- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #17.621
Gecmis olsun benim durum sende de 9 cu haftamdan teshis koyuldu burda o kadar yazdim plasentaya baktirin diye.Ilj aylar iliskiden sonra kanama oluyordu bende kac ay yattim tuvalet disinda kkalkmadim.Ne sorunsuz doktor ya ucuz atlatmissin yine de bana hareketi bile yasaklamisti doktorumKizlar alinti yaptigim veya atladigim herkese coook tsk ederim
Biraz uzun olcak kbakmayin
Dun sabah 40 dk kadar carpintim tuttu gec gittim biraz dr
Neyse ayrintiliya girdik bizim topacik Cok saglikli masaallah
Drum kardiyolijiye yonlendirdi kalp usg temiz dopler takildi bugun gittim cikardila o da iyi sukur
Gelelim asil meseleye
Ozel drum bebek kalp ekgsinide istedi ayni iki ekgyi ayrintiliyla disaridaki ekgyi karsilastirip bebek kalp sagligini garantilemek olasi bir durumda da dogumdan sonra gerekeni yapmak icin
Neyse devlete gittim tam tesekkullu arast hast...
Burda kadin dogum da usg bakti drumun istegini soledim perinoltolojiye yonlendirdi ekg icin
Perinoltoloji dru ayrintili usg gibi inceledi tekrar ve dedigi aynen şu
Plesanta rahim agzina yerlesmis artik yukari cikmazmis sezeryan şart ve bebegi 33-34. hafta gibi alicaz dedi
Kanama yaparmis plesanta ve kan kaybindan olum riski var dedi plesanta rahime veya diger organlara sicrarsa yine kan kaybi ve sonuc malesef ....
Iliski yasak is yapmak yasak vs vs
Persembe gel direk yanima seni yukari hocamizin prof yani yanina cikaricam artik bizim riskli gebelerimizin arasindasin korkma bundan sonra takibini biz yapcaz hastanemiz bu konuda cok basarili vs vs vs
Esimle ben şoook...
Benim ne ozelsne badka yer hic plesantaya bakmamislardi simdiye kadar belki daha erkendi en son 16 haftada gitmiştim bi ay önce...
Esim sinirden delirdi ben salya sumuk hastanede...
Bize bi ay once ozel bole bişey solemefi ve iliski yuzunden ya bebege bisey olsaydi kanamam olsaydi vs vs diye
Aglamaktan beter oldum dun
Bugun ozele holteri cikarttirmaya gittigimde kadin dogum dr gittim
Anlattim devletin dedigini
Hanfendi bana bir bagirma cagirma sormayin
Yok 20. Haftada plesantaya bakilmazmis yukari cikarmis opmadi 36. Haftada mr la bakilirmis yok bana elinde raporla gel kim demis bunu daha neler neler hemde kolidora cikip bagirdi milletin onunde...
Dedim risk varmis biz onlem vs almiyorduk ooooo dinlemiyorki bagirip duruyor...
Persembe devlette prof bakacak bakalim profun doktorunun soyledigi gibiyse o raporu sokucam herhalde gozune ozelin yok eger risk yoksa da o riskli diyen de vlet drunu kim alir elimden bilmiyorum
Aglamaktan mahvoldum
Simdi size tavsiyem kesinlikle plesantaya baktirin her ay
Icinizde nereye yerlesmis kontrol etsinler...
Bircok kiside farkedilmiyor veya onemsenmiyor veee tam dogumda rahim ağzını kapadigi icin kotu sonuclara yol açabiliyor
Boyle durumlarda dogumda sezeryan şart ve mesaneye kafar yapisma ihtimaline karsi mesane dru ve mutlaka 2 unite kanin hazir olmasi gerekiyor...
Ve tam teşekküllü bir hastane...
