- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.109
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #17.561
canım hiç dert etme kendine 1 gibi başladılar 7-8 gibi bitti yani bi gunluk iş onu yerleştirmesi. sen aldığın kıyafetleri onceden yıkar bi yerde muhafaza edersin odası kuruluncada dizersin :) en azından taşınana kdr diğer eksiklerini tamamlarsın bizde daha bebek perdesi halısı avizesi felan alıcaz. mesela onları planlarsın nerden nasıl alacağını :)
Ah canim ya gecmis olsun Allah babana sifa versin insallah cok rahat atlatir ameliyati,sen de merak etme bol bol dua et insallah ameliyati cok rahat guzel gecer duramiyosan doktoruna sor izin verirmi ucaga binmeyeicim sıkılıyor dunden buyana kızlar.Dun kan sonuclarmı aldım yuksek dusuk cıkan degerlerım var,ona bozuldum bıraz,aksam da babamın kalp spazması tutdugunu ogrendım,sabah anjio yapmıslar,doktoru stend takmaya gec kalmıs cuma acık kalp amaliyatı olcakmıs.Bı de babamlar kendı ulkemde bense burdayım ,hamılelıgım hep rısklı gectıgı ıcın daha yenı yurumeye dısarı cıkmaya basladım.Ucaga bınmem orda kosdurmacalar nasıl olur acaba .Bı yanım kalk bılet al gıt dıyor bı yanım da bebegı dusunuyor,babam da bana cok duskun amalıyatı bırakın hastaneye bıle ılk yatısı ,benı de gormezse yanında baska kotu olacak.Ne yapsam acaba elim kolum baglı kaldım boyle
canım bende henuz yok ama şüpheleniyorum her seferinde doktora sorcam diyorum unutuyorum bu sefer gttiğimde idrar testi yapmasını isticem. birde çalıştığım işyeri kalabalık olduğu için ve de nerdeyse her saat başı wc ye gittiğim için ondanda şüpheleniyorum acaba kendime dikkat etsem bile wc lerden enfeksiyon bulasırmı die
devlet hastanesinde doktoruma kontrole gittim. ayda bir gittiğimiz kontroller canım. orda her seferinde kan veriyorum ve kan değerlerime bakılıyo. Eğer idrar yolları enfeksiyonum varsa kandaki değerlerden belli olur mu diye sormuştum. Belli olurmuş eğer vücutta bir yerde bir enfeksiyon varsa (idrar yolu enfeksiyonu veya grip ve benzeri) o zaman kandaki bazı değerler yükseliyor.gecmis olsuncanim idrar yolu enfeksyonu nasil kanda cikiyor anlamadim,nerde verdin bu kani sen.Ben dun saglik ocagindan kan sonuclarmi aldim,bi suru sey yuksek cikmis bazilari da dusuk cikmis ,kafam karisti valla
canım yaa çok geçmiş olsun babanaicim sıkılıyor dunden buyana kızlar.Dun kan sonuclarmı aldım yuksek dusuk cıkan degerlerım var,ona bozuldum bıraz,aksam da babamın kalp spazması tutdugunu ogrendım,sabah anjio yapmıslar,doktoru stend takmaya gec kalmıs cuma acık kalp amaliyatı olcakmıs.Bı de babamlar kendı ulkemde bense burdayım ,hamılelıgım hep rısklı gectıgı ıcın daha yenı yurumeye dısarı cıkmaya basladım.Ucaga bınmem orda kosdurmacalar nasıl olur acaba .Bı yanım kalk bılet al gıt dıyor bı yanım da bebegı dusunuyor,babam da bana cok duskun amalıyatı bırakın hastaneye bıle ılk yatısı ,benı de gormezse yanında baska kotu olacak.Ne yapsam acaba elim kolum baglı kaldım boyle
tamam üzülmiycemOlabilir canim ama uzulme tamam miii cok kizariss sanaa o saman görürşün
Günaydın Annişler nasılsınız...
Ben yavrucaklarımızın kesinlikle bizi hissettilerine inanıyorum. Bebişim uzun süre hareket etmeyince niye hareket etmiyor bu tam baya oldu derken pıt pıt başlıyor tekmelerMobilyalarımızda geldi çok şükür kurulum yapıldı, bende artıkyavaş yavaş giysilerini yıkayıp dizmeyi düşünüyorum onumuzdeki haftalarda aldıkca :) Canım bebişim yaa c.tesi görücem inşallah
merhaba haziran anneleri dün geceden beri sağ kasıkta şiddetli ağrım var işyeri doktoruma gittim birşey yok genişlemeye calışıyor rahim oyüzden olabilir dedi. yürürken cok acı cekiyorum ne zaman geçer bu acaba
hareketlerini de son 2 gündürde hissetmeye başladım:)
inanırım canım aynen benimde hele haftasonu gelince kahvaltıyı bile hazırlayıpta yemeye üşeniyorum iyiki eşim eşlik ediyor zorlaya zorlaya kahvatımı yapıp geri yatağa geçip yattığım yerden nette felan takılıyorumInanirmisin canim gezmeyi falan kizlarla bulusmayi cok severdim evde durmaktan sikilirdim ama simdi hic bi sey yapasim yok evden cikmiyorum, bebis butun enerjimi almis galiba kendisi icerde dagitiyobense zombi gibiyim
evet canım aslında bi kaç gunluk işler hemencecik yaparsın :))herseyi planladim nerden ne alicagimi falan biliyorum canim ama malesef yikamaya simdiden baslayamam bebek için aldigim herseyi kolilemeye basladim bile.. Birde kutudan cikinca içime sinmez dolabina öylece yerlestirmek.
