- 27 Ocak 2010
- 734
- 97
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #6.941
naazenin bu konuda sizi ben bilgilendirmiştim.Doktorun da kabul edip decaviti yazması yerinde olmuş.Niye önce elevit diyorlar anlamış değilim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm uzun zamandır girmiyodum okumamışım demekki.düşük tehlikem vardı moralim bozuktu hiç siteye girmek gelmiyodu içimden.iyiyim allaha çok şükür artk.cuma günü de bu olayı yaşayınca paylaşmak istedim.evet ben de anlamadım bile bile niye elevit yazıyor.teşekkürler tekrar senin de paylaşımın için.naazenin bu konuda sizi ben bilgilendirmiştim.Doktorun da kabul edip decaviti yazması yerinde olmuş.Niye önce elevit diyorlar anlamış değilim...
günaydın canım bende sabah uyanamadım Allah kolaylık versin sanada. sonuçlarda iyi çıkar inşallah ben yaptırmadım bakalım çarşamba günü ne diyecek doktor.günaydın güzel anneler hafta sonu abimin nişanı vardı fazlaca yoruldum bu günde işe geldim bitmiş durumdayım anlayacağınız yarın veya çarşamba ikili test sonuçlarını alacağım sizlerde iyisinizdir umarım kocaman öpüldünüz...
evet canım var aslında benim hastane de pahalı değil asşında test fiyatları da olsa sgk da var bende ama dedim bir işe yarasın sigorta fazladan para vermeyim dedim aama işte böyle kendi kafalarına göre davranıp insanları uğraştırıyorlar.Çalışmıyor olsam sorun değil ama birde iş var sürekli izin almış konumunda oluyorum.Canım keşke ssk anlaşmalı hastaneleri araştırsaydın ben daha yaptırmadım ama 60 tl ye yapanda var 500 tl ye de iyice araştırmak lazım. Ben devlette yaptırmayı düsünmüyorum çünkü senin istediğini değil kendi işine gelen testleri yapiyorlar sadece
kizlar 0.15 ense kalinligi ne ya..doktor normal dedi ama boyle olcu duymadim hic
merhaba canım büyük ihtimal öğrenirsin. oğlumda 11. haftada öğrenmiştim burdaki çoğu arkadaş 12-13. haftalarda öğrendilerMerhaba güzel anneler. Benim size bir sorum var fakat cevabını hemen almak istiyorum. Bugün 14+0 olduk biz. Yani 15. Haftadayız. Kontrole gitsem cinsiyetini öğrenebilir miyim
merhaba canımm bizde iyiyiz çok şükür meleğimle güzel haberlerle gelirsin inşallahhMerhabaaa canlaar kuzular annişlerNasılsınız ? Ben iyi ve heyecanlıyım. Yarın minnakımı görmeye gidicem ikili testimizi yaptırıcaz inşaallah :) Hepinize sağlıklı mutlu günler diliyorum :)
Merhaba güzel anneler. Benim size bir sorum var fakat cevabını hemen almak istiyorum. Bugün 14+0 olduk biz. Yani 15. Haftadayız. Kontrole gitsem cinsiyetini öğrenebilir miyim
inşaallah inşaallah :) çok özledim bıcırımerhaba canımm bizde iyiyiz çok şükür meleğimle güzel haberlerle gelirsin inşallahh
inşallahh canım bende çarşamba günü gideceğim bakalım bi tahminde bulunacak mı doktorum merak ediyorum.merhaba canım büyük ihtimal öğrenirsin. oğlumda 11. haftada öğrenmiştim burdaki çoğu arkadaş 12-13. haftalarda öğrendiler
Çok sağol canım :)@jnaz
cnm ben perşembe 12+0 olucam cinsiyetini %90 doğruluk payı ile sölicem dedi doktorum. sende öğrenirsin :)
Teşekkür ederim inşallah öğrenip gelirim aranıza :)derinsuuu
Benim doktorum net olarak karar vermek için 14. haftada çağırdı canım tabi belli olur.Merhaba güzel anneler. Benim size bir sorum var fakat cevabını hemen almak istiyorum. Bugün 14+0 olduk biz. Yani 15. Haftadayız. Kontrole gitsem cinsiyetini öğrenebilir miyim