• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar bisey sorcam benim sag gogsumden cok az sut geliyor ilk gebeligimde u kadar erken gelmedi heralde hatirlamiyorum sizdede boyle olan varmi normalmi acaba

ayy ne guzelll ıkızınız mı olacak Allah saglıklı bı sekılde sıze kavustursun bende cok ıstemıstım ıkız olsun dıye ama nasıp hatta bırı kız bırı oglan olsun derdım hep cok sanslısınız:)

canım sağlıklı olsunlarda tekmiş kızmış erkekmiş çok önemli değil inanki ben 31 yaşındayım ve evliliğimizin 5.yılına girdik dün rabbim sağlık huzur mutluluk versin hamile kalmak zaten mucivevi bir olay inanki biz çok bekledik 2.aşılamada yaşadık bu sevinci çok şükür çok zor dönemler geçiriyor insan rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah ...

benımkı solda ve kesem tam yuvarlak değil ve net belli oluyor annesının kuzusu.. bende nedense su sonhaftadır erkek hissediyorumm... Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip eylesin hepimize..
Ya bu kese olayı ne kızlar. Kızım kağıtlarına baktım. 6 yıl önceki gebeliğimde sağdaymış. Şuan solda. Bunun cinsiyetle alakası varmı peki. Yuvarlak Oval olayı ne peki. ? Acil Cvp

malesef canım kocaelideyim ben bende degıstırmeyı dusunuyorum bıkac hareketı daha bana olumsuz geldı tek bu degıl mesela kan tahlılı yaptırmıstım sadece troıd hastası oldugum ıcın ona baktı dıgerlerıne bakmadı bıle bıde salı gece kanamam oldu pıhtı dustu cepten aradım yarın gel bakarız dedı yat dınlen yada su ılacı kullan demedı malesef:KK43:

değiştir cnm mutlaka. gerçekten çok ilgisizmiş. hatta 2 li tyesti beklemeden bile değiştirebilsen ii olur. ikili teste doktorun dediği tarihte gidersin hem.

Ya bu kese olayı ne kızlar. Kızım kağıtlarına baktım. 6 yıl önceki gebeliğimde sağdaymış. Şuan solda. Bunun cinsiyetle alakası varmı peki. Yuvarlak Oval olayı ne peki. ? Acil Cvp

cnm 7-8. haftalarda bebiş sağdaysa kız derler. bebiş solda ise erkek. yuvarlak yada oval olmasını bende yeni duydum ama bebeğin kesedeki konumuna göre cinsiyet tahmını yapılıyor.

Arkadaşlar duyurruuuuuu !!! :KK46::KK46::KK46:

Hatm-i Şerif başlatmak istiyoruz... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi :KK19:
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)

Öpüyorum güzel anneleri :KK15::KK15::KK15:

Katılacak olanlar : ElaBilge16 ElaBilge16 , mecik mecik , N nahdax , gulsah1489 gulsah1489 , Gamze0634 Gamze0634 , mirac75 mirac75 , Serpil94 Serpil94 ,@jnaz , countryrose countryrose ,@luckystar_34
H hayalimbenim G gznn

Duyuruyu Paylaşmıştım...
Artık cüzleri dağıtma vakti derim... :) Bismillah...

1.Cüz: SirriEyvan SirriEyvan okundu
2.Cüz: G gznn
3.Cüz: mirac75 mirac75 okundu
4.Cüz: @jnaz
5.Cüz: @jnaz
6.Cüz: @jnaz
7.Cüz: mecik mecik
8.Cüz: countryrose countryrose
9.Cüz: S skelebeks
10.Cüz: seyma2009 seyma2009 okundu
11.Cüz @luckystar_34
12.Cüz meleklerimbenim meleklerimbenim
13.Cüz N nahdax
14.Cüz PaytiPo PaytiPo
15.Cüz PaytiPo PaytiPo
16.Cüz: ElaBilge16 ElaBilge16
17.Cüz: SADEANNE SADEANNE
18.Cüz: mehtaphk mehtaphk
19.Cüz: SirriEyvan SirriEyvan
20.Cüz: @spring_0
21.Cüz: Bst1608 Bst1608
22.Cüz: Bst1608 Bst1608
23.Cüz: hilal1653 hilal1653
24.Cüz: @jnaz
25.Cüz:
26.Cüz:
27.Cüz: seyma2009 seyma2009
28.Cüz: Gamze0634 Gamze0634
29.Cüz: moon83 moon83
30.Cüz: moon83 moon83

