2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım bu detaylınn cıhazla alakası yok,onemlı olan cıhaz degıl doktor.Kadın dogum doktorunun bakması bı ayrı ,perıantologun bakması bı ayrı.Dogum doktorları cok fazla bılgılı degıller bu konuda.Bu detaylıyı yaptıracaksınsa kadın dogumcuya degıl perıantologa yaptır.Maddı durumunu bılmıyorum tabıı ozel bır ıkı cok ıyı ısım var bu ısı yapan ama pahalı.Durumun musaıt degılse bıle devlette bır perıantolog ya da radyolojı uzmanından randevu al

kızlar, detaylı ultrason için devlet mi özel mi önerisiniz? doktorum normalde özel, ama detaylı için başka bir özele bir perinatologa yönlendirdi, biraz pahalı. Devlette giden var mı? Nasıl sizce?
devlete gıden olmus burdan bı arkadasımız cok memnun degıldı.Ama ucret odemıyorsun devlette bıldıgım ,ozeller tabıı her zaman en ıyısı ama pahalı oluyor ,

Ben hayatımda hiç saç boyatmadım. ama bu kadar zararsız olucağını da düşünmüyorum, kimyasal sonuçta. tanıdığım birinin cocuğu bütün organlarında tümörle doğdu. doktor gebelikte sac boyamaya bağladı. herkeste olucak bişey değil tabi ki ama milyonda bir ihtimal bile olsa böyle bi ihtimal var. kimseyi korkutmak istemem ama gözardı etmeyin bnce her anne güzeldir sacı beyazda olsa

benim gibi 20.haftada olup hala hareketlerini hissetmeyen var mı acaba
ilk hamileliğimde 18.haftada hissetmiştim..merakla bekliyorum çarşamba detaylı usg ye girecem inş..
canım bende bikaç pıt pıt dışında hiçbişi hissetmiyorum hala

. Periantolog neymiş canım yeni duydum walla :) ozaman ben bi araştırayım, var mı konya da, özel de olsa farketmez de iki doktorum da çok başarılı, ikisi de ayrıyeten gerek yok biz bakıyoruz deyince kafam karıştı, ama burda okuyorum herkes yaptırıyor ben de yaptırsam içim daha rahat etcek galiba

kizlar birsey sorucam biz ayrintili ultrasona 18.haftada girdik kendi kadin dogumcumun haberi bile yok.baska bir dr.arkadasimiz cagirdi kendisi sadece ultrasoncu (tibben aciliminida bilmiyrm:)ama ayrintili ultrason uzerine uzman kendisi) simdi merak ettgim acaba biz 18.haftada erken mi gtmis olduk?gerci tum organlarini gorebildik kizimin sorun olmadigini soyledi dr.sadece donmedigi icin bobreklerini goremedik onada tekrar gidip bakicaz artik simdi herkes 22.haftalarda gidince bilemedim ben

benim dr 20.haftanın en uygun olduğunu söylemişti

kızlarrrrrr
bebişlerinizin boyu gramı hakkında paylaşımlarda bulunsak olmaz mı? merak ediyorum yahuuu
cok guzel olur internet okuyrm bazen ama benimkiyle pek tutmuyor en azindan annelerden duymak daha mantikli olur.carsamba gunu kontrolum var o zmn yazarim bende.en son 18+3 te 262 gr di:)

kızlarrrrrr
bebişlerinizin boyu gramı hakkında paylaşımlarda bulunsak olmaz mı? merak ediyorum yahuuu
19+4'te 22 cm 343 gramdı oğluşum doktor iyi dedi

ben 19+4'te girdim işinde cok cok iyi bi radyoloji uzmanı tam zamanı dedi. 18-22 haftalar arası en uygun zamanmış

ben hayla bı sey hıssetmıyorum 21 cı haftaya gırıyorum ama tık yok
benim ilk gebeligim olmasina ragmen sanirim biraz erken hissettim 16.haftada ama oyle cok sik degil simdi 20.haftadayim daha belirgin hissediyrm ama en cok aksamlari bazen saatlerce hissetmedigim oluyor henuz endiselenmelimiyim bilemiyrm ama biraz daha sabretmemiz lazim sanirim 22.haftadan snr artik dursun isterseniz diyor bazi arkadslar:))

Selam tatlı annelerr tatil dolayısıyla gezmek alışveriş yapmak ve dostlarla hasret gidermekten ugrayamadim buraya.umarim tüm anneler ve bebişlerinizle iyidir.biz iyiyiz çok şükür hareketleri aşırı arttı bebişimin durduramiyorum :)

kızlarrrrrr
Canım 22+1de 460 gr. dı benim oğluşum. Sancım var diye gitmiştim, boyunu doktorum söylemedi bende unuttum sormayı telaşeden. Bir hafta sonra kontrolüm var inşallah unutmazsam sorayım boyunu oğluşumun

Canim konyada baskent universitesi hastanesi var parali ama eminim cok guzeldir cunku doktorlarini cok iyi seciyo o hastane ben ankaradakine gidiyorum ama konyadakinide iyibdiye duydum orayi bi arastir istersen

Mrb kizlar ultrasyon kagidiginda fl diye bi ölcum var onu 7ile carpinca bebeginizin boyu ortaya cikiyor ona gorr bakabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…