Benim yol arkadaslarim dua edin persembe guzel haber alayim
Bu arada bizim pulluklu 445 gr 25 cm olmus masaallah
Kuzucum el atardim biliyon kalanda tamamlardimda bu ay cok dr konturolum var ...Canıııımmm
3 Güne başlatırım yeni hatmi o zaman yazacağım sana bu cüzleri , eksik cüzlere el atabilir misin ?
Yaaa gordun mu bak bakiliyormus hemde ne kadar erken haftada...Gecmis olsun benim durum sende de 9 cu haftamdan teshis koyuldu burda o kadar yazdim plasentaya baktirin diye.Ilj aylar iliskiden sonra kanama oluyordu bende kac ay yattim tuvalet disinda kkalkmadim.Ne sorunsuz doktor ya ucuz atlatmissin yine de bana hareketi bile yasaklamisti doktorum
Canım banada ver kaçıncı cüzu alıyim sen söyle bide ne zamana kadar okucazArkadaşlar duyurruuuuuu !!!
Hatm-i Şerif başlattık 3.ayımızdayız... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)
Öpüyorum güzel anneleri
3.hatimi de başlatıyorum...
cüz almak isteyenler mesajımı alıntılayıp yazabilirler...
3.Hatme Bismillahirrahmanirrahim...
1.Cüz : @mehtaphk
2.Cüz: @seyma2009
3.Cüz: @haziran yagmuru
4.Cüz: @umutmerve
5.Cüz:mirac75
6.Cüz:mirac75
7.Cüz:mirac75
8.Cüz:mirac75
9.Cüz:mirac75
10.cüz: @PaytiPo
11.Cüz: @PaytiPo
12.cüz:SirriEyvan okundu
13.Cüz: @haziran yagmuru
14.Cüz: @damlasssss
15.cüz: @baldamlam
16.Cüz:
17.Cüz:
18.cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz: @jnaz
24.Cüz: @jnaz
25.Cüz: @jnaz
26.Cüz
27.Cüz: @gulsah1489
28.Cüz: @burcu0303
29.Cüz: @suveyde
30.Cüz:ECD75 okundu
Arkadaşlar tatilden dolayı paylaşamadım eksik cüzlerimiz kaldı o yüzden... almak isteyen eksik cüzlerden alabilir mi ?
Yeni hatmimizi iki üç güne başlatırım inşaAllah..
tmm bende seni bu topige cagiriyodum...canim hangi doktora gittin sen sana oyle bagirdi diyer konuda yazdim ama gormedin galiba
Yaaa gordun mu bak bakiliyormus hemde ne kadar erken haftada...
Ay delircem valla nasil cigirdi bugun bana insanlar icinde yaaaa...
Ben bide cevvalim hergun temizlik yaparim hergun camasirim var asarim onlari yemek misafir hergun bende ALLAH eksik etmesin...
Pazar pazara gittim iki pazar arabasiyla yolda esim oglum karsiladi beni...
Ah bilsem ahhhh...
AlLLAHA sukur kanama olmadi
vuuhh neler yasamissin canim benim... bu doktorlarin birbirlerine ters dusmelerine o kadar gicik oluyorum ki... insaAllah devletteki yaniliyordur Ama ozeldekinin de davranisina gicik oldum kim oluyoda bagirabiliyo sana. Sikayet etseydin bashekimine hastanenin ya da mudurune biseyine. Saygisiz insanmis. Neyse canim sen gönlünü ferah tutmaya calis.Kizlar alinti yaptigim veya atladigim herkese coook tsk ederim
Drum kardiyolijiye yonlendirdi kalp usg temiz dopler takildi bugun gittim cikardila o da iyi sukur
Gelelim asil meseleye
Ozel drum bebek kalp ekgsinide istedi ayni iki ekgyi ayrintiliyla disaridaki ekgyi karsilastirip bebek kalp sagligini garantilemek olasi bir durumda da dogumdan sonra gerekeni yapmak icin
Burda kadin dogum da usg bakti drumun istegini soledim perinoltolojiye yonlendirdi ekg icin
Plesanta rahim agzina yerlesmis artik yukari cikmazmis sezeryan şart ve bebegi 33-34. hafta gibi alicaz dedi
Kanama yaparmis plesanta ve kan kaybindan olum riski var dedi plesanta rahime veya diger organlara sicrarsa yine kan kaybi ve sonuc malesef ....
Persembe gel direk yanima seni yukari hocamizin prof yani yanina cikaricam artik bizim riskli gebelerimizin arasindasin korkma bundan sonra takibini biz yapcaz hastanemiz bu konuda cok basarili vs vs vs
Esimle ben şoook...