Yikama/kurulama 2 günümü alsa, geriye ütüde 1 günde biter insallah basina bi geçsem çabuk olur heralde :)
Iyi masallah cabuk kurmuslar odayida.. Bizde esim kendisi kurcak maksimum 2 gün alir heralde :)
Ne renk aldin ne renk yapicaksin odasini ?
çok çok geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin babana. Sende tahlillere çok takılma daha çok değişir degerlerimiz azalır coğalır onlara yapacak bişeyimiz yok canım kendini sorumlu tutma vucudumuzla alakalı maalesef. seyahat işinide doktoruna sor canım onlar daha tecrübeli bu konuda hangi risklere maruz kalacağını daha iyi bilirler.icim sıkılıyor dunden buyana kızlar.Dun kan sonuclarmı aldım yuksek dusuk cıkan degerlerım var,ona bozuldum bıraz,aksam da babamın kalp spazması tutdugunu ogrendım,sabah anjio yapmıslar,doktoru stend takmaya gec kalmıs cuma acık kalp amaliyatı olcakmıs.Bı de babamlar kendı ulkemde bense burdayım ,hamılelıgım hep rısklı gectıgı ıcın daha yenı yurumeye dısarı cıkmaya basladım.Ucaga bınmem orda kosdurmacalar nasıl olur acaba .Bı yanım kalk bılet al gıt dıyor bı yanım da bebegı dusunuyor,babam da bana cok duskun amalıyatı bırakın hastaneye bıle ılk yatısı ,benı de gormezse yanında baska kotu olacak.Ne yapsam acaba elim kolum baglı kaldım boyle
ağrım yok canım ama akıntılarım var gerci normal olduğu yazıyor ama yinede emin olmak istiyorum hamileliğimin başından beri hiç idrarda enfeksiyon varmı die test yaptırmadım. bizim wcleri sürekli temizliyorlar bide özel klozet kagıdı oluyor onları kullanıyorum ama yinede evlerimizdeki kdr temiz değildir sanırımNeden süpheleniyorsun ki canim ? Agrin mi var ?
Disardaki tuvaletlere cok cok dikkat etmek gerekiyoriyice temizle her seferinde ve kagit parçasi koymadan oturma mutlaka..
evet canım bi kaç hafta havalanması gerekiyormuş boya mobilya kokusunun gitmesi için. zaten bende popoşumu anca kaldırıp haftasonları zaman buldukca yerleştirme işini yaparım :))Çok erken canım yıkayıp yerleştirmek için dolap çekmece kapaklarını açık tutup biraz pencere aç bir kaç gün iyice havalansın yıksyıp yerleştirmek çok basit iş zaten .
ağrı normal hem bebek hem rahim büyüyo benimde arada sancı giriyo benimki nerdeyse 20 haftalık hareketlerni daha doğrusu pıt pıtlarını arada hissediyorum daha tekmeye benzer bişe yiyemedim acaba niye hiç hissetmiyorum bide erkek dedi doktor büyük ihtimalle kızlar geç oynarmış acaba kız mı
Canim gittim doktora az önce. Bebegin suyu suan gayet iyi dedi. Idrar olabilirmi dedim genelde daha ileri haftalarda idrar kacirma olur dedi. Devam ederse yine gel kontrole dedi. Bilmiyorum bendé kendi doktoruma daha cts gideceğim bu baska doktordu. Dinlen dedi. Ins kotu bisey degildir.Bende de aynı şikyet vrdı cnım sanırım idrar kaçırıyoruz dediğin gibi renksiz kokusuz su gibi hatta bekledim ben sarar mı sararırsa idrardır diye muane de ettiler suyum gelmiyormuş ama idrar da demediler yarın muaneye gel dediler devlet hastanesi çok sinir olduğum için o hastaneye gitmedim başka yere de gitmedim. Altıma kaçırdığımı düşüyorum ben.
Hoşgeldin canim. Bizim kizda kıpır kipir cok sukur.:) cinsiyetmiz kiz yani.Kızlaaarrrr
SirriEyvanınız sonunda tatilden döndü , cuma akşamı geldik çok şükür ,
her şey yolunda bizde , kızım kıpır kıpır maaşAllaahh,,, keyif yaptık geldiiik , sizlerde ne var ne yok...
ben olmadığım zamanlar içerisinde olan değişiklikleri beni alıntılayıp yazın ekleyeyim listeye ,
hatmimizi de koyacağım nasipse bugün...
Canim gittim doktora az önce. Bebegin suyu suan gayet iyi dedi. Idrar olabilirmi dedim genelde daha ileri haftalarda idrar kacirma olur dedi. Devam ederse yine gel kontrole dedi. Bilmiyorum bendé kendi doktoruma daha cts gideceğim bu baska doktordu. Dinlen dedi. Ins kotu bisey degildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?