- 23 Ağustos 2014
- 45
- 32
- 23
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #17.481
Annem de kayınvalidem de yanımda ama kayınvalidem bakacakmış bebeğe eşimi ikna edemiyorum. Ama ona da güvenemiyorum eltimin çocuğu 1 aylıkken kuru fasulyenin suyundan yedirdiğine şahit oldum. Kendi çok iyi biri ama bunu görünce tereddütlere düştüm. Çalıştıktan sonra aylıksız izne ayrılabiliyorsam iyiSimdi anladim seni canim. Tabi istersen bir dene önce zor olursa sonra da alabilirsin ucretsiz izin. bebegine bakicak kimse var mi. Eger varsa alabilecegin en az dersi alirsan sikinti olmaz bence.
canım aldıklarına bayıldım. özellikle anne kız tacına. nereden aldın acaba? internetten mi?
bir arkadaşımda da aynı sorun olmuştu. kocası annesi baksın diye tutturmuştu o da baktırmamak için izne ayrıldı çocuk bir yaşını geçti hala kendisi bakıyor. ama onun kayınvalidesnin iyi bakamayacağını düşünmesi dışında kayınvalidesiyle baya sorunları da vardı. senin kayınvaliden ıyıyse bakım konusunda nelere dikkat edilmesi gerektiğini konuşursunuz oturup.Annem de kayınvalidem de yanımda ama kayınvalidem bakacakmış bebeğe eşimi ikna edemiyorum. Ama ona da güvenemiyorum eltimin çocuğu 1 aylıkken kuru fasulyenin suyundan yedirdiğine şahit oldum. Kendi çok iyi biri ama bunu görünce tereddütlere düştüm. Çalıştıktan sonra aylıksız izne ayrılabiliyorsam iyi
Canım akciğere bakamaz çünkü akciğer gelişimi 8. ayda tamamlanıyor.Sen perinatologa gidiyordun demi canim. Bende girmiycekmisim detayliya. Perinatolaga gidiyorum zaten bakiyomus. doktorla konusmadim daha ama sekreteri oyle dedi. Her kontrolde bobrek mide beyin kalp bakiyor. Bide ilave kan akislarina. Ama anlamadigim bakilan organ bu kadar mi. Karaciger akciger falan bakilmicak mi. Carsamba randevum var merak ediyorum bende doktora sorcam bakalim.
canım takmıycam demekle beynine söz geçiremiyorsun ne yazık ki biliyorum. ama sana şöyle diyim. zaten düzenli doktora gittiğini düşün. bir sıkıntı olsa doktorun seni uyarır bunu düşün. artık pat diye bir kaç günde erken dogum olmaz allah korusun. zaten kontrollerde bir terslik çıkar. e terslıkte olmadıgına göre demek ki yaşadıgın agrılar normal. ama için rahat etmeyecekse de illaki bir ay diye kasma kendini. iki hafta da bir git. birde çok fazla vücuduna yönelme daha da agrır tecrübeyle sabitŞükür hissediyorum .yani ilk olduğu için hissettiğim bebeğim büyük ihtimal. Ama elimde değil işte. Ilk zamanlar düşük korkusu şimdi erken doğum. Allah korusun. Kendme diyorum bgn takmicam güzel bir gün falan derken pat bir sancı. Karın kasik bel vajina ağrısı bile oluyor kemik agrisi gibi. Haydaaa tüm enerjim sönüyor o gün. Anlamayan abartiosun herkes aynı vs diyor ama yaşayan bilir diyorum elimde değil benmi agritip acitiyorumda. Allah sağlık sıhhat versin herkese hayırlı doğum nasip etsin zamanı gelince
yani o zaman canım bu detaylı ultraonda bakılanlar saydıgım organlarmı sadece. beyin kalp mide böbrek bunlar mı? tabi aynı zamanda el ayak parmak da var.Canım akciğere bakamaz çünkü akciğer gelişimi 8. ayda tamamlanıyor.
Sen perinatologa gidiyordun demi canim. Bende girmiycekmisim detayliya. Perinatolaga gidiyorum zaten bakiyomus. doktorla konusmadim daha ama sekreteri oyle dedi. Her kontrolde bobrek mide beyin kalp bakiyor. Bide ilave kan akislarina. Ama anlamadigim bakilan organ bu kadar mi. Karaciger akciger falan bakilmicak mi. Carsamba randevum var merak ediyorum bende doktora sorcam bakalim.
