- 15 Şubat 2014
- 1.322
- 1.276
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #17.501
Nasıl geçti?Günaydın kizlar....
Bugun babamizlayiz ayrintili usgmiz var...
Ordan fetusekg çekilecek...
Drmuz ikisini ayni gun istedi...
Dua edin bizim pullukluye teyzeleri...
Gelince haber veririm sonuclari insaallah hersey yolunda ve sagliklidir bebeğimiz
Başın sağ olsun, cennette seni bekleyen yavruların var, belki de sana şefaatçi olmak isteyecek inşaAllah. rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın.iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. gebeligimin basindan beri kanamam vardi. iceride bebek kesesi kadar pihti kesesi vardi. defalarca yeni kanamalar gecirdim hastanede yattim. en son bi hafta once yine taze kanama basladi acile gittim bebegin suyununda sizdigini, suyunun azaldigini soylediler. tekrar hastanede yattim. kanama ve su gelmesi devam etti ve en son bi kac gun once uyurken suyum birden bosaldi.. doktor bebegi almaliyiz suyu bitmis bundan sonra bu artik tamamen enfeksiyon demektir dedi. baska bi doktora gittim aynisini soyledi. zaten ayni gun kalbi durdu sonraki gun suni sanciyla bebegimi dusurdum. daha oncede 5 aylik bebegimi ayni see kaybetmistim. bi daha ayni seyleri yasayacagim aklimin ucundan gecmezdi. cok uzuluyorum. Allah kimseye vermesin. sizin bebeklerinizi size bagislasin. artik uzun bi sure gebelik dusunmuyorum. psikolojimi toparlam gerek. insallah siz bebeklerinizi hayirlisiyla saglikla kucaginiza alirsiniz. her saglikli dogum haberini okudugumda kendi evladimmis gibi mutlu olacagim. Allah a emanet olun.
Birde baş çevresine bakıyorlar canım, beyin gelişimine.kızlar teşekkür ederim cevaplarınız için. çarşamba doktorumla konuşayım bakalım. çünkü bende başka organa bakılmadı. eger kendisi bakmıycaksada başka bir doktordan randevu almalıyım hemen.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. allah korusunKızlar kontrolüme daha 2 hafta vardı ama kasılma ve sancı nedeniyle bugün gittim hastaneye. Rahim ağzı kapalı cok sükür, serviks uuzunluğu da 4 cm kadar. Ama sancı ve kasılmalar için iğne ve hep yazdı doktor teyzemiz, erken dogum tehdidiyle bebeği riske atmamak için. İğnenin birini vuruldum. Diğerlerinehaftada bır olacak sekilde vvurulacak yatıcam iş güc temizlik yasak. Dua edin bana.
Amin canım inşallah. Allah güle güle kullanmak nasip etsin.Gunaydin annisler ben tatilimi yaptim alisverisimi bitirdim evime dondum bile :) hatta oglusumun park yatagini amadizini falan kurduk bile.ben.esimin benik.kadar heycanlanmadigini dusunuyodum.ama dun saat 4 te evimize geldik okadar saat araba kullandi yoruldu bide okadar esyayi 4. Kata tasidi sonra girer girmez hemen besigi falan kurmaya basladi meger o benden.cok hevesliymis.simdi yatak.odamizda bebegimin yatagi uyanir uyanmaz ona baktim Allahim ne guzel bi duygu.dun esime diyorumki evimiz simdi gercek bi ev yuva oldu.rabbim hepimize hayirli dogumlar saglikli hayirli evlatlar nasib etsin
Allah sağlıkla güle güle kullanamyı nasip etsin cnmHayirli pazarlar
Dun havuzlu hana gittik bu cicileri aldik ogluma fiyatlar cok hesapli degil ancak cesit bol ben mennun kaldim,en alt katta ki bebe çeyiz sarayından aldık çoğunu nakite %10 indirim var
Tum resimdekiler nakitte 280 lira tuttu disardan alsaydim baya farkederdi bebek arabasi ve yatak fiyatlari cok uygun degildiEki Görüntüle 1396714 Eki Görüntüle 1396715
sağol canım aynen öyle olcak galiba. Bana da aynı babası diyolardı :) inşallah sen de güzel haberlerle dönmüşsündür canım baktım ama yazmamışsın merak ettim???Oh masaallah fistiga...
Guzel haberlerine cok sevindim cnm...
Ee simdiden kizin babaci oldugunu belli etti desene...
