2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydın kizlar....
Bugun babamizlayiz ayrintili usgmiz var...
Ordan fetusekg çekilecek...
Drmuz ikisini ayni gun istedi...

Dua edin bizim pullukluye teyzeleri...
Gelince haber veririm sonuclari insaallah hersey yolunda ve sagliklidir bebeğimiz

canım heyecanlı bi bekleyiş inşAllah hayırlı haberlerle gelirsin. fetusekg ne bnm onunla ilgili bi bilgim yok

cnm nerede yaptırıyorsun detaylı ultrasonu ve ücret ne kadar.

benim gibi 20.haftada olup hala hareketlerini hissetmeyen var mı acaba
ilk hamileliğimde 18.haftada hissetmiştim..merakla bekliyorum çarşamba detaylı usg ye girecem inş..
ben varım canım. herkes bebişlerden yiyo tekmeyi ben bağırsaklarımdan detaylıya girdim ama ben gecen haftasonu minnak ayaklarıyla gayet güzel tekmeler savuruyo bebişim ben hissedemiyomusum
Günaydınn herkeseee

Günaydinlarrrtr

Günaydın kızlar ve küçük yaramazları Bizde babamızı yolladık abimizle çizgi film keyfi yapıyoruz
Nasılsınız kızlar?

Günaydın Herkese
herkese günaydın. bakıyorum da herkes erkenci bizde gözümüzün biri açık biri kapalı işe geldik oğluşla

Ayrıntılı olarak eşinle onu izlemek kadar güzel birşey olamaz heralde cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarım seninle

olsa bile kahve ve kızıl birbirine çok yakışıyor..şahsen beyaz görünmesindense kızıl görünmesini tercih ederim..denemeye değer :))

günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri bizde sabırsızlıkla çarşambayı bekliyoruz babamız ilk defa görecek bende merak içersindeyim renkli resim verecek doktor ilk defa bakalım kızış kendini gösterecek mi umarım hepiniz iyisinizdir kocaman öpüldünüz.

Sarma sigara sadece tutun olup icinde diger kimyasallari barindirmiyor.yapmasi zor icmesi zor. Belki boylede azaltip birakabilirsin

Kızlar doktorumu aradım, 2 doktora birden gidiyorum ben, ikisi de kendi ultrason cihazlarıyla bakıyorlarmış muayene esnasında, yani öle 2 sat süren ultrason felan yok yani, zaten tüm organları oluşmuş oluyo , ultrason cihazımız 4 boyutlu ve yeterli dediler, yine de güvenmiyosanız başka bi hastaneye gidebilirsiniz dediler, napsam çok kararsız kaldım :/

Merhaba minnaklar ve anneleriiii Biz de doktordan geldik. Kan verdik ve detaylı ultrason için çarşambaya gün aldık. Bakalım nasıl sabredicem çarşambaya kadar

S skelebeks kim sacini boyatmaktan bahsediyordu ucunu kacirdim ama ben sac boyatilabilinecegine inaniyorum. Icinde kimyasallar varsa bile bu kafa derisine en fazla 45 dakika suruluyor. Deriden kana karisma orani dusuk ve kandaki oranin plesantaya ulasmasida. Masallah tum mankenler unluler sosyetikler sacta boyatiyor sporda yapiyor canavar gibide cocuklari oluyor.
Sigarali ortamlarda bulunuyoruz yediklerimizin cok buyuk orani organik degil. Bebegim Allah a emanet ama benimde kendimi mutlu guzel hissetmem gerek. Ben mutlu bebis daha mutlu.. birde cevremde ayda 1 sacini boyatan kaynak vs takip cikaran arkadaslarim var. Gebelikleride cok iyi diyor dr.

kızlar, detaylı ultrason için devlet mi özel mi önerisiniz? doktorum normalde özel, ama detaylı için başka bir özele bir perinatologa yönlendirdi, biraz pahalı. Devlette giden var mı? Nasıl sizce?

kızlar, detaylı ultrason için devlet mi özel mi önerisiniz? doktorum normalde özel, ama detaylı için başka bir özele bir perinatologa yönlendirdi, biraz pahalı. Devlette giden var mı? Nasıl sizce?
ben tahlillerimi devlette yaptırıyorum bi sıkıntım olursa da özele gidiyorum. devlette detaylı ultrasona çarşamba günü giricem. her hastanenin farklıdır doktorları ilgilenmeleri falan ama yine de bir fikir edinmiş olursun. özelde çok pahalı. riskli bir gebeliğin yoksa ücretsiz devlette yaptırmanı öneririm. Sonuçta bir şey varsa devletteki de görecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…