- 22 Haziran 2014
- 87
- 87
- 18
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #2.561
canım çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.
Çok teşekkür ederimmm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.
Cok tsekkur ederim canim dun baya telaslanmistm ama iyiym simdiCanım ikizlarin geliyor olabilir:) sen içini ferah tut.dış gebelikte rakamlar çık
çok düşük oluyor.ilk degerim 795 2.si 2652 ydi.kuzucuklarim geliyor..:)
Senin Adina sevindim canim kalp atisini gormussun ne guzel benim doktorumda izin vermedi Kalbinin sesini duymaya bende melegimin pit pit diye atan kucuk Kalbini gordum AMA sen 11 haftalikken down sendromu testini yaptirmicakmisin obur randevum ocagin 8 demissin?????Merhaba hanimlar kanaması olanlar varmis allah acil şifalar versin InsaAllah kanamaniz durur ve saglikli sihhatli bebislerinizi kucaginiza alirnis bizim gibi pit pitlari duyanlar varmis onlarada hayirli olsun bizde bugun kontrolumuzu olduk kalp atislarini gorduk MasaAllah cok guzeldi bu arada bn dr ye sordum kalp atisini duyabilirmiyiz dedim ama dr hayir dedo bu cocugun duyu siatemine zarar verebilir dedi ilk defa duydum yani sonra bir dahaki kontrolda 8 ocak burda boyle cunku 13 hafta da hastanede zorunku kontrokunuz var diye dr gerek gormedi yani kasim ayonda allaha emanet
Gecmis olsun canim Allahin izniyle tekrar tez zamanda saglikli bir gebelik yasarsinMerhb kizlar cars gunu kurtaj oldum ikizmis benim minikler ama mol gebelik olusmus almak zorunda kaldilar aranizda bu durumu yasayan var mi
YAPAMADIM ZATEN EŞİM SAĞOLSUN YAPTIkahverengi akıntın varmış canım senin sürekli uzanman lazım...temizlik beklesin 2 gün. bebeğinden önemli mi?
CANIM DOKTORUNA SOR Bİ BEN LİERAC DİYE BİR İLAC KULLANMIŞTIM. BADEM YAĞLARI KULLANILIYOR. AKTARDAN ALABİLİRSİN. DOKTORUN FİKİR VERİRCanım benim ilk hamileliğim nerde satılır bu yağlar veya kremler, hangilerine güvenebiliriz?
Allah sabır versin canım... hayırlı zamanda tekrar bir melek nasip etsin Allahım...Selam anneler doktora gittik ve kalbi atmıyordu yine bebeğimin ve artık benimle değil ;( sizlere hayırlı sağlıklı hamilelikler ve güzel doğumlar diliyorum.. Rabbim ne derse o olur, bizim için hayırlısı buymuş diyorum.. Hakkınızı helal edin..
çok geçmiş olsun...Gunaydin annislerrkurtaj olan arkadasa cok uzuldum Allah tez zamanda saglikli bir melek verir insallah
ben dunu cok kotu gecirdim ne yazikki benim arada tansiyonum duserdi ama hamilelikte olunca elim kolum baglandi sabaha kadar kivrandim
esim sagolsun tuzlu ayran falan yapti icirdi surekli takip etti tansiyonumuda 12 gibi duzeldi biraz ama sabaha kadar kustum ne yazikki suan iki uc saatlik uykuyla duruyorum ve isteyim insallah tekrarlamaz yaa Allahim kimseyi hamileliginde hasta yatagina dusurmesin
![]()
Kızlar benim yine kahverengi lekelenmem var ve belim çok ağrıyor.Dua edin bize hanımlar progestan da kullanıyorum ama yine de var
Kizlar moralim cok bozuk 1 saat once tuvalete gittigimde kahverengi bir akinti gordum cok korktum 7+3 bebegimin kalp atisini gormustuk dr Hersey normal gunude tutuyor diye anlamadimki neden boyle oldu kendimide zorlamadim bundan once 2 sene oncede 9 haftalikken dusuk yapmistim yine oyle olur diye cok korkuyorum dua edin kizlar insallah bisey yoktur
CANIM BENİM HİÇ BİLGİM YOK MALESEFkızlar değerlerim geçen carşamba 27 cuma 123 bugun de 5203 ne diyorsunuz değerlere yorumlarınıza ihtiyacım var
doktora gitsene canım.Kızlar benim kanamaya dönüştü ya çok korkuyorum
BANA DA SADECE FOLİK ASİT VERDİ EĞER DEĞERLERİN İYİ İSE VİTAMİN VERMEYE BİLİYORLAR. BENİM DOKTORUM BOŞA KİLO ALDIRIYOR. DEĞERLERİ İYİ OLMAYANLARA VERİYORUZ DEMİŞTİKızlar kafama takıldı elevitle gibi multivitamin içmek mi gerekiyor yani doktorum da tek folik asit iç demişti
Bide elevit yerine ne içeceksiniz
CANIM BENİMDE VAR KAHVERENGİ LEKELENME . BBEL AĞRIN ARTARSA DOKTORA GİT MUTLAKAKızlar benim yine kahverengi lekelenmem var ve belim çok ağrıyor.Dua edin bize hanımlar progestan da kullanıyorum ama yine de var
Durgun ve yorgunum halsizim.KIZLAR PSİKOLOJININIZ ENERJİNİZ NASIL. MUTLU MUSUNUZ DURGUN MU ENERJİK Mİ YORGUN MU
Doktora gitmelisin arkadasim.umarim ciddi bsy yoktur. Allah yardimcin olsun.Kızlar benim kanamaya dönüştü ya çok korkuyorum