2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

herseyi planladim nerden ne alicagimi falan biliyorum canim ama malesef yikamaya simdiden baslayamam bebek için aldigim herseyi kolilemeye basladim bile.. Birde kutudan cikinca içime sinmez dolabina öylece yerlestirmek.

Yikama/kurulama 2 günümü alsa, geriye ütüde 1 günde biter insallah basina bi geçsem çabuk olur heralde :)

Iyi masallah cabuk kurmuslar odayida.. Bizde esim kendisi kurcak maksimum 2 gün alir heralde :)

Ne renk aldin ne renk yapicaksin odasini ?

icim sıkılıyor dunden buyana kızlar.Dun kan sonuclarmı aldım yuksek dusuk cıkan degerlerım var,ona bozuldum bıraz,aksam da babamın kalp spazması tutdugunu ogrendım,sabah anjio yapmıslar,doktoru stend takmaya gec kalmıs cuma acık kalp amaliyatı olcakmıs.Bı de babamlar kendı ulkemde bense burdayım ,hamılelıgım hep rısklı gectıgı ıcın daha yenı yurumeye dısarı cıkmaya basladım.Ucaga bınmem orda kosdurmacalar nasıl olur acaba .Bı yanım kalk bılet al gıt dıyor bı yanım da bebegı dusunuyor,babam da bana cok duskun amalıyatı bırakın hastaneye bıle ılk yatısı ,benı de gormezse yanında baska kotu olacak.Ne yapsam acaba elim kolum baglı kaldım boyle

Ah canim ya gecmis olsun Allah babana sifa versin insallah cok rahat atlatir ameliyati,sen de merak etme bol bol dua et insallah ameliyati cok rahat guzel gecer duramiyosan doktoruna sor izin verirmi ucaga binmeye

Neden süpheleniyorsun ki canim ? Agrin mi var ?

Disardaki tuvaletlere cok cok dikkat etmek gerekiyor iyice temizle her seferinde ve kagit parçasi koymadan oturma mutlaka..

gecmis olsuncanim idrar yolu enfeksyonu nasil kanda cikiyor anlamadim,nerde verdin bu kani sen.Ben dun saglik ocagindan kan sonuclarmi aldim,bi suru sey yuksek cikmis bazilari da dusuk cikmis ,kafam karisti valla
devlet hastanesinde doktoruma kontrole gittim. ayda bir gittiğimiz kontroller canım. orda her seferinde kan veriyorum ve kan değerlerime bakılıyo. Eğer idrar yolları enfeksiyonum varsa kandaki değerlerden belli olur mu diye sormuştum. Belli olurmuş eğer vücutta bir yerde bir enfeksiyon varsa (idrar yolu enfeksiyonu veya grip ve benzeri) o zaman kandaki bazı değerler yükseliyor.

canım yaa çok geçmiş olsun babana benim babam 2 kez kalp krizi geçirdi. Hepsi atlatılıyor sen kendini daha az üzmeye çalış. Biliyorum içinden koşup babana gitmek geçiyor ama bebeğini düşün. Çok çaresiz hissedersen doktoruna danış. Durumu anlat. O sana yol gösterir canım. Doktorlar riskleri belirtir en ince noktasına kadar. Bi de sadece yol olsa iyi. Orada bissürü telaş olacak. Sen bilirsin yine de kuzucum. Baban ameliyattan çıkınca zaten yoğunbakımda olur göremezsiniz bir süre. Sen de kendin ve bebeğin için tehlikeli zamanları atlatıp öyle git illa gideceksen.

yaz ayından doğum yapmak zor ne alıcam bilmiyorum kış olsa hepsini kalın uzun kollu alırdık şimdi 0-3 3-6 ay arası kaçar tane almalıyım mesela kaç tane kısa kollu çıtçıt 0-3 ay kaç tane tulum almalımıyım ya benim yazarkende kafam karıştı kızlar anlayanlar lütfen yazsın yada hayrına bana bi liste yapsaa

merhaba haziran anneleri dün geceden beri sağ kasıkta şiddetli ağrım var işyeri doktoruma gittim birşey yok genişlemeye calışıyor rahim oyüzden olabilir dedi. yürürken cok acı cekiyorum ne zaman geçer bu acaba

hareketlerini de son 2 gündürde hissetmeye başladım :)

Çok erken canım yıkayıp yerleştirmek için dolap çekmece kapaklarını açık tutup biraz pencere aç bir kaç gün iyice havalansın yıksyıp yerleştirmek çok basit iş zaten .

ağrı normal hem bebek hem rahim büyüyo benimde arada sancı giriyo benimki nerdeyse 20 haftalık hareketlerni daha doğrusu pıt pıtlarını arada hissediyorum daha tekmeye benzer bişe yiyemedim acaba niye hiç hissetmiyorum bide erkek dedi doktor büyük ihtimalle kızlar geç oynarmış acaba kız mı

