2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bulantisi olan arkadaslar siz neler yiyosunuz biraz paylassak iyi gelen seyleri biz de yesek?
ben tuzlu şeyler yiyorum o tutuyo biraz. tuzlu çubuk krakerlerden mesela ya da turşu falan. ama tatlı hiçbişey yiyemiyorum kesinlikle düşüncesi bile midemi kaldırıyo. bi de kendine göre deneye deneye bulucaksın canım kişiden kişiye değişiyo malesef.

bnm eşim de başak burcu. ya aileme aslında anneme ilk gün gidip söyledim. "iyi halt ettin" dedi :D şaka bi yana daha erken olduğunu düşünüyolardı. bnm işim oturmamıştı, (ki hala oturmadı başka iş bulsam çıkıcam hemen! :KK43: ) eşimin işi oturmamıştı ,aramızda bazı sıkıntılarımız vardı falan ama şimdi yeni bi işe girdi ssk başladı. bana prenses gibi davranıyo :) inşallah herşey iyiye gidicek ve onlar da kabullendiler mecburlar çünkü başka şansları yok :D
Annenin tepkisine çok güldüm :KK48: Aynen benim annemden bende çok korkuyorum annem en az 3 yıl çocuk falan yok sakın diyordu.. benim eşimde asgari ücret alıyor bende üstelik kiradayız ve her ay bir maaştan fazla kredi yatırıyoruz... Allah yardımcımız olsun canım benim.. aynen başka şansları yok mecbuuuurr :-)

Günaydın herkesee :) Ben de kısmetse 2015 annesi olacagım :KK49: Bu ilk bebiş çok heyecanlıyımm :rolleyes: Son adet tarihim 19 eylül. Dün beta hcg değerim 1274 çıktı. Ara ara kasıklarda batma oluyor ama geçiyor hemencik. En büyük sıkıntım karın şişliği ve kabızlık. Görseniz 5 aylık hamiş gibi göbüşüm oldu 1 haftada. İştahta öyle belirgin bi değişlik yok ama biber turşusuna kafayı takmış durumdayım. Gidip gelip turşu kavanozunu açıp kokluyorum :KK53::KK53: Evet bir sıkıntım daha var... Geceleri uykusuzluk çekiyorum. Gece uyanıp saatlerce uyuyamıyorum.
hayırlı olsun canım ilk çocugun mu ? ben de geceleri surekli uyanıyorum . ilk çocukta daha çok endişe ve kaygı oluyor galiba

Annenin tepkisine çok güldüm :KK48: Aynen benim annemden bende çok korkuyorum annem en az 3 yıl çocuk falan yok sakın diyordu.. benim eşimde asgari ücret alıyor bende üstelik kiradayız ve her ay bir maaştan fazla kredi yatırıyoruz... Allah yardımcımız olsun canım benim.. aynen başka şansları yok mecbuuuurr :-)
aynı durumdayız aşağı yukarı canım benim :) annem ve halam da aynı cümleyi kullanıyodu. kendinizi toplayın öyle yapın bebek 2-3 hatta 4 sene sonra yani , bizden bişey beklemeyin falan diyolardı. halama söyledim aramıyo beni bi haftadır küstü bana :D aman napim canım iade seçeneği yok ayrıca olsa da iade etmem bebeğimi :) şimdi kendi kendime diyorumki bebek doğunca kendileri sevmekten bana göstermiycekler bebeği haberleri yok :D benim aileme gelen ilk torun sonuçta :D

ben tuzlu şeyler yiyorum o tutuyo biraz. tuzlu çubuk krakerlerden mesela ya da turşu falan. ama tatlı hiçbişey yiyemiyorum kesinlikle düşüncesi bile midemi kaldırıyo. bi de kendine göre deneye deneye bulucaksın canım kişiden kişiye değişiyo malesef.

ne tatli ne tuzlu yani canim ne istiyo diye dusunuyorum tek tek yemekleri hepsi midemi bulandiriyo :( 1.5 yasindaki ogluma bile yemek yapamiyorum. cubuk kraker fikri guzel geldi ama simdi.

