- Konu Sahibi SirriEyvan
- #9.981
O dizi esimle beni strese sokuyor yaaa :) ama izliyoruz güzelKizlar foxta 1 erkek 1 kadin 2 cocuk var izleyin siz de keyfiniz yerine gelsin cok komik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O dizi esimle beni strese sokuyor yaaa :) ama izliyoruz güzelKizlar foxta 1 erkek 1 kadin 2 cocuk var izleyin siz de keyfiniz yerine gelsin cok komik
Cok sagol canim allah hepimize nasip etsin saglikli bebisler,sorunsuz dogumlar...Pskolojik olabilir ben birisinin karsısında kasınınca oda kaşınıyor sendede aynı olmuştur.Deniyorum canım düşünmeme ye çalışıyorum ama elimde değil...
Hayırlı olsun sağlıklı şekilde inşallah sağlıklı bir şekilde almayı kucağına almayı nasip eder.
Tebrik ederim canim. Allah sağlık, sihhatle kucagina almayı nasip etsin.Kizlar coook mutluyum sizlerlede paylasmak istedim.allah izin verirse insallah kizim olacak.bir oglum vardi ins birde kizim olacak.♥♥
Cok sagolasin canim,allahim hepimize nasip etsin o guzel duyguyuTebrik ederim canim. Allah sağlık, sihhatle kucagina almayı nasip etsin.
İnşallah canim, nasip olur belkiaa süpper belki görüşmek nasip olur bize orda :)
Kızlar ben dün serkülaj ameliyatı oldum. Allah'a şükür ben de bebeğim de iyiyiz. Bugün taburcu oldum. Dualarınız için çok teşekkür ederim :)
Gelmis gecmis olsun insallah,acil sifalar...Kızlar ben dün serkülaj ameliyatı oldum. Allah'a şükür ben de bebeğim de iyiyiz. Bugün taburcu oldum. Dualarınız için çok teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim. Doktorum 10 gün de rapor verdi. Dinlencez kuzumla artık :)Gelmis gecmis olsun insallah,acil sifalar...
Geçmiş olsun canim.Kızlar ben dün serkülaj ameliyatı oldum. Allah'a şükür ben de bebeğim de iyiyiz. Bugün taburcu oldum. Dualarınız için çok teşekkür ederim :)
Geçmiş Olsun canım İkinizin iyi olmasına çok sevindim canımKızlar ben dün serkülaj ameliyatı oldum. Allah'a şükür ben de bebeğim de iyiyiz. Bugün taburcu oldum. Dualarınız için çok teşekkür ederim :)
canım gecmıs olsun ,ınsallah bı an once toparlanırsınKızlar ben dün serkülaj ameliyatı oldum. Allah'a şükür ben de bebeğim de iyiyiz. Bugün taburcu oldum. Dualarınız için çok teşekkür ederim :)
Kızlar ben dün serkülaj ameliyatı oldum. Allah'a şükür ben de bebeğim de iyiyiz. Bugün taburcu oldum. Dualarınız için çok teşekkür ederim :)
Gecmis olsun iyi olacaginizi biliyordum
Geçmiş olsun canim.
Geçmiş Olsun canım İkinizin iyi olmasına çok sevindim canım
canım gecmıs olsun ,ınsallah bı an once toparlanırsın
Teşekkür ederim canım. Dinleneceğiz inşallah minnakımla :)Geçmiş olsun canim. Kuzunla dinlenin bol bol :)
Güzel atlatacaginizi biliyorfduk...çok şükür Rabbime...şimdi dinlenin güzel güzel tatlimHepinize çoook teşekkür ederim. Perşembe gün kontrolüm var inşallah onda da problem çıkmaz. İkili test sonucumu da öğrendim, bi problem yok onda da. İnşallah hepimiz bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız
Coook kocaman geçmiş olsun arkadasim guzel gunler gorHepinize çoook teşekkür ederim. Perşembe gün kontrolüm var inşallah onda da problem çıkmaz. İkili test sonucumu da öğrendim, bi problem yok onda da. İnşallah hepimiz bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız