- 11 Temmuz 2008
- 11.513
- 5.232
- 773
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #3.621
:) Bakalim hangisi tutacakAYNEN BENİMKİ DE ÖYLE
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) Bakalim hangisi tutacakAYNEN BENİMKİ DE ÖYLE
cnm benim oğlana hamile kaldığım zaman baktım ocak harici full kız çekmişBENİMKİ ERKEK ÇIKIYOR :)
MMV HANGİ HASTANEYE GİDİYORDUN. BEN İLKİNDE İSTANBULDA NİSA HASTANESİNE GİDİYORDUM.ŞİMDİDE GÜNEŞLİ MEDİCİNE'YE GİDİYORUM.İKİSİNİNDE ULTRASONU ÇOK İYİ DEĞİL. DAHA GEÇEN CUMARTESİ GİTTİM BENDE AMA SENİN DEDİĞİN KADAR DETAYLI GÖREMEDİMCanim muthis bir duygu.o elleri ayaklari goruyosun kalbin atimini goruyosun. Ben agladim hungur hungur.Allahim bu duyguyu herkese tattirsin nasip etsin insallah. Sende gorursun tabi. Senin ikizmi ne guzel. Cifte sevinc yasicaksin demek.ama stres en buyuk dusman dedi doktorum. bebek rahat beslenemiyor dedi. Aklinda olsun canim seninde.
HAKLISIN CANIM.SAĞLIKLI OLSUNLAR DA. SABIRSIZIZ BİRAZ İŞTE :)cnm benim oğlana hamile kaldığım zaman baktım ocak harici full kız çekmiş
ama oğlum var ben inanmıyorum bu takvime ...![]()
Ben bir doğum yaptım.Kaybettim bebeğimi o kızdı. Bakalım hayırlısı şimdi.:) Bakalim hangisi tutacak
cnm benim oğlana hamile kaldığım zaman baktım ocak harici full kız çekmiş
cnm benim oğlana hamile kaldığım zaman baktım ocak harici full kız çekmiş
ben çiğ et yememiz gerektiğini biliyorum yanlışmı biliyorum![]()
Bende 28. Cuzu okurumArkadaşlar duyurruuuuuu !!!
Hatm-i Şerif başlatmak istiyoruz... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)
Öpüyorum güzel anneleri
Katılacak olanlar : @ElaBilge16 , @mecik ,@nahdax ,@gulsah1489 ,Gamze0634 ,
mirac75 ,@Serpil94 ,@jnaz ,
countryrose ,@luckystar_34
@hayalimbenim @gznn
Duyuruyu Paylaşmıştım...
Artık cüzleri dağıtma vakti derim... :) Bismillah...
1.Cüz:SirriEyvan
2.Cüz: @gznn
3.Cüz:mirac75
4.Cüz: @jnaz
5.Cüz: @jnaz
6.Cüz: @jnaz
7.Cüz: @mecik
8.Cüz:countryrose
9.Cüz: @skelebeks
10.Cüz: @seyma2009
11.Cüz @luckystar_34
12.Cüz @meleklerimbenim
13.Cüz @nahdax
14.Cüz @PaytiPo
15.Cüz @PaytiPo
16.Cüz: @ElaBilge16
17.Cüz: @SADEANNE
18.Cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz:
25.Cüz:
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz:
29.Cüz:moon83
30.Cüz:moon83
çiğ et mi yok canım kim söyledi çiğ olan şeylerden uzak dur tokzoplazmaya karşı yani rahim iltihabı olmamak için çiğ et tüketme yediğin sebzeleri de iyi yıka ayrıca salata yapmadan sirkeli suda beklet.
Canim ben izmirdeyim. Ozel doktora gidiyorum ultrosan aleti baya detayli gosteriyor ondan gorebildim sanirim.MMV HANGİ HASTANEYE GİDİYORDUN. BEN İLKİNDE İSTANBULDA NİSA HASTANESİNE GİDİYORDUM.ŞİMDİDE GÜNEŞLİ MEDİCİNE'YE GİDİYORUM.İKİSİNİNDE ULTRASONU ÇOK İYİ DEĞİL. DAHA GEÇEN CUMARTESİ GİTTİM BENDE AMA SENİN DEDİĞİN KADAR DETAYLI GÖREMEDİM
Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!
Hatm-i Şerif başlatmak istiyoruz... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)
Öpüyorum güzel anneleri
Katılacak olanlar : @ElaBilge16 , @mecik ,@nahdax ,@gulsah1489 ,Gamze0634 ,
mirac75 ,@Serpil94 ,@jnaz ,
countryrose ,@luckystar_34
@hayalimbenim @gznn
Duyuruyu Paylaşmıştım...
Artık cüzleri dağıtma vakti derim... :) Bismillah...
1.Cüz:SirriEyvan
2.Cüz: @gznn
3.Cüz:mirac75
4.Cüz: @jnaz
5.Cüz: @jnaz
6.Cüz: @jnaz
7.Cüz: @mecik
8.Cüz:countryrose
9.Cüz: @skelebeks
10.Cüz: @seyma2009
11.Cüz @luckystar_34
12.Cüz @meleklerimbenim
13.Cüz @nahdax
14.Cüz @PaytiPo
15.Cüz @PaytiPo
16.Cüz: @ElaBilge16
17.Cüz: @SADEANNE
18.Cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz:
25.Cüz:
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz:
29.Cüz:moon83
30.Cüz:moon83
Bende osesten alıyorum çok sevdiğim için istiyorum vallaBirçok farklı baharat, en kaliteli bulgur, salça ve taptaze yeşilliklerle hazırlanır. Et kullanılmadan üretilen OSES çiğ köfte, zengin besin değerlerine sahip içeriğiyle son derece sağlıklıdır. İnternet sitesinden alıntı yaptım ben yiyiyorum güvenerek o sesden