2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canım endişelenme enfeksiyon çıksa bile tedavisi var panik olma inşallah her sey yoluna girer

endiselenme yaklasik 2 hafta once bendede enfeksiyon cikti eger idrar yolu enfeksiyonundan bahsediyorsan?kasiklarim epey agridi antibiyotik aldim sabah aksam Allaha sukur atlattim.kendi kendine stres yapma her seyin cozumu var Allahin izniyle

saol canım kızıl diyebilirim, biraz daha kahvemsi. Beyazlar biraz canlı kızıl, ama o da farklı bi hava kattı
eminim öyledir..ben kınayı çok yakıştırıyorum saça...çok güzel bir parlaklık ve canlılık veriyor...iyi günlerde kullan cnm sağlıkla...

Kizlar amniyon sivisi sizar mi. 3 4 gundur bi cay kasigi kadar renksiz kokusuz islaklik hissediyorum. Telaslaniyorum ister istemez. Allah kotu seyler yasatmasin bi daha da varmi bilgisi olan yada yasayan bu durumu?
canım bnm artık olmuyo da idrar o bebiş idrar torbasına tekme atıyomuş o yüzden oluyomuş. rahim büyüdüğü için artık kaçırmamız normal

Kızlar günaydın, hafif sancım var gibi ishalde olmuşum, magnezyum mu ishal yaptı bilemedim, sizede ishal yaptımı magnezyum?

Aaaa öyle olur mu hiç.... Endişelenme bi problem olmayacak. Kuzucuğu da tedirgin editorsun. Yaren de kızıyor su an teyzesi pıt pıt diye sanaa... Kotu fusunme canıım beniim kuzularımızın hepsi turp gibi gelecekler yanımıza inşallah :)

endiselenme yaklasik 2 hafta once bendede enfeksiyon cikti eger idrar yolu enfeksiyonundan bahsediyorsan?kasiklarim epey agridi antibiyotik aldim sabah aksam Allaha sukur atlattim.kendi kendine stres yapma her seyin cozumu var Allahin izniyle
Bendede idrar yolu enfeksiyonu çıktı doktorum tek kullanımlık bi toz verdi kullandım ama pek bi faydası olmadı senin kullandığın antibyotik hangisiydi cnm ?

kan değerlerinde beyaz kan hücreleri WBC değeri 12,5 çıktı. NEU ve NEU% diye iki değer de normalin üzerinde çıktı. Yarın göstericem doktora canım. Gebelerde yükselmesi normalmiş ama bende daha önceden yoktu. İdrar yolu enfeksiyonu için idrar tahlili 2 hafta önce yapılmıştı enfeksiyon yoktu. Bu enfeksiyon kanda çıkar mı acaba hiç bilmiyorum ki.

inşallah canım ya hamileliğin başından beri ilkkez böyle depresif bir haldeyim Havalardan da etkileniyorum sanırım.

Kizlar amniyon sivisi sizar mi. 3 4 gundur bi cay kasigi kadar renksiz kokusuz islaklik hissediyorum. Telaslaniyorum ister istemez. Allah kotu seyler yasatmasin bi daha da varmi bilgisi olan yada yasayan bu durumu?

Bende de aynı şikyet vrdı cnım sanırım idrar kaçırıyoruz dediğin gibi renksiz kokusuz su gibi hatta bekledim ben sarar mı sararırsa idrardır diye muane de ettiler suyum gelmiyormuş ama idrar da demediler yarın muaneye gel dediler devlet hastanesi çok sinir olduğum için o hastaneye gitmedim başka yere de gitmedim. Altıma kaçırdığımı düşüyorum ben.

bende de oluyor arada sırada ama ortasında akıntı görüyorum. yani idrardan olsa akıntıyla beraber mi gelir bilmiyorum ki. yarın doktora sorayım ben de.

Günaydın Annişler nasılsınız...
Ben yavrucaklarımızın kesinlikle bizi hissettilerine inanıyorum. Bebişim uzun süre hareket etmeyince niye hareket etmiyor bu tam baya oldu derken pıt pıt başlıyor tekmeler Mobilyalarımızda geldi çok şükür kurulum yapıldı, bende artıkyavaş yavaş giysilerini yıkayıp dizmeyi düşünüyorum onumuzdeki haftalarda aldıkca :) Canım bebişim yaa c.tesi görücem inşallah

Günaydin herkeslere,

geçmis olsun ya ne kadar çok idrar yolu enfeksiyonuna yakalanan var
geçen sene bu zamanlar sistit musallat olmustu bana, bu sene gelmesin diye çok dua ediyorum ilaçsiz geçmiyordu o pis hastalik
ayaklari üsütmemek lazim dikkatli olalim hanimlar..
Bide bol su içmeyi ihmal etmeyin.. Soguk havalar içtirmiyorsa sicak su katarak ilislayin mutlaka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…