- Konu Sahibi SirriEyvan
- #10.121
Evet canim o memnunCanim bahsettigin arac bu mu Eki Görüntüle 1345168
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim o memnunCanim bahsettigin arac bu mu Eki Görüntüle 1345168
canım baktım bende cicilerinize çok güzeller güle güle kullanın senın bebegının cınsıyetı bellı oldu mu canım günlerimiz aynı ya merak ettim bende cicilerimizi eklemek istiyorum ama nasıl yükleyecegımı bılmıyorumm yardımcı olur musunuzKızlar miniklerimizin cicilerini 2015 Haziran Bebişlerinin Cicilerine ekleyelim.
Teşekkür ederim canım :) Bizim daha belli olmadı cinsiyetimiz, ben erkek hissediyorum ama. Aldıklarımı ortak renkler diye aldım ama sanki biraz erkek cicisi olmuşlarcanım baktım bende cicilerinize çok güzeller güle güle kullanın senın bebegının cınsıyetı bellı oldu mu canım günlerimiz aynı ya merak ettim bende cicilerimizi eklemek istiyorum ama nasıl yükleyecegımı bılmıyorumm yardımcı olur musunuz![]()
Ben araba casual cadillac, park yatak prego yummy istiyorum bakalımay hiç sormayın kızlar düşünesim bile gelmiyor
bebek arabası ve park yatak alıcam tavsiyeleriniz var mı bebek arabası olarak concord neo ya bayılıyorum ama çok pahalı kraft bukle modelide ona benziyor sizin tavsiyeniz var mı
Canim peki arkada olan tutus yeri one gelebiliyo mu oynuyo mu ?Evet canim o memnun
canım baktım bende cicilerinize çok güzeller güle güle kullanın senın bebegının cınsıyetı bellı oldu mu canım günlerimiz aynı ya merak ettim bende cicilerimizi eklemek istiyorum ama nasıl yükleyecegımı bılmıyorumm yardımcı olur musunuz![]()
yok canım bence kıza da oglana da olur aldıkların Allah gönlüne göre versin inşallah bende ortak renkler aldım ama dayanamayıp bide kız cicisi aldım çok beğendiğim için bakalım ne olacak oğlan olursa kalır o da artıkTeşekkür ederim canım :) Bizim daha belli olmadı cinsiyetimiz, ben erkek hissediyorum ama. Aldıklarımı ortak renkler diye aldım ama sanki biraz erkek cicisi olmuşlarMesajını yaz altta dosya yükle var oradan yüklüyoruz
evet bende bu tarz bı bebek arabası alcam kesınlıkle cok begenıyorum cunku renklerı bıle bellı kırmızı sıyah ıstıyorum esesli olsun kuzumBen araba casual cadillac, park yatak prego yummy istiyorum bakalım
2015 Haziran Bebişlerinin Cicileri :) diye bi sayfa açmış almila000 arkadaşımız oradan bakabilirsin canımOyle bir topic mi var cnm nerden bakiyosunuz
amın canım ama fena mı hava alıp geldınız,alısverısler de yapılmıs mınnoslaraKiyamam sana ben...
Bebeklerimiz için her şeye katlanıyoruz,
Rahme düştüğü an başlıyor annelik.. ne kadar güzel bir duygu elhamdülillah...
Rabbim herkese yasatsin...
Baktım arabaya canım, bende bebeğimi sürerken yüzünü görmek istiyorum o tarz bişi istiyorum. Tecrübeli arkadaşlar da baston alın Dio, katlanınca çok az yer kaplayan, tek elle bile açılıp kapanabilen bişi çok işimize yararmışBen araba casual cadillac, park yatak prego yummy istiyorum bakalım
Bu araba da çok büyük değil kibar, wollex i de çok tavsiye eden var ama o bundan daha büyük, ben o yüzden bunu beğendimBaktım arabaya canım, bende bebeğimi sürerken yüzünü görmek istiyorum o tarz bişi istiyorum. Tecrübeli arkadaşlar da baston alın Dio, katlanınca çok az yer kaplayan, tek elle bile açılıp kapanabilen bişi çok işimize yararmış
super olmus ya boyle topıc acılması gercekten2015 Haziran Bebişlerinin Cicileri :) diye bi sayfa açmış almila000 arkadaşımız oradan bakabilirsin canım
evet yıne bi sorarım sana resimlerini çekip yollarım bir kaç güne kadarCanim peki arkada olan tutus yeri one gelebiliyo mu oynuyo mu ?
bu benim ikinci çocugum canım baston bebekken kullanılamaz . pusetin içine konabileceği. sırtı tam yatan bebek arabaları olmalı simdi oğlum 3 yaşında baston kullanıyorum ama ikinciye baston olmaz sırtı tam yatmıyor içi daha küçük tentesei yarım tamam kapatnca yer kaplamıyor.ben travel sistem almıycam cunku puset var. baby to gonun tek elle acılanları var onlara baktım cok guzel ama 450 diyorBu araba da çok büyük değil kibar, wollex i de çok tavsiye eden var ama o bundan daha büyük, ben o yüzden bunu beğendim
İyi akşamlar. Cinsiyeti öğrendik biz de. Kızımız olacak inşallah
![]()