- 16 Kasım 2014
- 1.153
- 1.050
- 88
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #17.581
Hos geldin canim ozlettin kendini,hatminizi de Allah kabul etsin insallah ben arapca bilmiyorum malesef katilmak cok isterdimKızlaaarrrr
SirriEyvanınız sonunda tatilden döndü , cuma akşamı geldik çok şükür ,
her şey yolunda bizde , kızım kıpır kıpır maaşAllaahh,,, keyif yaptık geldiiik , sizlerde ne var ne yok...
ben olmadığım zamanlar içerisinde olan değişiklikleri beni alıntılayıp yazın ekleyeyim listeye ,
hatmimizi de koyacağım nasipse bugün...
Ya ben bogaz yada başka bi durum olunca kendi doktoruma soruyorum yaa saglik ocagindakilere de guvenemiyorum verecegi ilactan dolayı. Hamilelik iste .. .Kızlar boğazımda ağrı ve tıkanıklık için sağlık ocağına gittim onlar da aç karnına gel bir kaç test yapalım hem de şeker yüklemesi yapalım dediler, 24. Hafta diye biliyordum dedim ben de ama farketmez dedi aranızda yaptıran var mı bu haftada ya da daha önce? Limon götürün yanınızda diyenler vardı bir de ne olur ne olmaz alıcam yanıma ve eşimle gidicem eminim midem bulanacak. Bir haftadır ara ara sabah kusmalarım başladı çünkü.
Ya bi an once bi doktorda karar kil bence cok onemli. Herseyinle takip ediyor cunku. Biz akraba gibi olduk benimkisiyle:) gerci adama baya heyecanli korkulu bi ameliyat gecirttim unutmasi mümkün değil:) 18 haftalkk dusugumde kanamadan dolayi nerdeyse rahmim alinacaktiiii sukurler olsunki adam çok tecrübeli kurtardi beni.Ben arkadaşım sürekli altına kaçırdı hem de bizim gibi değil kız çocuk bezini kesip koyuyordu rezil olmamak için. Ben bazen hiisediyorum idrar olduğunu renksiz kokusuz akıntı d olabilir tabii. Doğum hastanesine gittiğimde doktor parmakla muane etti açılman yok ıslaklık yok suyun gelmiyor demişti. Ben kendi doktoruma da gitmiycem doktor değiştiricem ama gidecek doktor da bulamadım açıkcası ne yapıcam bir fikrim yok nerde doğuracağımı da bilmiyorum çok kararsızım ve bu beni çok geriyor.
Hoşgeldin bilgilerini ekleyeceğim canım :)24 haziran da doğacak inşallah bebişimiz. Ben 32 yaşındayım ilk gebeliğiM. Erkek hissediyordum. Ama kız olacakmış.daha net bir isim belirleyemedik.
Hoşgeldin canim. Bizim kizda kıpır kipir cok sukur.:) cinsiyetmiz kiz yani.
Canımm , hoşbuldum , bende özledim yaa...Hos geldin canim ozlettin kendini,hatminizi de Allah kabul etsin insallah ben arapca bilmiyorum malesef katilmak cok isterdim
toplamda mı kuzum...kızlar bende tatilden döndüm
bu arada kaç kilo aldınız ben 5 kilo almışım
hoşgeldin canım benimmKızlaaarrrr
her şey yolunda bizde , kızım kıpır kıpır maaşAllaahh,,, keyif yaptık geldiiik , sizlerde ne var ne yok...