Sana rakip geliyor annesi... :)
Benimde ptesi ayrintili var ordan da başka hastaneye gidip ayni gun icinde fetusekg cektirmemi istedi drum...
Dua edin kizlar...
merhaba arkadaşlar bizimde 20+5 en son boy26 cm 375 gr doktorumuz uyumlu dedi.19+4'te 22 cm 343 gramdı oğluşum doktor iyi dedi
ben 19+4'te girdim işinde cok cok iyi bi radyoloji uzmanı tam zamanı dedi. 18-22 haftalar arası en uygun zamanmış
Çok uyguna almışsın canım sağol söylediğin için ben de yavaş yavaş alıyorum ama bir gideyim vişne caddesine .Sagol teyzesi :) ins hayirlisiyla bi alalimda kucagimiza.visne cad. Aldim herseyi ve gercekten cok uygun.aldim.bakircilar carsisinda bebeler sarayinda gordugum cantanin birebir aynisini ben 56 tl ye aldim bebeler sarayida 95 tl di
ohhhh süper...ne renk çıktı ortaya merak ettim...güle güle kullan cnm :)Fikir veren dostlaaarrrr, saçımı kınayla boyadım, içine kekik karanfil mor soğan kabuğu kaçak çay ve limon koyduk, çook güzel bi renk olduiyiki denemişim, vicdanım da rahat
saol canımohhhh süper...ne renk çıktı ortaya merak ettim...güle güle kullan cnm :)
Kayınvalidemin evi yok şuan eltimle kalıyor. Bebek olunca sanırım bizde kalmaya başlayacak. Gel 3 gün kal sonra git de diyemem. En iyisi izne ayrılmak diye düşündüm. Zamana bırakacağız artık inşallah herşey güzel olurhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...etsiz-izin-nasil-alinir-ogretmen-icin.470501/
Doğum iznini parça parça alına biliniyor.
Annen 3 gün ve kayınvaliden 2 gün bakabilir mesela. Böyle her ikisi de yorulmamış olur. Senin evinde bakabilirlerse, bebek dışarı çıkmayacağı için hastalanmamış olur. Zaten yarım gün bebekle vakit geçiren hemen evine gitmek ister (tahminen, benim annem kalmaz hemen kendi evine koşar da). Hele bir de bebek kolik bebek olursa, yarım gün ve haftanın belli günleri çalışmak anneyi rahatlatıyor. Şükrederek işime giderdim, arada nefes alabildiğim için ve kendini daha özgür hissediyor insan her ne kadar aklı çocukta kalsa da.
Bebek yiyebiliyorsa korkma bence, yemeyen bebek kadar anneyi yoran bir durum yok. Benim kuzunun yutkunma sorunu vardı halen kuş gibi ben besliyorum. Dişi çıkmayan bir akrabanın kızı ve bloğunu takip ettiğim bir arkadaşın oğlu löp löp köfteleri yiyebiliyordu. Yemek yiyen çocuk anneyi çok fazla yormuyor ve daha çabuk gelişiyor.
Dogum iznin biter bitmez ucretsiz izne ayrilacsksin bir gun bile ise gitsen ucretdiz izin yaniyor diye biliyorum[/QUOTE
İstediğin zaman ücretsiz izne ayrılıyor canım ya.ark.im 15 gün çalıştı. bakıcı bulamadı ucretsize çıktı.2 ay sonra döndü. Sıkıntı olmuyor ücretsiz izin. Heyet vermiyor Dr.lar.ark.lwrim hep almışlardı.bizim nadibimizde buymuş
bayıldımmmmmmmm nerden aldın canım güle güle kullanır inşallah
teşekkürler kızlar :) internetten puiko ' dan aldimcanım aldıklarına bayıldım. özellikle anne kız tacına. nereden aldın acaba? internetten mi?
Günaydın canım hoş geldin başlığaBenim de 19 haziran görünüyor. Ayrıca 18 haziran doğum günüm sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah
ben de yarın detaylı ultrasona giricem o yüzden çok endişeliyim ya birşey çıkarsa diyeHoşbuldum :) ne zaman gelirse gelsin, sağlıklıca gelsin de şimdiden uyku uyuyamyrm, sonrasını hiç düşünmyrm bugün dönüp durdum yatakta, hiç sağlıklı bi uykum yoktuAllah bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.
günaydın yaren ve annesiiiGünaydın herkese :) güzel bir gün olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?