- 23 Kasım 2013
- 777
- 924
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #17.401
Günaydııınn :) kızım da günaydın diyoo pııt pıtt :)Günaydınn herkeseee
canım heyecanlı bi bekleyiş inşAllah hayırlı haberlerle gelirsin. fetusekg ne bnm onunla ilgili bi bilgim yokGünaydın kizlar....
Bugun babamizlayiz ayrintili usgmiz var...
Ordan fetusekg çekilecek...
Drmuz ikisini ayni gun istedi...
Dua edin bizim pullukluye teyzeleri...
Gelince haber veririm sonuclari insaallah hersey yolunda ve sagliklidir bebeğimiz
Günaydın kizlar....
Gelince haber veririm sonuclari insaallah hersey yolunda ve sagliklidir bebeğimiz
ben varım canım. herkes bebişlerden yiyo tekmeyi ben bağırsaklarımdanbenim gibi 20.haftada olup hala hareketlerini hissetmeyen var mı acaba
ilk hamileliğimde 18.haftada hissetmiştim..merakla bekliyorum çarşamba detaylı usg ye girecem inş..
Günaydınn herkeseee
Günaydinlarrrtr
Günaydın kızlar ve küçük yaramazlarıBizde babamızı yolladık abimizle çizgi film keyfi yapıyoruz
Nasılsınız kızlar?
herkese günaydın. bakıyorum da herkes erkenci bizde gözümüzün biri açık biri kapalı işe geldik oğluşlaGünaydın Herkese
Ayrıntılı olarak eşinle onu izlemek kadar güzel birşey olamaz heralde cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarım seninleGünaydın kizlar....
olsa bile kahve ve kızıl birbirine çok yakışıyor..şahsen beyaz görünmesindense kızıl görünmesini tercih ederim..denemeye değer :))canım o izin verse bile benim içim rahat etmez, bi kuaför arkadaş dediki, %100 bitkisel bile olsa oryalle karıştırıyoruz, oryal kimyasal sonuçta dedi..
vuhuuuu :) benim saçımda kahve tonlarında bi boya var canım ama beyazım çok, acaba beyazlarım kıpkırmızı olurmu ki kına yakılınca??
kızlar cok sınırım bozuk ya su sıgarayı bırakmak ıcın allah askına bısey soleyın hem ıcıyorum hem aglıyorumne kadr doktor su kadr ıc bu kadr ıc desede pısmanım ama ıradem sıfır napcam ben ya napcam
ben hayla bı sey hıssetmıyorum 21 cı haftaya gırıyorum ama tık yokbenim gibi 20.haftada olup hala hareketlerini hissetmeyen var mı acaba
ilk hamileliğimde 18.haftada hissetmiştim..merakla bekliyorum çarşamba detaylı usg ye girecem inş..
ben tahlillerimi devlette yaptırıyorum bi sıkıntım olursa da özele gidiyorum. devlette detaylı ultrasona çarşamba günü giricem. her hastanenin farklıdır doktorları ilgilenmeleri falan ama yine de bir fikir edinmiş olursun. özelde çok pahalı. riskli bir gebeliğin yoksa ücretsiz devlette yaptırmanı öneririm. Sonuçta bir şey varsa devletteki de görecek.kızlar, detaylı ultrason için devlet mi özel mi önerisiniz? doktorum normalde özel, ama detaylı için başka bir özele bir perinatologa yönlendirdi, biraz pahalı. Devlette giden var mı? Nasıl sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?