ben olmadığım zamanlar içerisinde olan değişiklikleri beni alıntılayıp yazın ekleyeyim listeye ,
hoşgeldinizzzkızlar bende tatilden döndüm
bu arada kaç kilo aldınız ben 5 kilo almışım
ayy canım benim çok geçmiş olsun. Allah şifa versin babana. doktorunla konuş istersen gitme işini. için rahat edecekse, sakıncası yoksa git gör babanı ama tabi ki öncelik bebeğinin iyi olmasıicim sıkılıyor dunden buyana kızlar.Dun kan sonuclarmı aldım yuksek dusuk cıkan degerlerım var,ona bozuldum bıraz,aksam da babamın kalp spazması tutdugunu ogrendım,sabah anjio yapmıslar,doktoru stend takmaya gec kalmıs cuma acık kalp amaliyatı olcakmıs.Bı de babamlar kendı ulkemde bense burdayım ,hamılelıgım hep rısklı gectıgı ıcın daha yenı yurumeye dısarı cıkmaya basladım.Ucaga bınmem orda kosdurmacalar nasıl olur acaba .Bı yanım kalk bılet al gıt dıyor bı yanım da bebegı dusunuyor,babam da bana cok duskun amalıyatı bırakın hastaneye bıle ılk yatısı ,benı de gormezse yanında baska kotu olacak.Ne yapsam acaba elim kolum baglı kaldım boyle
hoşgeldinizzzBen dün hastanede tartıldım. Toplam 2 kilo almışım 21 haftalık hamileyim.
toplamda mı kuzum...
Toplamdaysa 53 ile başladım 59 oldum...
Hep bu tatil yüzünden... tatilde tam 2 kilo aldım
tebrik ederimhoşgeldinizzzBen dün hastanede tartıldım. Toplam 2 kilo almışım 21 haftalık hamileyim.
süpersin, ben 6 kılo aldım
Hoşbuldum tattlımmm...hoşgeldin canım benimmkızını gezdirdin geldin dimiii :)
Burada nerde ogrenirim ki canim ama insallah ben de tez zamanda ogrenirimHoşgeldin bilgilerini ekleyeceğim canım :)
Oy kızını sevsinler senin,,,
Ne güzel hareket etmeleri di mi , sürekli pıt pıt hatırlatıyor kendisini , yerim onun minnak bacak , kollarını
Canımm , hoşbuldum , bende özledim yaa...
Uzun bir ara oldu benim için :)
Olsun tatlım ,çok katılmak istersen türkçesinden de okuyabilirsin :)
ama en kısa zamanda arapçasından öğrenmeni tavsiye ederim
bilmiyorum ki canım.. vardır illa bayanlara öğretecek yerler canım , olmadı programlar oluyor bilgisayardan öğrenebileceğin...Burada nerde ogrenirim ki canim ama insallah ben de tez zamanda ogrenirim
yeni liste hazır mı canım?bilmiyorum ki canım.. vardır illa bayanlara öğretecek yerler canım , olmadı programlar oluyor bilgisayardan öğrenebileceğin...
olur inşaAllah
Gözünaydın canımselam arkadaşlar detaylı ultrasondan geldim, dk. falan sürdü. Allaha çok şükür herşey yolundaymış. çok mutlu oldum. İnş. herkesin sonucu güzel çıkar ve hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız.
Geçmiş olsun canım yaicim sıkılıyor dunden buyana kızlar.Dun kan sonuclarmı aldım yuksek dusuk cıkan degerlerım var,ona bozuldum bıraz,aksam da babamın kalp spazması tutdugunu ogrendım,sabah anjio yapmıslar,doktoru stend takmaya gec kalmıs cuma acık kalp amaliyatı olcakmıs.Bı de babamlar kendı ulkemde bense burdayım ,hamılelıgım hep rısklı gectıgı ıcın daha yenı yurumeye dısarı cıkmaya basladım.Ucaga bınmem orda kosdurmacalar nasıl olur acaba .Bı yanım kalk bılet al gıt dıyor bı yanım da bebegı dusunuyor,babam da bana cok duskun amalıyatı bırakın hastaneye bıle ılk yatısı ,benı de gormezse yanında baska kotu olacak.Ne yapsam acaba elim kolum baglı kaldım boyle
Hoşgeldin canım :) :) :)Kızlaaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?