Günaydın annişler dün saat sekizden dörde kadar hastanedeydim.
Biliyorsunuz bebeğin gelişiminde sıkıntı var demişlerdi. Renkli dopplere girdim detaylıca baktı doktor bebeğinde bir sorun yok sana bunu kim dedi diye sordu adını verdim doktorun. Kesinlikle yanlış ölçülmüş dedi. Yalnız bebeğin eşi aşağıdaymış ve bebeğin ayakları rahim yolundaymış çok canın acır dedi. :)
Allahım dedim bu da sonradan yalanlansa ama yükselir değişir bebek döner vs diye telkin etti doktor. Yeni gittiğim doğumevinde tam gönme göre bir doktor bulmuştum kadına bakınca huzur geliyordu bana yani onla doğum yapmayı çok istiyorsum ama gitmiş istifa etmiş. Yeni başladığı hastane de yeterli değil bilmiyorum ne yapıcam.
Aldım elime doppler sonuçlarını kontrol amaçlı sistemin otomatik attığı bir doktora gittim doktor da görmeniz lazım zombilere inandım eli ayağı titriyo kambur olmuş halen çalışıyor kadın. Baktı seni nst ye sokmamız lazım dedi.
Nst ye girdim bu sefer ilk ölçümde yarım saat tek başıma bekledim sonra gelsi biri ölçülmüyor ki git bişiler ye öyle gel dedi sinir oldum iyice meyve suyu içtim çünkü ağzıma kadar toktum o sıra bi daha girdim hiç bir şey de söylemediler nst kağıdını da vermediler eve geldim hiçbirşey anlamadım yani :)))