selam kızlarrr :KK25::KK25:
bugünüm çok yoğun toplantı toplantı üstüne
birde bulantı hali uykusuzluk halii ayhhhh
geçmişe gözattım derken saat oldu 14,17 :)

Selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. İlk hamileliğim 10. Haftada düşükle sonuçlanmıştı doktorun troid hastalığımın üzerinde durmaması ve ilaç kullandırmaması üzerine olduğunu sanıyorum. Yaklaşık 2 sene geçti ve Allah yeniden bir çocuk bahşetti. Dilerim hepimiz işinş bilen doktorlarla sorunsuz hamilelikler geçiririz ve hepimiz evlatlarımızı kucağımıza alabiliriz.. Aranızda bebeğin cinsiyetini hisseden varmı?
hoşgeldin canım inşallah. ben değilde eşim kızım diye seviyor sürekli
aynı durumdayız aşağı yukarı canım benim :) annem ve halam da aynı cümleyi kullanıyodu. kendinizi toplayın öyle yapın bebek 2-3 hatta 4 sene sonra yani , bizden bişey beklemeyin falan diyolardı. halama söyledim aramıyo beni bi haftadır küstü bana :D aman napim canım iade seçeneği yok ayrıca olsa da iade etmem bebeğimi :) şimdi kendi kendime diyorumki bebek doğunca kendileri sevmekten bana göstermiycekler bebeği haberleri yok :D benim aileme gelen ilk torun sonuçta :D

çokk haklısın canım benim oğlumda tam sıkışık zamanımızda gelmişti ama çok şükür rabbime iyiki gelmiş rabbim kapıları açıyor cidden. kayınvaldem hiç istememişti ilkinde hoş şimdide değişen bir şey 2. bebeğim olacak bir hayırlı olsun bile çıkmadı ağzından bilmiyormuş gibi davranıyor. ama umursamıyorum bende

selam kızlarrr :KK25::KK25:
bugünüm çok yoğun toplantı toplantı üstüne
birde bulantı hali uykusuzluk halii ayhhhh
geçmişe gözattım derken saat oldu 14,17 :)
merhaba canım hoşgeldim bende daha öğleden sonraki işleri toparlayacağım. allah kolaylık versin sanada

kayınvaldem hiç istememişti ilkinde hoş şimdide değişen bir şey 2. bebeğim olacak bir hayırlı olsun bile çıkmadı ağzından bilmiyormuş gibi davranıyor.
sen de bebeğin doğduktan son kayınvaliden yokmuş gibi davranırsın :) en iyisini yapıyosun umursamamakla canım :)

Merhaba arkadaslar, ben de 2015 haziran anne adayiyim Allahin izniyle. Suan tek belirtim sık idrara cikiyorum. Rabbim herkese saglikli, hayirli bir gebelik donemi ve saglikli, hayirli evlatlar versin.:)

canım dün ilk muayeneme gittim doktor keseyi tam olarak göremedi betahcg istedi. sağ ve sol yumurtalığımda 4cm ve 3 cm boyutlarında kist varmış onları gördü ve bazı tahliller istedi. betahcg 1143 tü ona göre gebelik var dedi. ama diğer istediği tahlilde ca125 onda değerler yüksek çıkınca perşembe gününe renkli ultrason istedi. en son 22 ağustosta gitmiştim doktora ve o zaman rahmin tertemiz demişti . kistlerden dolayı üzüldüm ama gebeliktede değerler yüksek çıkabiliyormuş şimdi umudum ultrasonda inşallah temiz çıkarsa derin bir nefes alacağıö.
canım ben ilk çocuguma hamile iken 6 cm kist varmış rahimde ama bir ay sonra yok olmuştu. rahim tertemizdi sıkma hiiiç canını

