- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #17.421
canım bu detaylınn cıhazla alakası yok,onemlı olan cıhaz degıl doktor.Kadın dogum doktorunun bakması bı ayrı ,perıantologun bakması bı ayrı.Dogum doktorları cok fazla bılgılı degıller bu konuda.Bu detaylıyı yaptıracaksınsa kadın dogumcuya degıl perıantologa yaptır.Maddı durumunu bılmıyorum tabıı ozel bır ıkı cok ıyı ısım var bu ısı yapan ama pahalı.Durumun musaıt degılse bıle devlette bır perıantolog ya da radyolojı uzmanından randevu alKızlar doktorumu aradım, 2 doktora birden gidiyorum ben, ikisi de kendi ultrason cihazlarıyla bakıyorlarmış muayene esnasında, yani öle 2 sat süren ultrason felan yok yani, zaten tüm organları oluşmuş oluyo , ultrason cihazımız 4 boyutlu ve yeterli dediler, yine de güvenmiyosanız başka bi hastaneye gidebilirsiniz dediler, napsam çok kararsız kaldım :/
devlete gıden olmus burdan bı arkadasımız cok memnun degıldı.Ama ucret odemıyorsun devlette bıldıgım ,ozeller tabıı her zaman en ıyısı ama pahalı oluyor ,kızlar, detaylı ultrason için devlet mi özel mi önerisiniz? doktorum normalde özel, ama detaylı için başka bir özele bir perinatologa yönlendirdi, biraz pahalı. Devlette giden var mı? Nasıl sizce?
Ben hayatımda hiç saç boyatmadım. ama bu kadar zararsız olucağını da düşünmüyorum, kimyasal sonuçta. tanıdığım birinin cocuğu bütün organlarında tümörle doğdu. doktor gebelikte sac boyamaya bağladı. herkeste olucak bişey değil tabi ki ama milyonda bir ihtimal bile olsa böyle bi ihtimal var. kimseyi korkutmak istemem ama gözardı etmeyin bnce her anne güzeldir sacı beyazda olsaS skelebeks kim sacini boyatmaktan bahsediyordu ucunu kacirdim ama ben sac boyatilabilinecegine inaniyorum. Icinde kimyasallar varsa bile bu kafa derisine en fazla 45 dakika suruluyor. Deriden kana karisma orani dusuk ve kandaki oranin plesantaya ulasmasida. Masallah tum mankenler unluler sosyetikler sacta boyatiyor sporda yapiyor canavar gibide cocuklari oluyor.
Sigarali ortamlarda bulunuyoruz yediklerimizin cok buyuk orani organik degil. Bebegim Allah a emanet ama benimde kendimi mutlu guzel hissetmem gerek. Ben mutlu bebis daha mutlu.. birde cevremde ayda 1 sacini boyatan kaynak vs takip cikaran arkadaslarim var. Gebelikleride cok iyi diyor dr.
@ lalehan merak etmeyin kızlar ben de bu hafta hissetmeye başladım korkuodum ben de. Siz de yakında hissedeceksiniz. Cok guzel bsymis. Pıt pıt :) :) :)ben hayla bı sey hıssetmıyorum 21 cı haftaya gırıyorum ama tık yok
canım bende bikaç pıt pıt dışında hiçbişi hissetmiyorum halabenim gibi 20.haftada olup hala hareketlerini hissetmeyen var mı acaba
ilk hamileliğimde 18.haftada hissetmiştim..merakla bekliyorum çarşamba detaylı usg ye girecem inş..
