- 19 Ocak 2010
- 1.735
- 1.316
- 333
- 41
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #35.141
hamileyken sinirlenmemeyi öğrendim. sinirlenince şekerim tansiyonum çıkardı. bebek bi garip tepki veriyordu ufakken bile. relaksım artık. hiç takmıyorum. başkası sinirleniyor mu kötü mü düşünüyor yok yorum mu yapacak. hiç duymuyorum bile. annem bile eleştirse uğraşamıcam by diyomKizlar bu erkek aileleri hep ayni sanirim benim ilk kizimda kendi annem ve babam Bir yigin kiyafet battaniye yorgan yastik orguler bir tane bebege altin kunye arti bir masallah ve bebek arabasini aldilar ablam da bebege altin bilezik poset poset kiyafetler aldi gel gor ki esimin ailesi sadece 1 takim kiyafet ve aylar sonra bir tane ceyrek aldi simdi de henuz hicbir hazirliklari yok dugunumde de hicbir sey yapmadilar gelinligimi bile esim kendi aldi hepsini gectim erken dogum riskim oldugunu bildikleri halde bir kere aramadilar halbuki hicbir kotulugum olmadi onlara Saygida kusur da etmedim neden boyle anlamiyorum

malum akıl veriyor herkes. kaynanam gebelik başında kendi kendine tartıştı eşimle trip attı konuşmayı kesti. gr umrum değil. doğurucam eşimin kardeşine bile bişi sormuyor. he umrumda mı değil. hatta sanırım böyle daha hayırlı oldu. kendisi ve tüm akrabalar aynı sokakta oturuyoruz. hiçbiri eşimle konuşmuyor.
Garip garip insanlar