Yedek kıyafet koyacak mısın canım ya bebek için ben iç zıbın ve bi tulum koyayım diyorum ne olur ne olmaz. Bez ben de almadım stok yapmayı düşünmüyorum hepsini deniycem.
Bir de bebeğin çantasını ayrı yapmama rağmen ebeye verİlecek bebek kıyafetlerini bebek çantası içinde ayrı bir poşet yapıp üzerine kendi adımı ve soyadımızla bebeği yazdım. Aynı anda doğumlar olursa çok karışıyormış k hastanelerde.
Benim gittiğim özel hastanede 2 tane normal doğum odası var, yani aynı anda 2 hasta normal doğum yapabiliyor karşılıklı odalar.
Ben ne yaptım biliyor musun bir takım hastane çıkışının battaniyesinin içine doğumda vereceklerimi yıkadım ütüledim mis gibi koydum.
Bir takım olarak ta ayrı battaniye, 1 tulum, 1 çıtçıtlı badi, şapka eldiven koydum.
Birde ayrı olarak kalın bir battaniye.
Kendime 2 takım pijama koydum, haftasonu da iç çamaşırı koyacağım inş.
Bunlara ek ıslak mendil sen söyledin aklıma geldi pişik kremi, bebek bezi.
Fotoğraf mak.
Evim ile hastane arası araba ile 5 dk. fazla birşey götürmeyi düşünmüyorum.
Lazım olursa evde hepsi yıkanmış ütülenmiş hazır eşim gelir getirir.
Çünkü ilk kızımda birsürü doldurdum götürdüm koca bir tatil valizi gibi, çoğu kullanılmadı eve gelince tekrar boştan yere yıkanıp ütülendi.
Birde büyük kızıma bir takım kıyafet koyacağım, Allah nasip ederse doğum fotoğrafçısı gelecek.
Kızım okulda vs. olursa okuldan alındığında önlükle durmasın, hastane de değiştiririm.