2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydın.. mutemelen magnezyum yapmıştır. Bendede aynı sıkıntı var ve yan etkileride bu belirtilmiş..
Bende öyle tahmin ediyorum canım, doktorumda izinde kessem mi kesmesem mi bilemedim. Çünkü benim sancılarımda var, tetikler kötü bişey olursa bide

Günaydınlarrrrr Kızlar geçmişi okuyamadım herkes iyidir umarım. Perşembe günü evi taşıyorum o yüzden şu sıra pek sık giremiyorum öpüyoruz hepinizi :)

Ay canim ya ne sanslisin yavastan yavastan baslicaksin ne güzel yerlestirmeye
biz daha nisanda tasincaz, çocuk odasini aldik simdiden ama yerlestirmesi anca nisandan sonra olcak
aklimdada o isler varken hiç rahat degil içim

oh masallah dahada iyi olsun kuzucuklarimiz insallah :)
kaç gram olmus kizçen :)

Bende öyle tahmin ediyorum canım, doktorumda izinde kessem mi kesmesem mi bilemedim. Çünkü benim sancılarımda var, tetikler kötü bişey olursa bide
Sancın varsa kesme kesinlikle canım, benim sancım vs olmadığı için 2 günde 1 alıyorum magnezyumu günlük aldıkça ishalle baş edemiyorum bu hafta kontorlüm var doktora danışacağım bende..İshalde hamilelikte iice halsiz bıraktığı için başka bi doktora gitmeni tavsiye ederim doktorun gelene kadar bekleme bence yinede sen bilirsin ama ..

Sağol canım en iyisi başka bi doktora gideyim ben.

Cani

Canim bana da magnezyum ishal yapmisti ilk ictigimde sonra da hep yumusatti sorun olmaz herhalde bilmem olur mu
Bi doktora gideyim de riske atmayım canım ishal kasılmaya sebep olduğundan erken doğumu tetikler mi acaba süreklilik arz ettiğinde kafam rahat olsun en azından.

perinatolog hastanede perinatoloji bolumde oluyor,dogmamis bebek hastaliklarini ,riskli gebelikleri ve s muayine ediyorlar canim ,detayli ultrasonun da radyoloji uzman ve ya perinatolog tarafindan yapilmasi gerekiyor

17+3 te girdim her yerini gayet guzel gordu,benim bebegin grami az oldugu icin ve erken dogumdan subhe ettigi icin subat 10 na tekrar kontrola cagirdi.Ben de sordum bebek kucuk kesin gordunuzmu ,riskli gebeliklerde 15 ci haftada bile bakiyoruz dedi

bende bu gün çok halsizim bağırsakları bozmuşum belimde ağrıyor yarın kontrolüm var ama iş yerinde duramıyorum her yanım dökülüyor resmen birazdan izin alıp eve gideyim diyorum bakalım....

Ay canim ya ne sanslisin yavastan yavastan baslicaksin ne güzel yerlestirmeye
biz daha nisanda tasincaz, çocuk odasini aldik simdiden ama yerlestirmesi anca nisandan sonra olcak
aklimdada o isler varken hiç rahat degil içim
canım hiç dert etme kendine 1 gibi başladılar 7-8 gibi bitti yani bi gunluk iş onu yerleştirmesi. sen aldığın kıyafetleri onceden yıkar bi yerde muhafaza edersin odası kuruluncada dizersin :) en azından taşınana kdr diğer eksiklerini tamamlarsın bizde daha bebek perdesi halısı avizesi felan alıcaz. mesela onları planlarsın nerden nasıl alacağını :)

Merhaba kizlar,hic halim yok benim de bu gun bi tembellik var ustumde yemek yapasim yok evde de kucuk misafirim var yemek yapmaliyim ama hic yapasim yok ya hava da kapali ondanmi acaba canim sikildipuff

gecmis olsuncanim idrar yolu enfeksyonu nasil kanda cikiyor anlamadim,nerde verdin bu kani sen.Ben dun saglik ocagindan kan sonuclarmi aldim,bi suru sey yuksek cikmis bazilari da dusuk cikmis ,kafam karisti valla

Arkadaslar gecee J jasminka83 siz tahlil sonuclarini kendinizmi aliyosunuz? Oyleyse kendiniz bakinca kafaniz karisir belki bazi degerlerin dusuk cikmasi iyi siz sorun saniyosunuz, ben tahlil yaptiriyorum dr um kendisi gidip alip beni ariyor soyle boyle diye ama siz kendiniz aliyosaniz bence dr unuzun bakmasini bekleyin bosuna tedirgin olmayin insallah hic bi sorununuz yoktur

canım bende henuz yok ama şüpheleniyorum her seferinde doktora sorcam diyorum unutuyorum bu sefer gttiğimde idrar testi yapmasını isticem. birde çalıştığım işyeri kalabalık olduğu için ve de nerdeyse her saat başı wc ye gittiğim için ondanda şüpheleniyorum acaba kendime dikkat etsem bile wc lerden enfeksiyon bulasırmı die

Günaydınlarrrrr Kızlar geçmişi okuyamadım herkes iyidir umarım. Perşembe günü evi taşıyorum o yüzden şu sıra pek sık giremiyorum öpüyoruz hepinizi :)
gunaydın canım kolay gelsin dikkat et bebişlerine :)
bende bu gün çok halsizim bağırsakları bozmuşum belimde ağrıyor yarın kontrolüm var ama iş yerinde duramıyorum her yanım dökülüyor resmen birazdan izin alıp eve gideyim diyorum bakalım....
geçmiş olsun canım izin alma durumun varsa git ishalin varsa bol bol su iç vucut surekli su kaybediyor ıshal olunca derler
Günaydın herkese
gunaydın canım :)
Merhaba kizlar,hic halim yok benim de bu gun bi tembellik var ustumde yemek yapasim yok evde de kucuk misafirim var yemek yapmaliyim ama hic yapasim yok ya hava da kapali ondanmi acaba canim sikildipuff
merhaba canım. banada oluyor o bazen. bi tembellik geliyor eşim haftasonu gezmeye gidelim dese bile yatmak daha keyifli geliyor. napalım bebişlerimize gidiyor enerjimiz normaldir

Inanirmisin canim gezmeyi falan kizlarla bulusmayi cok severdim evde durmaktan sikilirdim ama simdi hic bi sey yapasim yok evden cikmiyorum, bebis butun enerjimi almis galiba kendisi icerde dagitiyo bense zombi gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…