Bana her bakan ne güzel hiç kilo almamışsın diyor gülüyorum 20 kilo aldım diye fiziğim çok orantılı halen ama doğumdan sınra ne olcaz bakalım :)) rejime birlikte girelim tamam mı?
Evet canım yabçok şükür :)
Kız ne iki haftası ben aylardır evdeyim kocam tam bir ev kuşu
İnşallah kız :) kolay kilo veririm normalde ama emzirirken iştah açılıyormuş bakalım ne zaman vericem :))
Evet hem ondan hem de hava biraz açıktı depresyon gibi yağmurlu havalardan psikolojim iyice bozulmuştu :)
Hehehehe
Tuzu yemeklere o kadar az atıyorum ki bize kim gelse size tuz alalım diyor birine gitsek tuzdan yemek yiyemiyoruz normalde de böyleyiz eşimle. Tansiyonum da hep çok düşük biraz şişliğim var ama çok değil. O kadar sağlıklı dengeli yiyorum ki neden kilo aldığımı anlayamıyorum gerçekten.
Yavrucum baktım bebeğinin gelişimi bir hafta önde kilosu desen yine öyle zaten önemli olan kafa çapı göbek ölçümü kol bacak uzunluğu vs kiloya takma bu kadar ki senin bebeğin hafatsına göre gene kilolu iki alet arasında ölçüm farkı mutlaka oluyor. Ağladım diye üzülme nkü gözyaşıyla birlikte bir sürü sıkıntıyı atıyorsun ağlamak sandığımız kadar kötü bir şey değil bir yazı okumuştum bilimsel bulunca atayım sana .
Benim de öyle canım ya bir de kızım geriniyor içerde bi tarafa doğru o an çatlayıp çıkacak sanıyorum.
Geçen bir yerde okudum bebeğin gelişimi durmuş doktorlar sana dediği gibi almamız lazım demiş kızın babası güvenilir bir kasaptan ilikli kemik alıp iki saat kaynatmış düdüklüde suyunu da günde üç kez içmiş hamile kız iliğini de yemiş ve bebeğin gelişimi normale dönmüş doktorlar kime gittin ne ilaç kullandın falan diye baya sormuşlar. Yarın hemen dene olur mu? Artık güzel haftalardatız yoğun bakıma girecekleri aşikar ama yaşama şanslaeı o kadar yüksek ki ben senİn kuzucuğunun savaşçı ve çok güçlü olduğunu düşünüyorum o kadar sıkıntıya rağmen tutundu sen de artık bebeğine güven ve üzülme annesi.