2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Nasıl geçti?

Başın sağ olsun, cennette seni bekleyen yavruların var, belki de sana şefaatçi olmak isteyecek inşaAllah. rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın.
Trombofili paneli testi yaptırdın mı? İki ve daha fazla düşüklerde genelde kan pıhtılaşma sıkıntıları çıkıyor.

Birde baş çevresine bakıyorlar canım, beyin gelişimine.

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. allah korusun
Amin canım inşallah. Allah güle güle kullanmak nasip etsin.
Allah sağlıkla güle güle kullanamyı nasip etsin cnm
sağol canım aynen öyle olcak galiba. Bana da aynı babası diyolardı :) inşallah sen de güzel haberlerle dönmüşsündür canım baktım ama yazmamışsın merak ettim???

Sagol teyzesi :) ins hayirlisiyla bi alalimda kucagimiza.visne cad. Aldim herseyi ve gercekten cok uygun.aldim.bakircilar carsisinda bebeler sarayinda gordugum cantanin birebir aynisini ben 56 tl ye aldim bebeler sarayida 95 tl di
Çok uyguna almışsın canım sağol söylediğin için ben de yavaş yavaş alıyorum ama bir gideyim vişne caddesine .

Fikir veren dostlaaarrrr, saçımı kınayla boyadım, içine kekik karanfil mor soğan kabuğu kaçak çay ve limon koyduk, çook güzel bi renk oldu iyiki denemişim, vicdanım da rahat
ohhhh süper...ne renk çıktı ortaya merak ettim...güle güle kullan cnm :)

Kizlar amniyon sivisi sizar mi. 3 4 gundur bi cay kasigi kadar renksiz kokusuz islaklik hissediyorum. Telaslaniyorum ister istemez. Allah kotu seyler yasatmasin bi daha da varmi bilgisi olan yada yasayan bu durumu?

Kayınvalidemin evi yok şuan eltimle kalıyor. Bebek olunca sanırım bizde kalmaya başlayacak. Gel 3 gün kal sonra git de diyemem. En iyisi izne ayrılmak diye düşündüm. Zamana bırakacağız artık inşallah herşey güzel olur

Günaydın canım hoş geldin başlığa Benim de 19 haziran görünüyor. Ayrıca 18 haziran doğum günüm sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah

Hoşbuldum :) ne zaman gelirse gelsin, sağlıklıca gelsin de şimdiden uyku uyuyamyrm, sonrasını hiç düşünmyrm bugün dönüp durdum yatakta, hiç sağlıklı bi uykum yoktu Allah bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.

ben de yarın detaylı ultrasona giricem o yüzden çok endişeliyim ya birşey çıkarsa diye
Hiç uyuyamadım, uyuduğum kısa bi sürede de kabus gördüm

Günaydın herkese :) güzel bir gün olsun :)
günaydın yaren ve annesiii Nasılsınız bakalımm? Biz pek iyi değiliz çok endişeli ve stresliyiz
Dün kan verdim hastanede. akşam bakayım sonuçları çıkmış mı dedim baktım ama galiba enfeksiyonum var biraz ne enfeksiyonu acaba diye çok endişeliyim yarın da detaylıya giricem ya kötü bişey çıkarsa diye şimdiden yıkıldım. bana ne oldu böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…