. Periantolog neymiş canım yeni duydum walla :) ozaman ben bi araştırayım, var mı konya da, özel de olsa farketmez de iki doktorum da çok başarılı, ikisi de ayrıyeten gerek yok biz bakıyoruz deyince kafam karıştı, ama burda okuyorum herkes yaptırıyor ben de yaptırsam içim daha rahat etcek galibacanım bu detaylınn cıhazla alakası yok,onemlı olan cıhaz degıl doktor.Kadın dogum doktorunun bakması bı ayrı ,perıantologun bakması bı ayrı.Dogum doktorları cok fazla bılgılı degıller bu konuda.Bu detaylıyı yaptıracaksınsa kadın dogumcuya degıl perıantologa yaptır.Maddı durumunu bılmıyorum tabıı ozel bır ıkı cok ıyı ısım var bu ısı yapan ama pahalı.Durumun musaıt degılse bıle devlette bır perıantolog ya da radyolojı uzmanından randevu al
ben hayla bı sey hıssetmıyorum 21 cı haftaya gırıyorum ama tık yok
kizlar birsey sorucam biz ayrintili ultrasona 18.haftada girdik kendi kadin dogumcumun haberi bile yok.baska bir dr.arkadasimiz cagirdi kendisi sadece ultrasoncu (tibben aciliminida bilmiyrm:)ama ayrintili ultrason uzerine uzman kendisi) simdi merak ettgim acaba biz 18.haftada erken mi gtmis olduk?gerci tum organlarini gorebildik kizimin sorun olmadigini soyledi dr.sadece donmedigi icin bobreklerini goremedik onada tekrar gidip bakicaz artik simdi herkes 22.haftalarda gidince bilemedim ben
cok guzel olur internet okuyrm bazen ama benimkiyle pek tutmuyor en azindan annelerden duymak daha mantikli olur.carsamba gunu kontrolum var o zmn yazarim bende.en son 18+3 te 262 gr di:)kızlarrrrrr
bebişlerinizin boyu gramı hakkında paylaşımlarda bulunsak olmaz mı? merak ediyorum yahuuu
zaten kendi dr.um soylemedi bana henuz.demekki bu hafta gittigimizde soylicek olmadi bir daha girerim ultrasona zaten her randevuyu iple cekiyrmbenim dr 20.haftanın en uygun olduğunu söylemişti
canım bu ısın oluru yok mecbur bırakıcam gec bıle kaldım hıc bısey denmeden bırakıcam ınsallah dua et bnaSarma sigara sadece tutun olup icinde diger kimyasallari barindirmiyor.yapmasi zor icmesi zor. Belki boylede azaltip birakabilirsin
19+4'te 22 cm 343 gramdı oğluşum doktor iyi dedikızlarrrrrr
bebişlerinizin boyu gramı hakkında paylaşımlarda bulunsak olmaz mı? merak ediyorum yahuuu
ben 19+4'te girdim işinde cok cok iyi bi radyoloji uzmanı tam zamanı dedi. 18-22 haftalar arası en uygun zamanmışkizlar birsey sorucam biz ayrintili ultrasona 18.haftada girdik kendi kadin dogumcumun haberi bile yok.baska bir dr.arkadasimiz cagirdi kendisi sadece ultrasoncu (tibben aciliminida bilmiyrm:)ama ayrintili ultrason uzerine uzman kendisi) simdi merak ettgim acaba biz 18.haftada erken mi gtmis olduk?gerci tum organlarini gorebildik kizimin sorun olmadigini soyledi dr.sadece donmedigi icin bobreklerini goremedik onada tekrar gidip bakicaz artik simdi herkes 22.haftalarda gidince bilemedim ben
benim ilk gebeligim olmasina ragmen sanirim biraz erken hissettim 16.haftada ama oyle cok sik degil simdi 20.haftadayim daha belirgin hissediyrm ama en cok aksamlari bazen saatlerce hissetmedigim oluyor henuz endiselenmelimiyim bilemiyrm ama biraz daha sabretmemiz lazim sanirim 22.haftadan snr artik dursun isterseniz diyor bazi arkadslar:))ben hayla bı sey hıssetmıyorum 21 cı haftaya gırıyorum ama tık yok
22.hafta 0gunlukken 480gr canım boyunu bilmiyorum ama doktorum soylemedi bende sormayı unuttum :)kızlarrrrrr
Canım 22+1de 460 gr. dı benim oğluşum. Sancım var diye gitmiştim, boyunu doktorum söylemedi bende unuttum sormayı telaşeden. Bir hafta sonra kontrolüm var inşallah unutmazsam sorayım boyunu oğluşumunkızlarrrrrr
Canim konyada baskent universitesi hastanesi var parali ama eminim cok guzeldir cunku doktorlarini cok iyi seciyo o hastane ben ankaradakine gidiyorum ama konyadakinide iyibdiye duydum orayi bi arastir istersencanım bende bikaç pıt pıt dışında hiçbişi hissetmiyorum hala
. Periantolog neymiş canım yeni duydum walla :) ozaman ben bi araştırayım, var mı konya da, özel de olsa farketmez de iki doktorum da çok başarılı, ikisi de ayrıyeten gerek yok biz bakıyoruz deyince kafam karıştı, ama burda okuyorum herkes yaptırıyor ben de yaptırsam içim daha rahat etcek galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?