Benim ne ozelsne badka yer hic plesantaya bakmamislardi simdiye kadar belki daha erkendi en son 16 haftada gitmiştim bi ay önce...
Bize bi ay once ozel bole bişey solemefi ve iliski yuzunden ya bebege bisey olsaydi kanamam olsaydi vs vs diye
Yok 20. Haftada plesantaya bakilmazmis yukari cikarmis opmadi 36. Haftada mr la bakilirmis yok bana elinde raporla gel kim demis bunu daha neler neler hemde kolidora cikip bagirdi milletin onunde...
Persembe devlette prof bakacak bakalim profun doktorunun soyledigi gibiyse o raporu sokucam herhalde gozune ozelin yok eger risk yoksa da o riskli diyen de vlet drunu kim alir elimden bilmiyorum
Aglamaktan mahvoldum
Bircok kiside farkedilmiyor veya onemsenmiyor veee tam dogumda rahim ağzını kapadigi icin kotu sonuclara yol açabiliyor
Boyle durumlarda dogumda sezeryan şart ve mesaneye kafar yapisma ihtimaline karsi mesane dru ve mutlaka 2 unite kanin hazir olmasi gerekiyor...
Aynen oyle cnm...bide bağırmış ya doktorun kendi hatasını örtmek için. en hassas dönemimizdeyiz bir de kadın doğum doktoru olup halımızden anlıcaklar yazık ya çok sinirlendim.
evet yukarı çıkabılır ama çıkmayabılır de şuankı durumunu söylemesi lazımdı ama bence bakmamış bile plesentaya cnm bırak sen o doktoru iice araştır başka doktora git
Hee valla sorma...
Ogretmensiz kalan cocuk gibi hissediyorum kendimi...
Kafam bozuldu iice sinirlencem gitmicem doguma kadar kimseye nerdeyse...
ALLAH a emanet kuzularimiz ya...
Bu gittigim ozele de bundan onceki dra kizdigim icin 45 gun sonra baslamistim hatta takilmisti dr bana niye kusturduler seni diye...
Buyur simdi bunda da yasadigima bak
ALLAH razi olsun cnm...
Ay bide nasil bagiriyor bi gorsen detayli usgde bile bakilmazmis 20. Haftada...
Bak gordun mu bakiliyormus demekki...
ALLAH muhafaza iliski yasagi yok biliyorduk ya bisey olsaydi...
Yok cnm benim yaptirdigim bu detayli icime sinmedi...
Devletten gun alip tekrar yaptirayim...
Zaten denilen durumum varsa 2 haftada bi devlet cagircak beni usgye
Aynen oyle cnm...
Zaten hassasiz birde dunden beri sismis gozlerim yaniyo açamıyorum zaten... gözlerim dolu dolu anlatmaya cakisiyorum devletin dedigini o ne bagirma ya konusturmuyor...
Madem asagida denilmis gel bide ben bakayim deyip iceri al bari incele konus rahatlat yok nerdeee...
Dun parasinida odemisim ne dun ne bugun bebege bakmadi ayaküstü yonlendirdi durdu...
Bi bak demi kilosuna boyuna benim tansiyonum kiloma bak nerdeeee...
Ayrintilida baska alemdi...
Ben bebisimi ozledim goremiom diye esim videoya almak istedi ayrintilidaki bayan kendini rahatsiz hissetti...
Neymis kendini unlu hissetmis cameraya alininca dikkati dagilirmis ...
Yaw seni ceken yok bebegi cekiyoruz...
Yabanciydi zaten ama profesyonellik gerektirir bu isler...
La havleeeee
Devlette rica ettim de bebisin boyunu kilosunu soylediler resminide verdiler...
çok geçmiş olsun canım malesef böyle doktorlar da var.umarım bundan sonra güzel şeyler duyarsın bebeğin be seninle ilgili.yine de kendine dikkat et:)Kizlar alinti yaptigim veya atladigim herkese coook tsk ederim
Gelelim asil meseleye
Esimle ben şoook...
Aglamaktan mahvoldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?