sabır versin, inş kendini hazır hissettiğinde, istediğinde Rabbim bi evlat daha nasip eder sana, Allah'a emanet oliyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. gebeligimin basindan beri kanamam vardi. iceride bebek kesesi kadar pihti kesesi vardi. defalarca yeni kanamalar gecirdim hastanede yattim. en son bi hafta once yine taze kanama basladi acile gittim bebegin suyununda sizdigini, suyunun azaldigini soylediler. tekrar hastanede yattim. kanama ve su gelmesi devam etti ve en son bi kac gun once uyurken suyum birden bosaldi.. doktor bebegi almaliyiz suyu bitmis bundan sonra bu artik tamamen enfeksiyon demektir dedi. baska bi doktora gittim aynisini soyledi. zaten ayni gun kalbi durdu sonraki gun suni sanciyla bebegimi dusurdum. daha oncede 5 aylik bebegimi ayni see kaybetmistim. bi daha ayni seyleri yasayacagim aklimin ucundan gecmezdi. cok uzuluyorum. Allah kimseye vermesin. sizin bebeklerinizi size bagislasin. artik uzun bi sure gebelik dusunmuyorum. psikolojimi toparlam gerek. insallah siz bebeklerinizi hayirlisiyla saglikla kucaginiza alirsiniz. her saglikli dogum haberini okudugumda kendi evladimmis gibi mutlu olacagim. Allah a emanet olun.
Eminim basaricaksin canim. Bu arada ben su anda canim istediginde davidoff one iciyorum. Cok sigara denemistim en sigara gibi gelmeyeni yani en hafifi buydu. Simdi o bile agir geliyor .sende boyle olucaksin insallah
Çok güzelmiş canım , kına gibisadece suyla karıştırılması da güzel ama hamile olduğumuz için tereddütte kalıyorum, yoksa hiç düşünmeden alır denerdimAşağıda hem bitkisel hem de helal ürünlerin olduğu site. Boyayı bir kaç aydır tanıtıyorlar. Ruj ve deodorant stick'ten memnun kaldım. En azından zararlı madde olmaması ve helal katkı maddelerden oluştuklarını söylemeleri rahatlatıyor kullanırken. Saç boyalarını bende merak ediyorum. Yorumları çeşitli sitelerden araştıralım.
http://www.naturalive.com.tr/index.php?route=product/product&product_id=93
http://www.naturalive.com.tr/index.php?route=product/product&product_id=94
Çok sağol canım.o 3 lu takimlarda n 2 paket alır paylastitlririm yavrulara:) ne kadar çok ihtiyaç var ya..doğuma kadar calisamayacgim.doğum parası atmak lazim kenara.. Bu günümüze çok şükür.inş onlar sağlıkla dogsunlar da herşey olurAynen oyle canim bebetto ya falan gittik tekli satisimiz yok dediler bizede ben tum aldiklarimi jojomama dan aldim cokta memnun.kaldim yanluz sadece kutu ucinde olan hani hastane cikisi 5li takik gibi seyleri bide cesit cesit battaniyeler kundaklar falan var onlari olabiliyosun normal 3 6 aylik falan olanlarlar askida 3 lu olarak paketlenmis icinden bi takimi alamiyosun oyle vermiyolar.gittigin her begendigini sor bu tekli aliniyomu diye
Canım güle güle kullanın inşallah hepsini...
İyi fikirmiş canım. Haklısın. Deneyeceğim teşekkür ederim :)Farz değil de vacib. Hanifi mezhebine göre yapılmayanları da kaza gibi yapmak gerektiğini, üstümüzden tilavet secdesinin borç kaldığını söyleyen fetva okudum. Sayende bende borcum olduğunu öğrenmiş oldum. Unutup da sonraya ertelediklerim vardı galiba. Canım naçizane şöyle yapabilirsin. Kısa süreleri cep telefonuna ya da bilgisayarına yükle. Bulaşık yıkarken temizlik yaparken sürekli dinleyerek ezberle, böylece makamlı olarak ezberlemen kolay olur. Mısırlı hocaların veya Kabe imamların (Abdurrahman sudeys gibi) hem makamları hem de ses tonları çok güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?