- 16 Kasım 2014
- 1.153
- 1.050
- 88
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #34.361
Gunaydin,hepimiz icin guzel bir gun olur insallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol teyzesi, daha iyileri güzelleri sizin olsun inşEline sağlık cnm n guzel hazirlamissn her şeyini sağlıkla giysn ins. Bebisin:)
Selam annisleerrr ...
Guzel kızımı görduk bugun... 30 +2 yiz, 1 kilo 536 gram 40 cm olmuş melegim...
Nstye de baglandik ilk defa... MaasAllah kuşum nstyi hedef aldı bugun ultrason aletinden sonra tekmecikler attı :)
Gayet iyiyiz şükür. Doktorumuz 3 hafta sonrasi için çağırdı yine daha evvel ayda bir çağırırdi.. yavaş yavaş yaklaşıyoruz mutlu sona dimek kiiii:))))
mecburen içtim canım keşkem daha once başlasaydım herseyi sonradan duyuyorum yaabende aynen senin gibi yapıyorum canım umarım kaş yapayım derken göz çıkarmıyoruzdur :)
Dun bize foto atmadıın amaaa....günaydıın günaydıın günaydııııın. hepimize güzel bir gün diliyorum. güzel haberler almanız dileklerimle. dün verdiğiniz moral için de hepinize tek tek teşekkür ediyorum. iyiki varsınızzzz![]()
oyy maasallh oğlumu kıskandırmayın teyzesi onun daha pek bişeyi yok annesi azıcık tembelTeyzişleeeer bakın bu da bizim gardrobumuztamamladık sonunda çok şükür
))
Canim benim stres yapmamaya calis biliyorum kolay degil bende de gerilik var ve hep aklim orda ama biz stres yaptikca bebisler de etkileniyor umarim daha fazla ilerleyip uzmez seni bebisin sabit kalirsa alinmaz bebis bol bol kirmizi et ye bebegi en Cok kirmizi et buyutuyorıyı dort boyutlu ,doktor da ıyı bırı alanında perınantolog ayrıca.Suanlık bekletıyor ama ıkı gunluk fark on gun olunca sıkıntı oluyor işte.Gelen haftaya ne olur belli degil yanı,gelişim durarsa,anıden o zaman alınır dedı,yanı kapalı kutu bakalım ne olacak
Dolabini cicilerini sevsinler oyy masallahTeyzişleeeer bakın bu da bizim gardrobumuztamamladık sonunda çok şükür
))
Canim uc gun once bir ogrencimin annesinin ayagi elektrikli supurgeye takilmis dusmus ve dogum baslamis 34 haftalik dogum yapmis bebek 2 kilo ve kuvezden bugun cikacakmis rabbim bebislerimizi korusun ama 34 leri gorursek insallah rahatlarizbn de aynı şyleri yapıyrm. bu tamamn nasip, hamilykn 10 kilo verp 4 kilo çock doğrnlar var. her şy bzm elmzde, kontrolmzde değil. allh hayırlısını versn. zaten 1250 gr olan bir bebek de çok küçk değil. yani dr un dedği gbi erkn de doğsa toparlanır allhn iznyle. ki bu zamna kadr glmş bn yne en kötü ihtmlle 35. haftayı tamamlycğmza innıyrm.
evet pofuduğum atamadım ama atıcam dün gezmeye gittik . ıkı aydır görüşmediğim bi arkadaştı aaa ne kadar değişmişsin biraz da kilo almışsın dedi. ben de evet ne kadar tatlı olmuşum demi çok güzelleştim hamilelik yaradı valla çok güzel bi duygu diye giydirdim lafı, söyleyeceği cümlelerin önünü kestimDun bize foto atmadıın amaaa....
daha iyisi senin tosbağanın olsun canım benimoyy maasallh oğlumu kıskandırmayın teyzesi onun daha pek bişeyi yok annesi azıcık tembel
iyi günlerde giysin kuzucuk
Helal sana bee :) walla öylesine az bile demişsin, süpersin. Hamile birine kilo almışsın demek kadar saçma bişi var mı yaa :)evet pofuduğum atamadım ama atıcam dün gezmeye gittik . ıkı aydır görüşmediğim bi arkadaştı aaa ne kadar değişmişsin biraz da kilo almışsın dedi. ben de evet ne kadar tatlı olmuşum demi çok güzelleştim hamilelik yaradı valla çok güzel bi duygu diye giydirdim lafı, söyleyeceği cümlelerin önünü kestim. hahaaaa çok da güzel oldu kendim de mutlu oldum, eşim de tuhaf tuhaf baktı şaşırdı moralim bozulacak sandı
![]()