- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.109
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #17.441
kızlarrrrrr
bebişlerinizin boyu gramı hakkında paylaşımlarda bulunsak olmaz mı? merak ediyorum yahuuu
29cm miş canım baktım şimdi doktorum baştan popoya ve bacakları ayrı ayrı olcmus yazmış ultrasonda. :) baştan popoya 13cm bacaklar da 16 cm :)kızım komple bacak doğacak heraldeMrb kizlar ultrasyon kagidiginda fl diye bi ölcum var onu 7ile carpinca bebeginizin boyu ortaya cikiyor ona gorr bakabilirsiniz
Ohhooy maaşallaaah subhanallah :))) tombik kızın olucak desene :))Kizim 634 gram 25 cmdi 22+4'te (geçtigimiz cuma günü oluyor)
Ohhooy maaşallaaah subhanallah :))) tombik kızın olucak desene :))
Biz 29 cm 480grız canım :)bizim kız epey bacaklı olacak anasına çekmiş anası 60cm doğmuşta bizimki de şimdiden 30cm olmuş sayılır :) iyi besliyorsun bıcırığı demekki sende :)dimi canim banada kilosu fazla geliyor.. Diger annelerde paylassinda karsilastirayim iyi oldu yazmamiz :)
siz ne durumdasiniz?
Oo daha 25haftada bacaklar iki katina ulasiyomus senin kiz tam m bacak29cm miş canım baktım şimdi doktorum baştan popoya ve bacakları ayrı ayrı olcmus yazmış ultrasonda. :) baştan popoya 13cm bacaklar da 16 cm :)kızım komple bacak doğacak heralde
tmm canım bi araştırayım, çok saolCanim konyada baskent universitesi hastanesi var parali ama eminim cok guzeldir cunku doktorlarini cok iyi seciyo o hastane ben ankaradakine gidiyorum ama konyadakinide iyibdiye duydum orayi bi arastir istersen
Biz 29 cm 480grız canım :)bizim kız epey bacaklı olacak anasına çekmiş anası 60cm doğmuşta bizimki de şimdiden 30cm olmuş sayılır :) iyi besliyorsun bıcırığı demekki sende :)
Doktorunla konuşursun canım bunları. Doktorun normal dediyse kilosu için bir problem yoktur. Bende kendisi gelsin istiyorum ama bakalım nasipten ötesi olmazmış. Doktorumla kesin konusucam bu konuda sağlığımızı tehdit eden bir problem oluşmazsa ne zaman gelirse gelsin bıcırık :)oy masallah süper, uzun boylu olcak ozaman senin gibi :))
aslinda ben boyundan süpheliyim tam emin degilim 25cm mi demisti, bidahada sormadim emin olmak için..
iyi beslenmesi iyi biseyde kilosu çok diye erkenden dogum sancisi vermelerini istemiyorum kendi karar versin gelmeye.. Hayirlisi olsun insallah bakalim neler yasicaz..
Doktorunla konuşursun canım bunları. Doktorun normal dediyse kilosu için bir problem yoktur. Bende kendisi gelsin istiyorum ama bakalım nasipten ötesi olmazmış. Doktorumla kesin konusucam bu konuda sağlığımızı tehdit eden bir problem oluşmazsa ne zaman gelirse gelsin bıcırık :)
Günaydııınn :) kızım da günaydın diyoo pııt pıtt :)
Cnm fl sayisini 7ile carp boyu o kadarKizlar ya ben 2 hafta once ayrintili ulturasona grdim 18+0 idim. Fl ac bpd ve kan akimlarina baktilar boy kilo soylemediler bana. Tekrar gitsem mi. Bu ayrintili ulturasonda bebegin hangi olcumleri yapiliyor ??
kızlarrrrrr
bebişlerinizin boyu gramı hakkında paylaşımlarda bulunsak olmaz mı? merak ediyorum yahuuu
benim oğluşum 19+6 da 437 gramdı canım :)kızlarrrrrr
Kızlar doktorumu aradım, 2 doktora birden gidiyorum ben, ikisi de kendi ultrason cihazlarıyla bakıyorlarmış muayene esnasında, yani öle 2 sat süren ultrason felan yok yani, zaten tüm organları oluşmuş oluyo , ultrason cihazımız 4 boyutlu ve yeterli dediler, yine de güvenmiyosanız başka bi hastaneye gidebilirsiniz dediler, napsam çok kararsız kaldım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?