Canım, benim bi arkadasımında tam yazın ortasına geldi hamileliği ekim gibi doğurdu sanırım oda 7.ayı gibi tatile gitti doktor sadece havuzdan enfeksiyon kapabilirsin ama guvendiğin bir denizse denize girebilirsin demiş tatile gitmesinde bir sakınca olmadı. ben tatil işini toplu hallettim evlendiğimizde haziranda alanyaya gittik kurban bayramının oncesindede bodruma gittik ama bodrum tatiline gitmeme 1 hafta kala felan hamile olduğumu ogrendim kısmetsede bebek uslu bir cocuk olursa seneyede karadeniz turu dusunuyoruz :) bnm doktorumda aynı tavsiyelerde bulundu deniz ve havuz konusunda ve ıslak bikiniyle durma enfeksiyon kapmamaya, üşütmemeye ozen goster dedi umarım sizde çıkarsınız bebişte anne karnında ilk kez kıbrısı gormuş olur :)
geçmiş olsun aynı seyleri bizde yaşadık canım tam düzeldim derken hopp 11-12.haftalarda kusmalarım geri gelmişti sonra kendiliğinden geçti hatta et balık yedim haftalar sonra ilk kez yinede tabi midem eskisi gibi değil ekşimeler agzımda kotu bir tad yine devam ediyor, yinede eski iştahıma geri donemedim hersey zamanla yavas yavas olacak diyorlar gercekten doğruymuş diyorum :))
ne demek canım rica ederim :))