bak yine kafam karıştı :) en iyisi haftaya normal doktoruma gideyim ayrıntısıyla incelesin, tatmin olursam tekrar gitmem başka yere
Aynen söz geciremiyorsun ama işte yapabilecekte bişey yok haftaya sağlık ocağı kontrolüm var onlarda takip ediyor 2.doz aşım var falan. Onu düsünüyorum şimdi. Ultrason la bakıyor kabul etmicektim bu kez ama zararı yokmuş görünce içim rahatliyor sonuçta. Bgn karar aldım gidip kuaföre saçlarımı falan kestireyim bi Kendme gelirim belki. Rahatlamaya çalışıyorum ama yalnizda kalınca kafamda deli sorular. Forumda da yok haberm yokmuş suyu azalms yok ağrım vardı hafife aldım falan diye. Annemlerde öyle ufak bi akinti değil diyor normal büyüyor artık bebek diye..Allahım bu vesveseden kurtarsa benicanım takmıycam demekle beynine söz geçiremiyorsun ne yazık ki biliyorum. ama sana şöyle diyim. zaten düzenli doktora gittiğini düşün. bir sıkıntı olsa doktorun seni uyarır bunu düşün. artık pat diye bir kaç günde erken dogum olmaz allah korusun. zaten kontrollerde bir terslik çıkar. e terslıkte olmadıgına göre demek ki yaşadıgın agrılar normal. ama için rahat etmeyecekse de illaki bir ay diye kasma kendini. iki hafta da bir git. birde çok fazla vücuduna yönelme daha da agrır tecrübeyle sabit
Dogum iznin biter bitmez ucretsiz izne ayrilacsksin bir gun bile ise gitsen ucretdiz izin yaniyor diye biliyorumArkadaşlar bişey sorcam. Aramızda öğretmenler vardı bilen biri bilgi verebilir mi. Şimdi doğum izni bittikten sonra aylıksız izin düşünüyorum. Ama doğum izni bittikten sonra hemen mi aylıksız izne ayrılmam gerek yoksa istediğim zaman aylıksız izne ayrılabilir miyim.
mU cnm akcigerlere bakiliyor organlarin hepsi olustu ama henuz gelismedi bebeginizin akcigerleri var nefes aliyo alirkende su yutuyir ama henuz dogsa kendini idare edecek sekilde degil benim bakildi akcigere sen bile goruyosun zaten tekrar sor doktorunayani o zaman canım bu detaylı ultraonda bakılanlar saydıgım organlarmı sadece. beyin kalp mide böbrek bunlar mı? tabi aynı zamanda el ayak parmak da var.
Çok sağol canım.o 3 lu takimlarda n 2 paket alır paylastitlririm yavrulara:) ne kadar çok ihtiyaç var ya..doğuma kadar calisamayacgim.doğum parası atmak lazim kenara.. Bu günümüze çok şükür.inş onlar sağlıkla dogsunlar da herşey olur[/QUOTE
Sorma gercekten masraflar cok oluyo.oyuzden alacagimiz esyalari ne kadar uygun alirsak okadar iyi tabi.ben mesela o 5li takimlari falan 12 13 tl den.aldim carsida en az 30 35 tl.
Olur
mU cnm akcigerlere bakiliyor organlarin hepsi olustu ama henuz gelismedi bebeginizin akcigerleri var nefes aliyo alirkende su yutuyir ama henuz dogsa kendini idare edecek sekilde degil benim bakildi akcigere sen bile goruyosun zaten tekrar sor doktoruna
Hayir canim perinatologa gitmiyorum ben.. bi mehtap daha var sanirim o gidiyodu.. evet canım bakılan organlar bu kadar çünkü diğerleri henüz olusmadi :) bi de yarık damak dudak bakması gerekiyo o zaten pozisyon verirse görür söyler
Hadi gözünaydın canım ben sana dedim bak çok şükürdarısı bana inşallah güzel haberler almak için ay ben de çok heyecanlıyım detaylı için sizin ki babama benziyorum annemin kızıyım olmuş bakalım bizim oğlan nasıl olacak
Başınız sağolsun.merhaba arkadaslar. ben bebegimi kaybettim rabbim sizin bebeklerinize hayirli uzun ömürler nasib etsin. kizlarimiz artik bir eksik malesef. Allah a emanet olun.
sağol canımiyi masallah kizina gozun aydin canim
Güle güle kullan canımFikir veren dostlaaarrrr, saçımı kınayla boyadım, içine kekik karanfil mor soğan kabuğu kaçak çay ve limon koyduk, çook güzel bi renk olduiyiki denemişim, vicdanım da rahat
Ben de kararsız kaldım. Aslında önce bi denemek istiyorum zor olmazsa izne ayrılmayacağım. O yüzden sordum mesela 15 gün veya 1 ay çalışsam baksam zorlanıyorum bundan sonra aylıksız izne ayrılabilir miyim. Ev aldık onun borcu var o yüzden çalışmam gerek ama bebeğime de kıyamıyorum küçücük olacak daha nasıl bırakırım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...etsiz-izin-nasil-alinir-ogretmen-icin.470501/Annem de kayınvalidem de yanımda ama kayınvalidem bakacakmış bebeğe eşimi ikna edemiyorum. Ama ona da güvenemiyorum eltimin çocuğu 1 aylıkken kuru fasulyenin suyundan yedirdiğine şahit oldum. Kendi çok iyi biri ama bunu görünce tereddütlere düştüm. Çalıştıktan sonra aylıksız izne ayrılabiliyorsam iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?