- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #17.521
Canım endişelenme enfeksiyon çıksa bile tedavisi var panik olma inşallah her sey yoluna girergünaydın yaren ve annesiiiNasılsınız bakalımm? Biz pek iyi değiliz çok endişeli ve stresliyiz
Dün kan verdim hastanede. akşam bakayım sonuçları çıkmış mı dedim baktım ama galiba enfeksiyonum var birazne enfeksiyonu acaba diye çok endişeliyim yarın da detaylıya giricem ya kötü bişey çıkarsa diye şimdiden yıkıldım. bana ne oldu böyle
inşallah cnm, rabbim bize bağışlasın yavrularımızı sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsünler inşallah.Bizde yarın giricez detaylıya.Günaydın Herkese,
Bugün heyecanlıyım çünkü renkli ultrsonumuz var inşalah bir şey çıkmaz
gunaydin kizlar.ayyy puikodaki seylere bayildim seninkilerde cok guzelteşekkürler kızlar :) internetten puiko ' dan aldim
endiselenme yaklasik 2 hafta once bendede enfeksiyon cikti eger idrar yolu enfeksiyonundan bahsediyorsan?kasiklarim epey agridi antibiyotik aldim sabah aksam Allaha sukur atlattim.kendi kendine stres yapma her seyin cozumu var Allahin izniylegünaydın yaren ve annesiiiNasılsınız bakalımm? Biz pek iyi değiliz çok endişeli ve stresliyiz
Dün kan verdim hastanede. akşam bakayım sonuçları çıkmış mı dedim baktım ama galiba enfeksiyonum var birazne enfeksiyonu acaba diye çok endişeliyim yarın da detaylıya giricem ya kötü bişey çıkarsa diye şimdiden yıkıldım. bana ne oldu böyle
eminim öyledir..ben kınayı çok yakıştırıyorum saça...çok güzel bir parlaklık ve canlılık veriyor...iyi günlerde kullan cnm sağlıkla...saol canımkızıl diyebilirim, biraz daha kahvemsi. Beyazlar biraz canlı kızıl, ama o da farklı bi hava kattı
inşallah canıminşallah cnm, rabbim bize bağışlasın yavrularımızı sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsünler inşallah.Bizde yarın giricez detaylıya.
günaydın canım. Evet çok güzel şeyler var ben doğuma kadar bi puiko koleksiyonu yaparım heralde :)gunaydin kizlar.ayyy puikodaki seylere bayildim seninkilerde cok guzelsanirim bnde alicam
canım bnm artık olmuyo da idrar o bebiş idrar torbasına tekme atıyomuş o yüzden oluyomuş. rahim büyüdüğü için artık kaçırmamız normalKizlar amniyon sivisi sizar mi. 3 4 gundur bi cay kasigi kadar renksiz kokusuz islaklik hissediyorum. Telaslaniyorum ister istemez. Allah kotu seyler yasatmasin bi daha da varmi bilgisi olan yada yasayan bu durumu?
Günaydın.. mutemelen magnezyum yapmıştır. Bendede aynı sıkıntı varKızlar günaydın, hafif sancım var gibi ishalde olmuşum, magnezyum mu ishal yaptı bilemedim, sizede ishal yaptımı magnezyum?
Aaaa öyle olur mu hiç.... Endişelenme bi problem olmayacak. Kuzucuğu da tedirgin editorsun. Yaren de kızıyor su an teyzesi pıt pıt diye sanaa... Kotu fusunme canıım beniim kuzularımızın hepsi turp gibi gelecekler yanımıza inşallah :)günaydın yaren ve annesiiiNasılsınız bakalımm? Biz pek iyi değiliz çok endişeli ve stresliyiz
Bendede idrar yolu enfeksiyonu çıktı doktorum tek kullanımlık bi toz verdi kullandım ama pek bi faydası olmadı senin kullandığın antibyotik hangisiydi cnm ?endiselenme yaklasik 2 hafta once bendede enfeksiyon cikti eger idrar yolu enfeksiyonundan bahsediyorsan?kasiklarim epey agridi antibiyotik aldim sabah aksam Allaha sukur atlattim.kendi kendine stres yapma her seyin cozumu var Allahin izniyle
kan değerlerinde beyaz kan hücreleri WBC değeri 12,5 çıktı. NEU ve NEU% diye iki değer de normalin üzerinde çıktı. Yarın göstericem doktora canım. Gebelerde yükselmesi normalmiş ama bende daha önceden yoktu. İdrar yolu enfeksiyonu için idrar tahlili 2 hafta önce yapılmıştı enfeksiyon yoktu. Bu enfeksiyon kanda çıkar mı acaba hiç bilmiyorum ki.endiselenme yaklasik 2 hafta once bendede enfeksiyon cikti eger idrar yolu enfeksiyonundan bahsediyorsan?kasiklarim epey agridi antibiyotik aldim sabah aksam Allaha sukur atlattim.kendi kendine stres yapma her seyin cozumu var Allahin izniyle
inşallah canım ya hamileliğin başından beri ilkkez böyle depresif bir haldeyimAaaa öyle olur mu hiç.... Endişelenme bi problem olmayacak. Kuzucuğu da tedirgin editorsun. Yaren de kızıyor su an teyzesi pıt pıt diye sanaa... Kotu fusunme canıım beniim kuzularımızın hepsi turp gibi gelecekler yanımıza inşallah :)
Kizlar amniyon sivisi sizar mi. 3 4 gundur bi cay kasigi kadar renksiz kokusuz islaklik hissediyorum. Telaslaniyorum ister istemez. Allah kotu seyler yasatmasin bi daha da varmi bilgisi olan yada yasayan bu durumu?
bende de oluyor arada sırada ama ortasında akıntı görüyorum. yani idrardan olsa akıntıyla beraber mi gelir bilmiyorum ki. yarın doktora sorayım ben de.Bende de aynı şikyet vrdı cnım sanırım idrar kaçırıyoruz dediğin gibi renksiz kokusuz su gibi hatta bekledim ben sarar mı sararırsa idrardır diye muane de ettiler suyum gelmiyormuş ama idrar da demediler yarın muaneye gel dediler devlet hastanesi çok sinir olduğum için o hastaneye gitmedim başka yere de gitmedim. Altıma kaçırdığımı düşüyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?