2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Mrb kizlar ultrasyon kagidiginda fl diye bi ölcum var onu 7ile carpinca bebeginizin boyu ortaya cikiyor ona gorr bakabilirsiniz
29cm miş canım baktım şimdi doktorum baştan popoya ve bacakları ayrı ayrı olcmus yazmış ultrasonda. :) baştan popoya 13cm bacaklar da 16 cm :)kızım komple bacak doğacak heralde

Merhaba anneler :)
Geçen cuma bizim kontrolümüz vardi.. Güzel kizimin yüzünü gördüm ayrintili olarak çok ama çok güzeldi yaaa
Ve bize bi gülücük atti

Bu arada kilomuz 634gr olmus 22+4te.. Boyda 25cmdi..
Masallah kilosu baya var gibi geliyor bana bakalim ilerde nasil olcak..
Demir ve D vitaminine basladim.. Hamd olsun hamilelik diyabetim yokmus..

Ve artik her sabah uyandigimda benim dürtüklemelerime cevap veriyor öyle güzel bi an ki yataktan zor cikiyorum onunla ugrasmaktan

Bu haftasonu yatak odamizida seçtik begendik, aldik çok sükür... Artik geriye tasinip yerlesmemiz kaliyor onun içinde 2 ay var daha

Son düzenleme:
dimi canim banada kilosu fazla geliyor.. Diger annelerde paylassinda karsilastirayim iyi oldu yazmamiz :)
siz ne durumdasiniz?
Biz 29 cm 480grız canım :)bizim kız epey bacaklı olacak anasına çekmiş anası 60cm doğmuşta bizimki de şimdiden 30cm olmuş sayılır :) iyi besliyorsun bıcırığı demekki sende :)

Kizlar ya ben 2 hafta once ayrintili ulturasona grdim 18+0 idim. Fl ac bpd ve kan akimlarina baktilar boy kilo soylemediler bana. Tekrar gitsem mi. Bu ayrintili ulturasonda bebegin hangi olcumleri yapiliyor ??

Biz 29 cm 480grız canım :)bizim kız epey bacaklı olacak anasına çekmiş anası 60cm doğmuşta bizimki de şimdiden 30cm olmuş sayılır :) iyi besliyorsun bıcırığı demekki sende :)

oy masallah süper, uzun boylu olcak ozaman senin gibi :))

aslinda ben boyundan süpheliyim tam emin degilim 25cm mi demisti, bidahada sormadim emin olmak için..

iyi beslenmesi iyi biseyde kilosu çok diye erkenden dogum sancisi vermelerini istemiyorum kendi karar versin gelmeye.. Hayirlisi olsun insallah bakalim neler yasicaz..

Doktorunla konuşursun canım bunları. Doktorun normal dediyse kilosu için bir problem yoktur. Bende kendisi gelsin istiyorum ama bakalım nasipten ötesi olmazmış. Doktorumla kesin konusucam bu konuda sağlığımızı tehdit eden bir problem oluşmazsa ne zaman gelirse gelsin bıcırık :)

evet canim zaman azaldikça konusurum tabi :)
aynen dedigin gibi hem bebek hem anne saglikli olsunda nasil ne zaman gelirse artik beklicez :)

Canım ben de yaptirmadim benim doktorum da ben herseyine bakıyorum dedi.. mesanesi bobrekleri midesi ayaginin bacağının yapısı omuriliginin kapanip kapanmadigi kordonundan geçen kan vs. Herşeyine baktı ve bana da gösterdi. . Ayrıntılıda da bunlara bakıcaklar.. sonuçta gözü var mı yok mu onu goruyo hepsi ama görüp görmediğini hiçbiri bilemez

Selam kızlar nasılsınız?

Bebişlerde sizlerde inş. iyisinizdir.

Ben ve yaramaz bebeişim iyiyiz, maşallah kıpır kıpır hiç durmuyor, ablası gibi olmayacak yaramaz olacak herhalde.

Büyük kızımla beraber salata yaptık, şimdi o ders yaparken bende sizlere bakmak istedim.

Yarın detaylı ultrasonum var, dualarınızı bizden esirgemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…