Arkadaşlar eksik cuzlere el atacak yok muuuu :):):)

malesef canım kocaelideyim ben bende degıstırmeyı dusunuyorum bıkac hareketı daha bana olumsuz geldı tek bu degıl mesela kan tahlılı yaptırmıstım sadece troıd hastası oldugum ıcın ona baktı dıgerlerıne bakmadı bıle bıde salı gece kanamam oldu pıhtı dustu cepten aradım yarın gel bakarız dedı yat dınlen yada su ılacı kullan demedı malesef:KK43:
Canım ben doğum yapan bir arkadaşıma sordum epidural normal doğum yapıyor mu diye. Evet yapıyor dedi hatta ona da normal yapabilirsin demiş ama arkadaşım sezeryan istiyordu.

İkili testte herkese söylemişler yahu ben de 2 aralıkta gidicem inşallah bana da söylerler gerçi benim daha çok var :KK43: nasıl özledim bebişimi :KK43:
Benim de 2 aralıkta 2 li testim... çok var.. üstelik 3 haftadır da görmüyorum... her şey yolunda 5 hafta sonra gel demişti doktorumuz :( ah bir özledim bir özledim kiii...

Aynen canım geçen rüyamda erkek gördüm bu gece kız gördüm kafam karıştı yahuu :KK64:
al benden de o kadar:) bi gece rüyamda eşime erkek öüjdesi veriyordum. bi gece kızım olduğunu gördüm. tuhaf duygular:) rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.

Benim de 2 aralıkta 2 li testim... çok var.. üstelik 3 haftadır da görmüyorum... her şey yolunda 5 hafta sonra gel demişti doktorumuz :KK43: ah bir özledim bir özledim kiii...

Bıcırıkları doğmadan özlüyoruz doğduktan sonra ne olacak acaba hayatta gözümden ayırmam herhalde kucağımdan bırakmam oy benim kuzum :) İnşallah cinsiyet de öğreniriz ben artık ciciler almak istiyorum :)
al benden de o kadar:) bi gece rüyamda eşime erkek öüjdesi veriyordum. bi gece kızım olduğunu gördüm. tuhaf duygular:) rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.

inşallah sağlıklı olsunda kuzularımız allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin gönlüm kız istiyor ama erkekte olsa onu da kız kadar çok severim hem bana daha düşkün olur :KK76::KK76:

canım sağlıklı olsunlarda tekmiş kızmış erkekmiş çok önemli değil inanki ben 31 yaşındayım ve evliliğimizin 5.yılına girdik dün rabbim sağlık huzur mutluluk versin hamile kalmak zaten mucivevi bir olay inanki biz çok bekledik 2.aşılamada yaşadık bu sevinci çok şükür çok zor dönemler geçiriyor insan rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah ...
haklısın canım hayırlı ve saglıklı evlatlar olsun en onemlısı bu zaten sadece oyle olsa guzel olur dıye dusunmustum Allahın takdırı hamılelık bıle sukur ısteyen bısı dedıgın gıbı cok fazla bekleyen ınsan var senın adına uzuldum canım ama sımdı hamılesın cok sukur Allah saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın ınsallah

değiştir cnm mutlaka. gerçekten çok ilgisizmiş. hatta 2 li tyesti beklemeden bile değiştirebilsen ii olur. ikili teste doktorun dediği tarihte gidersin hem.
haklısın canım doktor arıyorum su an bırde ıyı dr bulursam hem devlet hem özel 2 tane doktora gıtmeyı dusunuyorum artık bırının soylemedıgını dıgerı soyler belkı dıye

tatlım bıraz gec oldu ama kusura bakma kesenın ıcınde bebek sagda ıse kız solda ıse erkek kese yuvarlaksa kız fasulye gıbı yada ovalse erkek dıyorlar ama bende yenı duydum belkı daha ıyı bılen arkadaslar vardır

Canım ben doğum yapan bir arkadaşıma sordum epidural normal doğum yapıyor mu diye. Evet yapıyor dedi hatta ona da normal yapabilirsin demiş ama arkadaşım sezeryan istiyordu.
canım pekı doktor basında durmus mu dogum yaparken sezeryansa tabıkı doktor yaptırmıstır ama normalde yanı epıduralde doktor mu yaptırıyor kı

Back
X