- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #7.621
Oyy maaşAllah kuzum yesinler fındığınıııııEki Görüntüle 1325120 Kizlar bu kez basardim galiba 9+5kenki goruntumuz
sağlıkla büyüsün minnoşş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyy maaşAllah kuzum yesinler fındığınıııııEki Görüntüle 1325120 Kizlar bu kez basardim galiba 9+5kenki goruntumuz
Oyy ne güzel minnoşlarını göreceksin...Doğum günün kutlu olsun canım,3 kişi kutlamak daha da güzel olacaktır
bizde inşallah 4 kişi kutlıycaz ,,,bu akşam kontrolüm var çok heyecanlıyım herzaman ki gibi tek isteğim iyi olmaları herşeyin yolunda gitmesi ve belki bu akşam cinsiyet de netleşir ben hep iki kız hayali kuruyordum eşimde bir kız bir erkek diyor ama şimdide içime ikiside erkek hissi doğduuu acaba sizce nedir...
Teyzesi kollarini oynatiyodu hareket de gorduk cok sukurmaaşAllah kuzum yesinler fındığınııııı
sağlıkla büyüsün minnoşş![]()
oyyy amaan maaşAllah o miniğeeeTeyzesi kollarini oynatiyodu hareket de gorduk cok sukur
BEN ŞİMDİLİK ŞİRİNEVLER FATİH ÜNİVERSİTESİNE GİDİYORUM. TUBA HANIMA
Oyy ne güzel minnoşlarını göreceksin...
sağlıklı olsunlar da kız erkek hiç fark etmez...
Rabbim onları size bağışlasınn...![]()
Çıkacağı varmış o paranın :) Olsun sağlıklı olsunlar da herşey feda olsun :)ne biliyim valla vaktim yoktu verdim gitti iste napalim![]()
aaa bilmiyordum vallahi :) Sen en iyisini bilirsin annesi :)tatlım bu kullandıgım ılacı hamılelıkte de kullanmam gerekıyor eger kullanmazsam dusuklere yada bebekte problemlere neden olabılıyor Allah korusun zaten aylık takıplerımı yaptırıyorum korkma canım bu troıd hormonu ılacı zaten vucut uretemedıgı ıcın alıyorum
Merhaba TSH'ın mı yüksek çıktı? Bazı etkileri olabiliyor ama ilaçla kontrol altında tutabilirsin. Ben de ilaç kullanıyorum. İlk üç ayda zeka geriliği veya düşüğe neden olabiliyor tiroid. ilk üç ayı atlattın inş. ama yinede ilaç kullan tabi. İlacı aç karnına içmen gerekiyor sonra en az yarım saat hiç bir şey yememelisin. Çünkü hormon ilacı yediğin yiyecekler ilacın etkisini bozabiliyor.hanımlar merhabalar bugün moralim çok bozuk geçen gün sağlık ocağında yaptırdığım kan tahlilin sonucu dün çıktı troitlerim çok yüksek çıktı sağlık ocağı kadın doğum doktoruna yönlendirdi beni pazartesi gidicem ilaca başlamam gerekiyormuş troit yüksekliğinin bebeğe etkisi olurmuki bilginiz varmı
şimdi tam değerlerini hatırlamıyorum tahlillerim evde T3 ve T4 yüksek çıktı TSH düşük çıktı pazartesi doktora gidicem ilk üç aydada yüksek olup olmadığını bilmiyorumki tahlilim yeni yapıldı zeka geriliği ihtimalimi var şimdi Allah korunMerhaba TSH'ın mı yüksek çıktı? Bazı etkileri olabiliyor ama ilaçla kontrol altında tutabilirsin. Ben de ilaç kullanıyorum. İlk üç ayda zeka geriliği veya düşüğe neden olabiliyor tiroid. ilk üç ayı atlattın inş. ama yinede ilaç kullan tabi. İlacı aç karnına içmen gerekiyor sonra en az yarım saat hiç bir şey yememelisin. Çünkü hormon ilacı yediğin yiyecekler ilacın etkisini bozabiliyor.
TSH'mi yüksek diye ondan sordum hayır ikisi farklı durumlar. Ya TSH yüksek T3, T4 düşük olur; bu durum zeka geriline neden olabilir. Yada TSH düşük T3,T4 yüksek olur, bu düşük tehlikesi falan olabilir ama bu durum daha iyi çok tedirgin olma bence zaten doktora gidince daha net bir bilgi verir. Hİç korkma çok sık karşılaşılan durumlar ilaçla bir kaç gün içinde kontrol altına alınır yani :)şimdi tam değerlerini hatırlamıyorum tahlillerim evde T3 ve T4 yüksek çıktı TSH düşük çıktı pazartesi doktora gidicem ilk üç aydada yüksek olup olmadığını bilmiyorumki tahlilim yeni yapıldı zeka geriliği ihtimalimi var şimdi Allah korun
bı tane kız bebek de benden canımDUYURU 2
Cinsiyeti kesinleşmiş annişlerimiiizzz , tabloya eklemeye başlayacağım...
Bu mesajımı alıntılayıp yazarlarsa sevinirim![]()
bı tane kız bebek de benden canım![]()
canım gecmıs olsun bunu ılk yaptırması gerekıyordu doktorunun sana,bana hamıle kalmadan once bakılmıstı hatırlıyorum.Senın 3 ayın gecmıs dusuk tehlıkesı yok herhalde sıkma canını ilacla duzelir ınsallahşimdi tam değerlerini hatırlamıyorum tahlillerim evde T3 ve T4 yüksek çıktı TSH düşük çıktı pazartesi doktora gidicem ilk üç aydada yüksek olup olmadığını bilmiyorumki tahlilim yeni yapıldı zeka geriliği ihtimalimi var şimdi Allah korun
tesekkur canım onu bı de benım doktora sor adamı sınır krızı ettım soyle deye yoksa 4hafta sonra soyleyecektıaaaa ne kadar erken öğrenmişsiniz hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah.