- 25 Aralık 2013
- 961
- 940
- 158
- 35
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #17.541
Bende öyle tahmin ediyorum canım, doktorumda izinde kessem mi kesmesem mi bilemedim. Çünkü benim sancılarımda var, tetikler kötü bişey olursa bideGünaydın.. mutemelen magnezyum yapmıştır. Bendede aynı sıkıntı varve yan etkileride bu belirtilmiş..
Günaydın Annişler nasılsınız...
Ben yavrucaklarımızın kesinlikle bizi hissettilerine inanıyorum. Bebişim uzun süre hareket etmeyince niye hareket etmiyor bu tam baya oldu derken pıt pıt başlıyor tekmelerMobilyalarımızda geldi çok şükür kurulum yapıldı, bende artıkyavaş yavaş giysilerini yıkayıp dizmeyi düşünüyorum onumuzdeki haftalarda aldıkca :) Canım bebişim yaa c.tesi görücem inşallah
selam arkadaşlar detaylı ultrasondan geldim, dk. falan sürdü. Allaha çok şükür herşey yolundaymış. çok mutlu oldum. İnş. herkesin sonucu güzel çıkar ve hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız.
Sancın varsa kesme kesinlikle canım, benim sancım vs olmadığı için 2 günde 1 alıyorum magnezyumu günlük aldıkça ishalle baş edemiyorum bu hafta kontorlüm var doktora danışacağım bende..İshalde hamilelikte iice halsiz bıraktığı için başka bi doktora gitmeni tavsiye ederim doktorun gelene kadar bekleme bence yinede sen bilirsin ama ..Bende öyle tahmin ediyorum canım, doktorumda izinde kessem mi kesmesem mi bilemedim. Çünkü benim sancılarımda var, tetikler kötü bişey olursa bide
Canim bana da magnezyum ishal yapmisti ilk ictigimde sonra da hep yumusatti sorun olmaz herhalde bilmem olur muKızlar günaydın, hafif sancım var gibi ishalde olmuşum, magnezyum mu ishal yaptı bilemedim, sizede ishal yaptımı magnezyum?
Sağol canım en iyisi başka bi doktora gideyim ben.Sancın varsa kesme kesinlikle canım, benim sancım vs olmadığı için 2 günde 1 alıyorum magnezyumu günlük aldıkça ishalle baş edemiyorum bu hafta kontorlüm var doktora danışacağım bende..İshalde hamilelikte iice halsiz bıraktığı için başka bi doktora gitmeni tavsiye ederim doktorun gelene kadar bekleme bence yinede sen bilirsin ama ..
Olabilir canim ama uzulme tamam miii cok kizariss sanaa o saman görürşüninşallah canım ya hamileliğin başından beri ilkkez böyle depresif bir haldeyimHavalardan da etkileniyorum sanırım.
Bi doktora gideyim de riske atmayım canım ishal kasılmaya sebep olduğundan erken doğumu tetikler mi acaba süreklilik arz ettiğinde kafam rahat olsun en azından.Cani
Canim bana da magnezyum ishal yapmisti ilk ictigimde sonra da hep yumusatti sorun olmaz herhalde bilmem olur mu
perinatolog hastanede perinatoloji bolumde oluyor,dogmamis bebek hastaliklarini ,riskli gebelikleri ve s muayine ediyorlar canim ,detayli ultrasonun da radyoloji uzman ve ya perinatolog tarafindan yapilmasi gerekiyorcanım bende bikaç pıt pıt dışında hiçbişi hissetmiyorum hala
. Periantolog neymiş canım yeni duydum walla :) ozaman ben bi araştırayım, var mı konya da, özel de olsa farketmez de iki doktorum da çok başarılı, ikisi de ayrıyeten gerek yok biz bakıyoruz deyince kafam karıştı, ama burda okuyorum herkes yaptırıyor ben de yaptırsam içim daha rahat etcek galiba
17+3 te girdim her yerini gayet guzel gordu,benim bebegin grami az oldugu icin ve erken dogumdan subhe ettigi icin subat 10 na tekrar kontrola cagirdi.Ben de sordum bebek kucuk kesin gordunuzmu ,riskli gebeliklerde 15 ci haftada bile bakiyoruz dedikizlar birsey sorucam biz ayrintili ultrasona 18.haftada girdik kendi kadin dogumcumun haberi bile yok.baska bir dr.arkadasimiz cagirdi kendisi sadece ultrasoncu (tibben aciliminida bilmiyrm:)ama ayrintili ultrason uzerine uzman kendisi) simdi merak ettgim acaba biz 18.haftada erken mi gtmis olduk?gerci tum organlarini gorebildik kizimin sorun olmadigini soyledi dr.sadece donmedigi icin bobreklerini goremedik onada tekrar gidip bakicaz artik simdi herkes 22.haftalarda gidince bilemedim ben
canım hiç dert etme kendine 1 gibi başladılar 7-8 gibi bitti yani bi gunluk iş onu yerleştirmesi. sen aldığın kıyafetleri onceden yıkar bi yerde muhafaza edersin odası kuruluncada dizersin :) en azından taşınana kdr diğer eksiklerini tamamlarsın bizde daha bebek perdesi halısı avizesi felan alıcaz. mesela onları planlarsın nerden nasıl alacağını :)Ay canim ya ne sanslisin yavastan yavastan baslicaksin ne güzel yerlestirmeye
biz daha nisanda tasincaz, çocuk odasini aldik simdiden ama yerlestirmesi anca nisandan sonra olcak
aklimdada o isler varken hiç rahat degil içim
tam 1 ay ishal yapti beni magnezium once demir hapindan suphelendim ama sonra anladim magneziumdanmis,muz patates haslanmasi ye bol bolKızlar günaydın, hafif sancım var gibi ishalde olmuşum, magnezyum mu ishal yaptı bilemedim, sizede ishal yaptımı magnezyum?
