• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
erkek cocujlarinin vucut sekli daha cabuk belliolurmus. kese sekli de tam yuvarlak olmuyor diyorlar bi de ekranda solda olurmus. sizde de oyle miydi

Valla oval gibiydi ama durdugu yeri tam hatirlamiyorum doktor iyice gorebilmek icin acisini degistiriyordu ekranin

"esencan, post: 37899924, member: 357632"]Biz variz 12+2 de gorduk doktor kesin dedi
Erkek bizim bebiste:)

Hayırlı olsun ne güzel ogrenmissin bende 12+2de ikili test yaptirdim bacaklari aaçıktı pozisyonu cok güzel di a dan z ye herseye bakti cinsiyet hakkinda birsey soylemek istemiyorum dedi bende kiz hissediyorum hicbir cikinti da gozukmuyordu zaten bakalim artik merakla bekliyorum[/QUOTE]

Allah gonlunuze gore versin insallah saglikli olsunlar hayirlisiyla kucagimiza alalim insallah

Merhabalar
Hayirli cumalar

Eklentiler

• IMG_5323496610825.webp
    IMG_5323496610825.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 63
Canlarımmm benim oglumda sagdaydi ikese tam yuvarlak değil di.simdide öyle belirtilrimde ayni kısmet bir aya kesinleşir hakkimizda hayirlisi olsun

Merhaba hanimlar.25 gundur bayaga kotu durumdaydim.iştahim hiç yok surekli istifrag,kokulara aşiri hassasiyet,yorgunluk.2 gundur ozellikle de bugun sanki bunlar azaldi hatta yok oldu gibi.bu sabah istifrag ettim ama her zamanko gibi degildi banyomda tadilat var ordaki kokudan oldu.mutfaga gittim yiyeceklerden de pek tiksinmedim.karnimda da her gunki şişlik ve yok.hissiz gibiyim.moralim bozuldu cok acaba kalbi falan durmus olabilir mi?hormonlarim sanki normale dondu 2 gun icinde.bu normal gelmiyor :(

Canlarımmm benim oglumda sagdaydi ikese tam yuvarlak değil di.simdide öyle belirtilrimde ayni kısmet bir aya kesinleşir hakkimizda hayirlisi olsun
herkeste tutumuyor demekkı buda çin takvımı gıbı hayırlısı olsun bakalım bız meraklı anneler bı an once ogrensek de bebıslerımıze cıcıler alsak ıstıyoruz galıba herseyı denıyoruz ogrenmek ıcın kız erkek onemlı degıl saglıklı olsun da:)

Merhaba hanimlar.25 gundur bayaga kotu durumdaydim.iştahim hiç yok surekli istifrag,kokulara aşiri hassasiyet,yorgunluk.2 gundur ozellikle de bugun sanki bunlar azaldi hatta yok oldu gibi.bu sabah istifrag ettim ama her zamanko gibi degildi banyomda tadilat var ordaki kokudan oldu.mutfaga gittim yiyeceklerden de pek tiksinmedim.karnimda da her gunki şişlik ve yok.hissiz gibiyim.moralim bozuldu cok acaba kalbi falan durmus olabilir mi?hormonlarim sanki normale dondu 2 gun icinde.bu normal gelmiyor :KK43:
Cnm zaten kesilir bulanti kusma kotu dusunme allah a emanetler

Merhaba hanimlar.25 gundur bayaga kotu durumdaydim.iştahim hiç yok surekli istifrag,kokulara aşiri hassasiyet,yorgunluk.2 gundur ozellikle de bugun sanki bunlar azaldi hatta yok oldu gibi.bu sabah istifrag ettim ama her zamanko gibi degildi banyomda tadilat var ordaki kokudan oldu.mutfaga gittim yiyeceklerden de pek tiksinmedim.karnimda da her gunki şişlik ve yok.hissiz gibiyim.moralim bozuldu cok acaba kalbi falan durmus olabilir mi?hormonlarim sanki normale dondu 2 gun icinde.bu normal gelmiyor :KK43:
canım belırtı yok dıye hemen kotu dusunme benımde bazen cok bulantım oluyor bazen hıc olmuyor ama moralını bozma durduk yere eger cok tedırgın olursan da bı doktorunla gorus hatta baksın bebegıne sen uzulursen bebegın de uzulur herseyı hıssedıyorlar moralını yuksek tut kı olumlu olsun

Forumda da okudum boyle hissedenlerin cogunun bebeginin kalbi 9.haftada durmus.ben de suan 9+2 yim.çok kotuyken birden bire iyi olmam şupheye dusurdu bu sefer beni.haftaya cuma randevum var zaten.kotu dusunmemeye calisiyorum ama olmuyor :(

