- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #11.181
Merhaba mart anneleri . 12+3 günlük hamileyim. İkili test yaptırdım. Doktora daha gidemedim ama kan sonuçlarında referans aralığı yazmıyor anlayan var mı bu değerlerden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MerhabaMerhaba mart anneleri . 12+3 günlük hamileyim. İkili test yaptırdım. Doktora daha gidemedim ama kan sonuçlarında referans aralığı yazmıyor anlayan var mı bu değerlerden
Teşekkür ederim. Sonuçlar çıktığına göre doktor da raporu verir sanırım. Yarın gideyim . SağolnMerhaba
2li testte sadece kan sonuçları anlamlı bir cevap vermiyor kan değerleri bebeğin haftası ense kalınlığı sizin yaşınız kilonuz vs. hepsiyle total bir değerlendirme yapılıp sonuca varılıyor doktorunuzun yorumunu beklemek yada genel sonuç sayfanızı görmeniz gerekiyor
ne yazıyor cnm sonucundaMerhaba mart anneleri . 12+3 günlük hamileyim. İkili test yaptırdım. Doktora daha gidemedim ama kan sonuçlarında referans aralığı yazmıyor anlayan var mı bu değerlerden
bnde 43 ng/ml yazıyor dediğin gbi referans aralığı yazmıyorTeşekkür ederim. Sonuçlar çıktığına göre doktor da raporu verir sanırım. Yarın gideyim . Sağoln![]()
Nt: 0.92ne yazıyor cnm sonucunda
Önemli olan nt değeri ve Papp galiba. Ama işte doktora gidince öğreneceğiz sanırım canımbnde 43 ng/ml yazıyor dediğin gbi referans aralığı yazmıyor
ay bnde hiç biri yazmıyor aynen cnm inşallah hayırlı haberler alırız sağlıklıÖnemli olan nt değeri ve Papp galiba. Ama işte doktora gidince öğreneceğiz sanırım canım
Çok şükür çok sevindim inşallah birdaha bu kadar kötü olmazsınbence gösterirse öğrenirsin 12 haftalık değildi kızımı öğrenmiştim yıllar evvel
şuan 15 haftalığım bende hâlâ bilmiyorum
haftaya gideceğim
Hamileligin başından beri hiçbir enfeksiyonumda kötü koku ve renkli akıntı olmadı ama değerlerim hep yüksek. Ağrı yapıyordu bol bol
Kuzum ben de ateşlendim serum taktılar antibiyotik verdi doktorum. Bebişe hiçbişey olmaz dedi ben çok ağladım acilde ama gerçekten bebek hiç etkilenmiyormuş bir kaç farklı doktordan öğrendim. Rahat olllllKızlar iki gündür çok ateşlendim iki kez parol serum takıldı daha iyiyim gibi ama bebiş için endişeleniyorum,iyi midir,serum veya ateş zarar vermiş midir vs diye.
Ama zararlı olsa doktorlar takmazdı herhalde![]()
Hiç korkma aynısı başıma geldi ateşlendiğim için değil yemekten zehirlendiğim için 2 serum parol ve bol su takmışlardı. Hatta doktor bana acıyarak sana anca parol takabilirim hani işe yararsa der gibiydi. Zaten ağrı kesici olarakta çok az şey kullanabiliyoruz malum bi parol o yüzden hiçbir şeycik olmazKızlar iki gündür çok ateşlendim iki kez parol serum takıldı daha iyiyim gibi ama bebiş için endişeleniyorum,iyi midir,serum veya ateş zarar vermiş midir vs diye.
ben galiba seni etiketlememişim bizimde kızımız oluyo ismi de Leyla olucak inşallah40
17
18 ?
Aaa canım çok geçmiş olsunKızlar iki gündür çok ateşlendim iki kez parol serum takıldı daha iyiyim gibi ama bebiş için endişeleniyorum,iyi midir,serum veya ateş zarar vermiş midir vs diye.
Sağlıkla gelsinben galiba seni etiketlememişim bizimde kızımız oluyo ismi de Leyla olucak inşallah![]()
Çok sağ ol canım şimdi de halsizlik burum tıkanıklığı var ateş düştü şükürAaa canım çok geçmiş olsunzararlı olsaydı takmazlardı merak etme iyidir bebiş. Sen nasılsın şimdi?
Çok şükürÇok sağ ol canım şimdi de halsizlik burum tıkanıklığı var ateş düştü şükür![]()