• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim bi de isin daha komik tarafi dogum iznim yaniyo diye ucretsiz izne ayrilmayi dusunuyorum esime demisler ki ne gerek var bakici hazir zaten eger ayrilirsa bize nasil para yolliycan tek maasla demisler :)))gulsem mi aglasam mi bilemedim
tovbe yarabbim hakkaten guler misin aglar misin:)

kızlar, bebeklerin kafa çapı kaç çıkıyor? bizimki biraz ilerdeymiş, doktor hiç sorun değil, genetik dedi ama benim içime bi kurt düştü.
Ay caniim hic icine kurt dusmesin benim kizim 37 arti 3 te dogdu kafa olcusu nerdeyse 41 haftalikti yani genetik bizim ailede hep kafalar büyük ama kizimin daha bir buyuk hic strese sokma bos yere kendini

Canım tamda birşeyler yazayım diye girdim Musabimla ilgili,geçmişi de okuyayim dedim senin sorduğunu görünce okumadan yazayım en iyisi teyzesi....Musab Hamzamin kanındaki enfeksiyon değerleri düşmeye başladı hamdolsun.Solunumu da ağız ve burundan çıkarıldı simdilik Hud denilen fanus gibi biseyin içine oksijen verilerek yapılıyor, inşallah daha gerek kalmaz solunum makinesine ve daha aksilik yaşamadan cikariz hastaneden kavusuruz oğlumuza.Babasıyla konuşuyoruz her gittigimizde ve ne güzeldir ki bizi hissediyor ve tepki veriyor kuzumuz hamdolsun Rabbim oglumuzla bizi kavustursun inşallah...
ne guzel canm yoluna girmeye basladi her sey,dahada guzel olucak allahin izniyle.cok sevindim valla:)

Ay caniim hic icine kurt dusmesin benim kizim 37 arti 3 te dogdu kafa olcusu nerdeyse 41 haftalikti yani genetik bizim ailede hep kafalar büyük ama kizimin daha bir buyuk hic strese sokma bos yere kendini
ay canım cok rahatladim cok sagol, bizim ailede büyük galiba abimi filan düşünüyorum da...cok sagol, içime su serptin.

Evet canim simdide bizimkiler oyle annemler ne alcagini sasirmis durumda herseyimizi aldilar kayinvalidemlerden tik yok.esim tek cocuk ve ilk yorun dusunun bide gene de orali degiller
Bir de ilk torunmus sizinki valla anlamiyorum ben de insan azicik heveslenir neyse takmayalim kafamiza napalim biz de kendimiz yapariz

R rozajaden canım hıc sıkıntı yapma benım bebegımınde ılerde kafa olcusu hatta doktorum dedıkı bana benım babamın kafası cok buyuk fotr sapka bulamıyor savcı olmus benım kafamı goruyosun cok buyuk doktor oldum benım oglumunda kafası kocaman turkıye 50.sı kafası buyuk cocuk zekı olur hıc taakma demıstı :D sende hıc dusunme bı sorun olmaz

Eki Görüntüle 1487815 kızlar nasıl bu pıerre cardın yenı gordum dergıde kullanıslı mı acaba
Canım tamda birşeyler yazayım diye girdim Musabimla ilgili,geçmişi de okuyayim dedim senin sorduğunu görünce okumadan yazayım en iyisi teyzesi....Musab Hamzamin kanındaki enfeksiyon değerleri düşmeye başladı hamdolsun.Solunumu da ağız ve burundan çıkarıldı simdilik Hud denilen fanus gibi biseyin içine oksijen verilerek yapılıyor, inşallah daha gerek kalmaz solunum makinesine ve daha aksilik yaşamadan cikariz hastaneden kavusuruz oğlumuza.Babasıyla konuşuyoruz her gittigimizde ve ne güzeldir ki bizi hissediyor ve tepki veriyor kuzumuz hamdolsun Rabbim oglumuzla bizi kavustursun inşallah...
Oyyyyyy masallah kuzuga daha da duzelcek insallah