benim de dediğin gibi yapılan iğnelerin ve ilaçların etkisi çok tabi ama onların yeride belli artık :)
akşam doktora gittik sırf meraktan :) benim biri üstte diğeri altta üstte olanın yeri büyük diyemi bilmiyorum çok haraketli 5 dk içinde kaç şekle girdi inanılmaz bir mucize diğeri baya sakin maşallah ama oda ben burdayım diyor ve doktor yanılabilirim belki ama erkek küçük olan dedi:)çok şaşırdım
ikili test için evet fikir aldı yapalımmı diye sormam gerekir dedi akşam ense kalınlığını tam net göremesemde iyi diyebilirim dedi ama ikili test farklı birşey aslında düşününce istemiyorum çünkü zaten ikiz gebelikte doğruluk oranı çok düşükmüş yani değerler yüksek çıkıcak zaten bir tedirgin olacaksın birşey çıkarsa ne yapabiliriz dedim ikinci aşama su alınıyor sanırım yine yıpratıcı bir evre oda kötü çıkarsa isterseniz sonlandırılır diyor yani rabbim kimseyi böyle birşeyle sınamasın ... düşünüyorum bunları bilmek istemiyorum diyorum ama akşamda neden yaptırmadık dermiyiz diye bişey içime yerleşti :KK43:(((
Bazen kara cahil ol mutlu ol derler ya onu yapıyorum ben.inan bu vakte kadar da düşün düşün ama elimizden birşey gelmiyor.icim i rahat tutup Dr.a güvenip Allah a sığınıyorum.biz kullarını zorda bırakmasını.benimkiler sağ sol du.gecen hafta altlı üstlü olmuşlar.şaşırdım.bunu bile soracaktim onları görünce dilim tutuluyor sanki:) benimde üstteki kipirdak alttaki yatista:)

evet cnm bankacıyım ben.
aynen elleri ayakları hayal ediyorum hep :)
ben cinsiyeti öğrenince o güne özel bişi alıcam ama kalanını 7. aydan sonra inş..
Allah kolaylık versin canim.calisma saatleri bayanin rahat olmali..ben popolari gördüm ultrason kağıdında.doğunca isiricam inş.
Çok abartiya kaçmadan subattan sonra kismetse bende baslarimm.giydirmem yerim ben onları yaa...minik kuzucuklarimiz iyi olsunlar

Allah kolaylık versin canim.calisma saatleri bayanin rahat olmali..ben popolari gördüm ultrason kağıdında.doğunca isiricam inş.
Çok abartiya kaçmadan subattan sonra kismetse bende baslarimm.giydirmem yerim ben onları yaa...minik kuzucuklarimiz iyi olsunlar

aynen banka falan dinlenmicem ayılcam işten bebiş gelsinde inş.. bende mart ortalarında başlarım alışverise yavaştan cnm allah nasip eder inş..
zaten yaz bebişleri olcaklar giydirmesekte olur bol bol yeriz :)

Forumda da okudum boyle hissedenlerin cogunun bebeginin kalbi 9.haftada durmus.ben de suan 9+2 yim.çok kotuyken birden bire iyi olmam şupheye dusurdu bu sefer beni.haftaya cuma randevum var zaten.kotu dusunmemeye calisiyorum ama olmuyor :KK43:

canım sennle bebişlerimiz aynı gün gelicek insallah:KK71: hiç öyle kötü düşünme zaten 9. haftadan sonra belirtiler azalıyor. bnm basından beri belirtim azdı sadece ağzımda tatsızlık var o da hergün olmuyo midem hiç bulanmadı mesela. dün hamileliğime dair hiç belirti yoktu bgn yine ağzım tatsız. günlük değişiyo o sende takılma ben çok endişelendm bnde belirti yok bebek olusmadı mı acaba kesede diye. hatta gecenlerde bi yazı okumustum forumda belirtisi bnm gibi az olan bi arkadasın karnında bebeğin kalp atışları durmus daha bekleseler anneyi zehirleyebilirmiş. kendimi öyle sartlandırmısım ki aksama ateşim çıktı kesin dedm bebeğime bişey oldu beni zehirledi ateşim çıktı. doktora gittik c.tesi günü pıtırcığım rahat rahat yatıyodu. bazen kendi evhamımızdan vücudumuzu yönlendirebiliyoruz. hiç dert etme öyle bi olasılık olsa doktorlar öngörürdü:KK51:

aynen banka falan dinlenmicem ayılcam işten bebiş gelsinde inş.. bende mart ortalarında başlarım alışverise yavaştan cnm allah nasip eder inş..
zaten yaz bebişleri olcaklar giydirmesekte olur bol bol yeriz :)
bankacı mısın canım? eski bi bankacı olarak seni çok iyi anlıyorum ayrıl bncede banka insanın ömrünü sömürüyo resmen:KK62:

Forumda da okudum boyle hissedenlerin cogunun bebeginin kalbi 9.haftada durmus.ben de suan 9+2 yim.çok kotuyken birden bire iyi olmam şupheye dusurdu bu sefer beni.haftaya cuma randevum var zaten.kotu dusunmemeye calisiyorum ama olmuyor :KK43:
canım randevunu bıraz one al ıcın rahat degılse yarın gıt mesela ama kotu dusunme bende 2 kez kanama yasadım 2.de pıhtıda geldı yorum okudum ınternetten dedımkı dusuk yapıyorum galıba ama sıpanın kalbıde atıyodu kesesı de normaldı hatta boyu uzamıstı:)

Bıcırıkları doğmadan özlüyoruz doğduktan sonra ne olacak acaba hayatta gözümden ayırmam herhalde kucağımdan bırakmam oy benim kuzum :) İnşallah cinsiyet de öğreniriz ben artık ciciler almak istiyorum :)

inşallah sağlıklı olsunda kuzularımız allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin gönlüm kız istiyor ama erkekte olsa onu da kız kadar çok severim hem bana daha düşkün olur :KK76::KK76:
Aman annesiii bende öyle diyorum kucağımdan indirmem diye sonra da saçmalama öyle olmaz diyorum , indir kucaktan yoksa eziyet olur bak , kuzenimden biliyorum :D

İnşaAllah öğreniriz cinsiyeti kuzum , bende çok merak ediyorum :)

Back
X