gecmis olsuncanim idrar yolu enfeksyonu nasil kanda cikiyor anlamadim,nerde verdin bu kani sen.Ben dun saglik ocagindan kan sonuclarmi aldim,bi suru sey yuksek cikmis bazilari da dusuk cikmis ,kafam karisti vallakan değerlerinde beyaz kan hücreleri WBC değeri 12,5 çıktı. NEU ve NEU% diye iki değer de normalin üzerinde çıktı. Yarın göstericem doktora canım. Gebelerde yükselmesi normalmiş ama bende daha önceden yoktu. İdrar yolu enfeksiyonu için idrar tahlili 2 hafta önce yapılmıştı enfeksiyon yoktu. Bu enfeksiyon kanda çıkar mı acaba hiç bilmiyorum ki.
canım bende henuz yok ama şüpheleniyorum her seferinde doktora sorcam diyorum unutuyorum bu sefer gttiğimde idrar testi yapmasını isticem. birde çalıştığım işyeri kalabalık olduğu için ve de nerdeyse her saat başı wc ye gittiğim için ondanda şüpheleniyorum acaba kendime dikkat etsem bile wc lerden enfeksiyon bulasırmı dieGünaydin herkeslere,
geçmis olsun ya ne kadar çok idrar yolu enfeksiyonuna yakalanan var
geçen sene bu zamanlar sistit musallat olmustu bana, bu sene gelmesin diye çok dua ediyorum ilaçsiz geçmiyordu o pis hastalik
ayaklari üsütmemek lazim dikkatli olalim hanimlar..
Bide bol su içmeyi ihmal etmeyin.. Soguk havalar içtirmiyorsa sicak su katarak ilislayin mutlaka..
gunaydın canım kolay gelsin dikkat et bebişlerine :)Günaydınlarrrrr Kızlar geçmişi okuyamadım herkes iyidir umarım. Perşembe günü evi taşıyorum o yüzden şu sıra pek sık giremiyorum öpüyoruz hepinizi :)
geçmiş olsun canım izin alma durumun varsa git ishalin varsa bol bol su iç vucut surekli su kaybediyor ıshal olunca derlerbende bu gün çok halsizim bağırsakları bozmuşum belimde ağrıyor yarın kontrolüm var ama iş yerinde duramıyorum her yanım dökülüyor resmen birazdan izin alıp eve gideyim diyorum bakalım....
gunaydın canım :)Günaydın herkese
merhaba canım. banada oluyor o bazen. bi tembellik geliyor eşim haftasonu gezmeye gidelim dese bile yatmak daha keyifli geliyor. napalım bebişlerimize gidiyor enerjimiz normaldirMerhaba kizlar,hic halim yok benim de bu gun bi tembellik var ustumde yemek yapasim yok evde de kucuk misafirim var yemek yapmaliyim ama hic yapasim yok yahava da kapali ondanmi acaba canim sikildi puff
canım bende henuz yok ama şüpheleniyorum her seferinde doktora sorcam diyorum unutuyorum bu sefer gttiğimde idrar testi yapmasını isticem. birde çalıştığım işyeri kalabalık olduğu için ve de nerdeyse her saat başı wc ye gittiğim için ondanda şüpheleniyorum acaba kendime dikkat etsem bile wc lerden enfeksiyon bulasırmı die
gunaydın canım kolay gelsin dikkat et bebişlerine :)
geçmiş olsun canım izin alma durumun varsa git ishalin varsa bol bol su iç vucut surekli su kaybediyor ıshal olunca derler
gunaydın canım :)
merhaba canım. banada oluyor o bazen. bi tembellik geliyor eşim haftasonu gezmeye gidelim dese bile yatmak daha keyifli geliyor. napalım bebişlerimize gidiyor enerjimiz normaldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?