- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #7.481
Ekledim canım seni , Kucağına al hayırlısıyla :)Erkek inş canım, dün tekrar baktı doktor ikinciye onayladı erkek olduğunu, hayırlısı.
birde 1.hatimde okunacak cüzünü okudun mu ,
2.hatime de başladık katılımlarını bekleriz :)
Bende çatlarım kesin...annemde çk var bende müsaitim :)Ben lierac kullanmama ragmen coook catladim ciltle ilgiliymis ama once catlak varsa dikkat cok dikkat
Allah razı olsun canım benim...Tmm okudum allah kabul etsin
Daha iyiysen 2.hatime de bekleriz :)
bende okudum.
Canım seni okudun kabul etmiştim , 2 .hatim bu ... cüz alabilirsen memnun oluruz :)
Allahım şifanı versin canım benim..bir an önce iyi olun inşaAllah..Tüm annelere merhaba, bu hafta kendimle uğraşmaktan okuyamadim yazilarinizi hepiniz iyisinizdir inşallah.
Bende kasık ağrısı başladı büyükler bebek büyüyor oynuyor filan dediler ama dün eşimle doktorumuza gittik bebek iyi ama sende çok kasilma var dedi acil iki şişe serum taktilar ve idrar testi yaptilar. Idrar sonucunda intihap cikti ilac verdi bugun bunları kullan gecmezse yarina gel dedi. Bugun yine gittim kasılmanin devam ettigini soyledi ve onlem almak için progestan ve toz ilaç daha yazdı. Şimdi size demem o ki kasık agrilarinizi ihmal etmeyin ne olur ne olmaz...