2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hos geldin canim ozlettin kendini,hatminizi de Allah kabul etsin insallah ben arapca bilmiyorum malesef katilmak cok isterdim

Ya ben bogaz yada başka bi durum olunca kendi doktoruma soruyorum yaa saglik ocagindakilere de guvenemiyorum verecegi ilactan dolayı. Hamilelik iste .. .

Ya bi an once bi doktorda karar kil bence cok onemli. Herseyinle takip ediyor cunku. Biz akraba gibi olduk benimkisiyle:) gerci adama baya heyecanli korkulu bi ameliyat gecirttim unutmasi mümkün değil:) 18 haftalkk dusugumde kanamadan dolayi nerdeyse rahmim alinacaktiiii sukurler olsunki adam çok tecrübeli kurtardi beni.

24 haziran da doğacak inşallah bebişimiz. Ben 32 yaşındayım ilk gebeliğiM. Erkek hissediyordum. Ama kız olacakmış.daha net bir isim belirleyemedik.
Hoşgeldin bilgilerini ekleyeceğim canım :)

Hoşgeldin canim. Bizim kizda kıpır kipir cok sukur.:) cinsiyetmiz kiz yani.

Oy kızını sevsinler senin,,,
Ne güzel hareket etmeleri di mi , sürekli pıt pıt hatırlatıyor kendisini , yerim onun minnak bacak , kollarını

Hos geldin canim ozlettin kendini,hatminizi de Allah kabul etsin insallah ben arapca bilmiyorum malesef katilmak cok isterdim
Canımm , hoşbuldum , bende özledim yaa...
Uzun bir ara oldu benim için :)
Olsun tatlım ,çok katılmak istersen türkçesinden de okuyabilirsin :)
ama en kısa zamanda arapçasından öğrenmeni tavsiye ederim

hoşgeldin canım benimm kızını gezdirdin geldin dimiii :)

ayy canım benim çok geçmiş olsun. Allah şifa versin babana. doktorunla konuş istersen gitme işini. için rahat edecekse, sakıncası yoksa git gör babanı ama tabi ki öncelik bebeğinin iyi olması

merhaba arkadaşlarr
bende izne çıkmıştım bugün başladım işe nasıl zor geldi anlatamam. bebişim gayet iyi ama bende ne gece uykusu var nede rahat oturabiliyorum. bugün yemekten çıktım yürürken kasıklarım kasılıyormuş gibi geldi yavaş yavaş yürüdüm.
istanbuldayken alışveriş yaptım ciciler aldım kuzuma. ve dayanamayıp beşikte aldık:) İkeada gördüm beğendim dedesi de acele etti hadi alalım diye. aslında kuzuma abisinden kalan bir beşik var ama onun ebatları daha büyük olunca daha küçük birşey alayım dedim.

Eklentiler

• PE288944.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 115
toplamda mı kuzum...
Toplamdaysa 53 ile başladım 59 oldum...

Hep bu tatil yüzünden... tatilde tam 2 kilo aldım

canım bende 53 le hamile kaldım 58 kiloyum senin haftanda 1 kilo daha alırım herhalde aynı oluruz

hoşgeldinizzz Ben dün hastanede tartıldım. Toplam 2 kilo almışım 21 haftalık hamileyim.
tebrik ederim

süpersin, ben 6 kılo aldım

hepimiz neredeyse aynı kiloyu almışız

Burada nerde ogrenirim ki canim ama insallah ben de tez zamanda ogrenirim

Geçmiş olsun canım ya baban kolayca atlatır umarım. Allah acil şifalar versin.Bol bol dua et canım

Hoşgeldin canım :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…