• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Pskolojik olabilir ben birisinin karsısında kasınınca oda kaşınıyor sendede aynı olmuştur.Deniyorum canım düşünmeme ye çalışıyorum ama elimde değil...

Hayırlı olsun sağlıklı şekilde inşallah sağlıklı bir şekilde almayı kucağına almayı nasip eder.
Cok sagol canim allah hepimize nasip etsin saglikli bebisler,sorunsuz dogumlar...

Gecmis olsun iyi olacaginizi biliyordum

Geçmiş olsun canim.

Geçmiş Olsun canım İkinizin iyi olmasına çok sevindim canım

canım gecmıs olsun ,ınsallah bı an once toparlanırsın

Hepinize çoook teşekkür ederim. Perşembe gün kontrolüm var inşallah onda da problem çıkmaz. İkili test sonucumu da öğrendim, bi problem yok onda da. İnşallah hepimiz bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız

Hepinize çoook teşekkür ederim. Perşembe gün kontrolüm var inşallah onda da problem çıkmaz. İkili test sonucumu da öğrendim, bi problem yok onda da. İnşallah hepimiz bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız
Güzel atlatacaginizi biliyorfduk...çok şükür Rabbime...şimdi dinlenin güzel güzel tatlim;)
Minnosunka geçmiş olsun çok çok :)

Selammm gecmsi okuyamadim fakat kizlar kanzda yuzde elli indirim baslms bakarsanz. Birde e bebekte juli travel sistem bebek arabasi indirime girmis .kuzenim kullanyr cok memnun. Bizde oglusumuza bugun iki parca kiyafet eldik cook tatlilar

Back
X