• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
naazenin bu konuda sizi ben bilgilendirmiştim.Doktorun da kabul edip decaviti yazması yerinde olmuş.Niye önce elevit diyorlar anlamış değilim...

naazenin bu konuda sizi ben bilgilendirmiştim.Doktorun da kabul edip decaviti yazması yerinde olmuş.Niye önce elevit diyorlar anlamış değilim...
cnm uzun zamandır girmiyodum okumamışım demekki.düşük tehlikem vardı moralim bozuktu hiç siteye girmek gelmiyodu içimden.iyiyim allaha çok şükür artk.cuma günü de bu olayı yaşayınca paylaşmak istedim.evet ben de anlamadım bile bile niye elevit yazıyor.teşekkürler tekrar senin de paylaşımın için.

günaydın güzel anneler hafta sonu abimin nişanı vardı fazlaca yoruldum bu günde işe geldim bitmiş durumdayım anlayacağınız yarın veya çarşamba ikili test sonuçlarını alacağım sizlerde iyisinizdir umarım kocaman öpüldünüz...

günaydın arkadaşlarrr haftasonu misafir ve eğitimle geçtiğiğ için giremedim malesef. nasılsınız keyifler yerindedir inşallahh. bizde çok şükür iyiyiz sadece ara ara kasık ağrım oluyor. çarşamba günü kontrole gideceğiz ve inşallah doğuma kadar yanımızda olacak doktorumuzuda seçmiş oluruz bu 3. doktor olacak sırf içime sinsin diye şehir değiştireceğiz 2 saatlik yol ama hiç önemli değil bebişim için değer. bakalım cinsiyetimizde belli olur inşallah 11+2 olacak o zaman kuzum.

bu arada artık yavaş yavaş hamile kıyafetleride almaya başladım kızlar pantolunum sıkmaya başladı karnımı şimdi bile üzerimde uzun tunik olduğundan düğmesini açtım valla:) defactoda güzel şeyler var hamileler için pantolon ve hamile bluzu siparişi verdim netten lcw danda kot tunik ve yine hamile bluzu aldım ancak bunlar için erken davrandım galiba tunik çok boldu. en çok işime pantolon yarayacak

günaydın güzel anneler hafta sonu abimin nişanı vardı fazlaca yoruldum bu günde işe geldim bitmiş durumdayım anlayacağınız yarın veya çarşamba ikili test sonuçlarını alacağım sizlerde iyisinizdir umarım kocaman öpüldünüz...
günaydın canım bende sabah uyanamadım Allah kolaylık versin sanada. sonuçlarda iyi çıkar inşallah ben yaptırmadım bakalım çarşamba günü ne diyecek doktor.

Canım keşke ssk anlaşmalı hastaneleri araştırsaydın ben daha yaptırmadım ama 60 tl ye yapanda var 500 tl ye de iyice araştırmak lazım. Ben devlette yaptırmayı düsünmüyorum çünkü senin istediğini değil kendi işine gelen testleri yapiyorlar sadece
evet canım var aslında benim hastane de pahalı değil asşında test fiyatları da olsa sgk da var bende ama dedim bir işe yarasın sigorta fazladan para vermeyim dedim aama işte böyle kendi kafalarına göre davranıp insanları uğraştırıyorlar.Çalışmıyor olsam sorun değil ama birde iş var sürekli izin almış konumunda oluyorum.

kizlar 0.15 ense kalinligi ne ya..doktor normal dedi ama boyle olcu duymadim hic

cnm ben daha yaptrımadım ama şöyle söliyim yüksek çıkması istenmiyor zaten kafanı boşuna takıyosun. orada sıvı birikimi oluyormuş onu ölçüyorlar. 14. haftadan sonra sıvı dağılıyormuş mesela o yüzden ölçüm yapılmıyormuş. rahat ol.

o_OMerhaba güzel anneler. Benim size bir sorum var fakat cevabını hemen almak istiyorum. Bugün 14+0 olduk biz. Yani 15. Haftadayız. Kontrole gitsem cinsiyetini öğrenebilir miyim

o_OMerhaba güzel anneler. Benim size bir sorum var fakat cevabını hemen almak istiyorum. Bugün 14+0 olduk biz. Yani 15. Haftadayız. Kontrole gitsem cinsiyetini öğrenebilir miyim
merhaba canım büyük ihtimal öğrenirsin. oğlumda 11. haftada öğrenmiştim burdaki çoğu arkadaş 12-13. haftalarda öğrendiler

cnm ben perşembe 12+0 olucam cinsiyetini %90 doğruluk payı ile sölicem dedi doktorum. sende öğrenirsin :)

merhaba canım büyük ihtimal öğrenirsin. oğlumda 11. haftada öğrenmiştim burdaki çoğu arkadaş 12-13. haftalarda öğrendiler​
Çok sağol canım :)@jnaz
cnm ben perşembe 12+0 olucam cinsiyetini %90 doğruluk payı ile sölicem dedi doktorum. sende öğrenirsin :)​
Teşekkür ederim inşallah öğrenip gelirim aranıza :) derinsuuu derinsuuu

merhaba canım büyük ihtimal öğrenirsin. oğlumda 11. haftada öğrenmiştim burdaki çoğu arkadaş 12-13. haftalarda öğrendiler
Çok sağol canım :)@jnaz
cnm ben perşembe 12+0 olucam cinsiyetini %90 doğruluk payı ile sölicem dedi doktorum. sende öğrenirsin :)
Teşekkür ederim inşallah öğrenip gelirim aranıza :) derinsuuu derinsuuu
inşallahh canım bende çarşamba günü gideceğim bakalım bi tahminde bulunacak mı doktorum merak ediyorum.

inşallahh canım bende çarşamba günü gideceğim bakalım bi tahminde bulunacak mı doktorum merak ediyorum.​
Aslında benim kontrolüm 13 Aralık'ta ama çok merak ediyorum hem bebeğimi hem de cinsiyetini.

Back
X