Inanirmisin canim gezmeyi falan kizlarla bulusmayi cok severdim evde durmaktan sikilirdim ama simdi hic bi sey yapasim yok evden cikmiyorum, bebis butun enerjimi almis galiba kendisi icerde dagitiyo bense zombi gibiyim
inanırım canım aynen benimde hele haftasonu gelince kahvaltıyı bile hazırlayıpta yemeye üşeniyorum iyiki eşim eşlik ediyor zorlaya zorlaya kahvatımı yapıp geri yatağa geçip yattığım yerden nette felan takılıyorum

evet canım aslında bi kaç gunluk işler hemencecik yaparsın :))

çok çok geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin babana. Sende tahlillere çok takılma daha çok değişir degerlerimiz azalır coğalır onlara yapacak bişeyimiz yok canım kendini sorumlu tutma vucudumuzla alakalı maalesef. seyahat işinide doktoruna sor canım onlar daha tecrübeli bu konuda hangi risklere maruz kalacağını daha iyi bilirler.
Neden süpheleniyorsun ki canim ? Agrin mi var ?

Disardaki tuvaletlere cok cok dikkat etmek gerekiyor iyice temizle her seferinde ve kagit parçasi koymadan oturma mutlaka..
ağrım yok canım ama akıntılarım var gerci normal olduğu yazıyor ama yinede emin olmak istiyorum hamileliğimin başından beri hiç idrarda enfeksiyon varmı die test yaptırmadım. bizim wcleri sürekli temizliyorlar bide özel klozet kagıdı oluyor onları kullanıyorum ama yinede evlerimizdeki kdr temiz değildir sanırım

Çok erken canım yıkayıp yerleştirmek için dolap çekmece kapaklarını açık tutup biraz pencere aç bir kaç gün iyice havalansın yıksyıp yerleştirmek çok basit iş zaten .
evet canım bi kaç hafta havalanması gerekiyormuş boya mobilya kokusunun gitmesi için. zaten bende popoşumu anca kaldırıp haftasonları zaman buldukca yerleştirme işini yaparım :))

benimde öyle cnm pıt pıt dolaşıyor sürekli dolaşmıyor erkek kızla alakası yok bence zaten bebekler günde en az 18 saat uyurmuş. benimki de erkek tatlı bişeyler ye ozaman hareketlenir .

erkek dediyse erkektir heralde ben her gittiğimde tekrar soruyorum kesin erkek mi diye :)

Kızlaaarrrr
SirriEyvanınız sonunda tatilden döndü , cuma akşamı geldik çok şükür ,
her şey yolunda bizde , kızım kıpır kıpır maaşAllaahh,,, keyif yaptık geldiiik , sizlerde ne var ne yok...
ben olmadığım zamanlar içerisinde olan değişiklikleri beni alıntılayıp yazın ekleyeyim listeye ,
hatmimizi de koyacağım nasipse bugün...

Kızlar boğazımda ağrı ve tıkanıklık için sağlık ocağına gittim onlar da aç karnına gel bir kaç test yapalım hem de şeker yüklemesi yapalım dediler, 24. Hafta diye biliyordum dedim ben de ama farketmez dedi aranızda yaptıran var mı bu haftada ya da daha önce? Limon götürün yanınızda diyenler vardı bir de ne olur ne olmaz alıcam yanıma ve eşimle gidicem eminim midem bulanacak. Bir haftadır ara ara sabah kusmalarım başladı çünkü.

Canim gittim doktora az önce. Bebegin suyu suan gayet iyi dedi. Idrar olabilirmi dedim genelde daha ileri haftalarda idrar kacirma olur dedi. Devam ederse yine gel kontrole dedi. Bilmiyorum bendé kendi doktoruma daha cts gideceğim bu baska doktordu. Dinlen dedi. Ins kotu bisey degildir.

Hoşgeldin canim. Bizim kizda kıpır kipir cok sukur.:) cinsiyetmiz kiz yani.

Ben arkadaşım sürekli altına kaçırdı hem de bizim gibi değil kız çocuk bezini kesip koyuyordu rezil olmamak için. Ben bazen hiisediyorum idrar olduğunu renksiz kokusuz akıntı d olabilir tabii. Doğum hastanesine gittiğimde doktor parmakla muane etti açılman yok ıslaklık yok suyun gelmiyor demişti. Ben kendi doktoruma da gitmiycem doktor değiştiricem ama gidecek doktor da bulamadım açıkcası ne yapıcam bir fikrim yok nerde doğuracağımı da bilmiyorum çok kararsızım ve bu beni çok geriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…