hamileyken sinirlenmemeyi öğrendim. sinirlenince şekerim tansiyonum çıkardı. bebek bi garip tepki veriyordu ufakken bile. relaksım artık. hiç takmıyorum. başkası sinirleniyor mu kötü mü düşünüyor yok yorum mu yapacak. hiç duymuyorum bile. annem bile eleştirse uğraşamıcam by diyom :KK70:
malum akıl veriyor herkes. kaynanam gebelik başında kendi kendine tartıştı eşimle trip attı konuşmayı kesti. gr umrum değil. doğurucam eşimin kardeşine bile bişi sormuyor. he umrumda mı değil. hatta sanırım böyle daha hayırlı oldu. kendisi ve tüm akrabalar aynı sokakta oturuyoruz. hiçbiri eşimle konuşmuyor.
Garip garip insanlar :KK70:
Haklısın canim sen en guzelini yapiyorsun kulaklari tıkamak gerekiyor ister istemez uzuluyor insan ama ben de takmiycam artik biz uzagiz neyse ki :))burda sayfalara sigmayacak okdr cok sey yasattilar ki bana gercekten garip garip insanlar:KK70::KK70::KK70:

Cnm ne güzel haberlerle gelmissin...
Masaallah barekallah...
Ee toparliyor annesi ALLAH in izniyle...
Az kaldi sabret...
Zor mucadele bitti insaallah bundan sonra enfeksiyon iyice temizlendikce kilo alip toparlicak gulucukler baslicak insaallah...

[QUOral26, post: 40417401, member: 543140"]Allah razi olsun canım benim hepiniz ayrı ayrı sizde benim dualarimdasiniz...[/QUOTE]
Cok sevindim canım inşallah bi an once toparlanir artik senin bidik.Mayis anneleri nde senden once doğuran vardı cuma cikardi oglunu yogun bakımdan sira sende insallah çabuk toparlanir

iyi geceler kızlar bugün a101 de indirim varmış ben çalıştığım için babamızı gönderdik adam inatla kızımıza erkek bebek nevresimi, mavi emzik ve mavi basamak almış dedim bizim kızımız olcak farkında mısın ne bileyim onlar hoşuma gitti aldım işte diyor sanki git kendine al dedim :KK70:anneme de dedim o da salına salına gitmiş hiçbişey kalmamış 2 kişi bi işi beceremediler valla en güzeli kendi işini kendin yapacaksın annen de kocan da olsa başkasına kalırsan yandın:KK53:

A101 de birsey bulamamanizin sebebi bir nevresim bir biberon almasi icin yolladigim kocamdir.

Pazara tek basina yollamayacaksiniz kocalari

Eklentiler

• 20150409_230953.webp
    20150409_230953.webp
    34 KB · Görüntüleme: 140
Güzel haberlerine sevindim canım. Masallah Musab Hamzaya :nazar: Daha da iyi olacak annesi bi an önce kavuşacaksınız inşallah Allah'ın izniyle...

kızlar, bebeklerin kafa çapı kaç çıkıyor? bizimki biraz ilerdeymiş, doktor hiç sorun değil, genetik dedi ama benim içime bi kurt düştü.

Bana da doktor kafası vücuduna göre iki hafta önde gidiyor dedi, bu durum doğum şeklini etkileyebilir dedi, normal doğum yerine sezeryan olabilir dedi, ama buna karar vermek için henüz erken dedi, olasılığı söylüyorum dedi sadece.

iyi geceler kızlar bugün a101 de indirim varmış ben çalıştığım için babamızı gönderdik adam inatla kızımıza erkek bebek nevresimi, mavi emzik ve mavi basamak almış dedim bizim kızımız olcak farkında mısın ne bileyim onlar hoşuma gitti aldım işte diyor sanki git kendine al dedim :KK70:anneme de dedim o da salına salına gitmiş hiçbişey kalmamış 2 kişi bi işi beceremediler valla en güzeli kendi işini kendin yapacaksın annen de kocan da olsa başkasına kalırsan yandın:KK53:
gece gece çok güldüm :D

Back
X