Kasıklarda hafif sancısı olan varmı?bende ağrı gibi değilde hafif sancılar oluyo ilk başlarda normalmiş ama ben huzursuz oluyorum

benim oluyo canım hala kasıklarda hafif arada sancılar oluyo arada belim ağrıyo bi de ama kalçamda falan bişey yok şu an

bebişin çok şanslı ilk torun ohoooo el üstünde tutulur o minik hemde ne sevilir:KK46: :KK54: göbeğin çıktı mı hiç spring?

göbeğin çıktı mı hiç spring?
yok kuzum ben zaten baya bildiğin zayıfım (47 kilocuk) ve çok zor kilo alıyorum kemiklerim ince yapılıymış 55 kilo olsam da aynı görünüyorum :KK17:nasıl doğum yapıcam bu incelikle açıkçası hiç bilmiyorum bide Rabbim nasib ederse normal doğum istiyorum. :KK52:sende var mı göbiş?

arkadaslar bu bulanti beni mahvetti. butun gunum rezil geciyor. ilk hamileligimde yoktu hic bulantim ne kadar rahat gecirmisim meger. henuz kusma yok ama beni cok kisitlayan bir bulanti. acikiyorum ama canim hicbisey istemiyo ne yesem diye dusundukce midem bulaniyo. mutfaga bile hiremiyorum. beni biraksaniz her ogun yogurtlu makarna yicem :)

bulantisi olan arkadaslar siz neler yiyosunuz biraz paylassak iyi gelen seyleri biz de yesek?
bi de ilac kullanmaya baslayan var mi bulanti icin?

bol bol limon ye canım ekşi iyi gelir mide bulantısına

benim de canım turşu istemiyo evde var annem verdi bir kavanoz ama poşetinden bile çıkarmadım turşuyu hiç canım istemiyor.

Olmak istiyorum haziranda ikinci kez anne olmak istiyorum.. Rabbim nasip et inşallah.....
Çok şükür Rabbim nasip etti.... niyet ettim haziranda anne olmaya..... 2014 ekim annesi dedim olmadı 2015 şubat annesi yine kısmet olmadı inşallah 2015 haziran annesi olacağım Allahın izniyle...
inşallah devamını da gösterir de sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız hep beraber...:KK68:

yok kuzum ben zaten baya bildiğin zayıfım (47 kilocuk) ve çok zor kilo alıyorum kemiklerim ince yapılıymış 55 kilo olsam da aynı görünüyorum :KK17:nasıl doğum yapıcam bu incelikle açıkçası hiç bilmiyorum bide Rabbim nasib ederse normal doğum istiyorum. :KK52:sende var mı göbiş?
biz eşimle perşembe günü öğrendik , cuma minübüsteyiz hevesle hamile elbisesi gibi rahat ve göbeği belli eden bir elise giymiştim normalde vücudum zayıftır ama yemke yedimmi ciddi göbeğim çıkar zaten azda olsa var ama yemekten sonra vallahi 3 -4 aylık duruyor bide şekli tam aynı , işte minübüsteyken biri yer verdi hamileyim diye halbuki o göbekti bebiş daha minnacıktı :KK70: normal doğum korkutucu geliyor bana ya , birde korkutuyorlar ya kesiyorlar falan diye:KK17::KK17:

arkadaslar bu bulanti beni mahvetti. butun gunum rezil geciyor. ilk hamileligimde yoktu hic bulantim ne kadar rahat gecirmisim meger. henuz kusma yok ama beni cok kisitlayan bir bulanti. acikiyorum ama canim hicbisey istemiyo ne yesem diye dusundukce midem bulaniyo. mutfaga bile hiremiyorum. beni biraksaniz her ogun yogurtlu makarna yicem :)

bi de ilac kullanmaya baslayan var mi bulanti icin?

Al benden de o kadar. Bulantılardan okuyor ama yazacak gücü bile bulamıyorum.

Sabah ilk defa çıkarttım da.

Annem geldi kızımla ilgilendi, yemeklerimi yaptı, kızım okula gidince de gitti.

Doktor metpamit bulantı ilacı verdi ama içmedim.

Back
X