• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merhaba güzel anneler,hepinize hayırlı cumalar. Bir temizlik iştahı geldi ki durmak istemiyorum. Amann dünya güzeli bir SirriEyvan SirriEyvan annemiz,olduğu yaşın aksine taş gibi gencecik olan mirac75 mirac75 annemiz ve tam ısırmalık göbişiyle gecee gecee annemiz. Hepinizi öperiz güzel anneler
kolay gelsin canım benimm, biz de seni öpüyorus :KK68::KK15:

Valla bebek içinde 1,750 gram olarak saklanıyor canım.

Bende anlamadım nerede.

Ama ilk kızımda da doğumda yatış yapılırken hasta kabuldekiler hasta kim dediler bennn dedim hani bebek nerede dediler.

Benim göbek fazla büyümüyor canım.

Valla çekerken de yüzümü çekmemiştim.

Ama bir ara sana özelden yüzümü atarım.

Şimdi prensesiz dedik sayfadakiler hay senin prensesliğine demesin.

:)
vay be , gerçekten derinlerde saklanıyor bebişin :))
ne güzel canım , fazla çıkmaması avantajmış... :)
bekleriiiiizzz hehee :rolleyes::KK9:

ayrıca burdaki annelerin hepsi prensseeess , içlerimiz melek dolu o yüzden :KK68:

canım ben arçelik kullanıyorum siyah cam şık duruyo ama temziliği zor bi tane tuz bile düşse ben burdayım diye bağırıyo cam olduğu için bez izi de belli oluyo temizledikten sonra cambeziyle silmen sart. sağlamlığı açısından üstüne bişey düşerse cam bu ocak kırılır diye düşünme bi çok kez denedim bişey olmadı çizik bile olmuyo.
ayrıca alıcaksan tomrisinki gibi al üstündeki tel kısmını (tel denmiyorudur ona muhtemelen de adını bilmiyorum üstüne tencere koydoğumuz demir aparat) bnmki ocakların etrafında yuvarlak yuvarlak 4 parça. yemek karıstırırken kayabiliyo. ilk evlendiğim zamanlar tencere devirmişliğim var üstünden aklında olsun.
öğlen eve gitmiycem ama aksam senn için resim eklemeye calısırım
Canim ben de senin firinindan alma yi düşünüyordum birkaç ay içerisinde. Görünüşü çok hoş gerçekten . memnuniyet acisindan kimseden bi yorum duymamistim fikir verdiğin için sagolasin . foto da bekliyoruz. Bi de elektrikli degilmi senin ocagin?

Eki Görüntüle 1488310
Kızımla benden herkese günaydııınn. :KK49: Nasılız bakalımm?? Kahvaltılar edildi mi?? :kk77:
Biz yaptık, babamızı da yolladık evde tembellik yapıcaz yine. Çalışan anneler nolur kızmayın bize olur mu :KK43: Haziranda atanıcam ben de kısmetse, ağustosta işe başlıycam. Kuzu böceğime doyamadan işe başlamak zorunda kalıcam.

Ahacık gördüm.

Sende hayal ettiğim gibi yiyip yiyip belli etmeyen nankörlerdensin. :)

O yediklerin nerede?

Maşallah göbeğine.

vay be , gerçekten derinlerde saklanıyor bebişin :))
ne güzel canım , fazla çıkmaması avantajmış... :)
bekleriiiiizzz hehee :rolleyes::KK9:

ayrıca burdaki annelerin hepsi prensseeess , içlerimiz melek dolu o yüzden :KK68:

Valla çoooook doğru dedin.

Ben bu sözün üstüne kanatlanıp uçarak işlerimi bitirip gelmek üzere ayrılıyorum.

Hepinizi öpüyorum.

Canim ben de senin firinindan alma yi düşünüyordum birkaç ay içerisinde. Görünüşü çok hoş gerçekten . memnuniyet acisindan kimseden bi yorum duymamistim fikir verdiğin için sagolasin . foto da bekliyoruz. Bi de elektrikli degilmi senin ocagin?
rica ederim canım aksam eve gidince foto çekip ekliyim. elektrikli değil normal tüplü.

image.webp
image.webp
Kızlar hastane çantasının içine koymak için oğluma ve bana ufak hurçlar aldım, onların içine koydum eşyalarınızı. Hem daha hijyenik hem karışmaz , aradığımı rahat bulurum.
Ben doğuma hazırım:KK73:

kızlar oğlumun kafası 3 hafta, kılosu 2 hafta boyu ise 1 hafta önde çıktı. tamamen genetikmiş. doktorum doğum hazıran başı olur belkı hazıranı bıle bulmaz iri kıyım oğlun olacak dedi :)) ahh ahh aldıım minnak şeyleri çok kullanamıcaz demekki, sağlıklı olsun da :))
yavrumm el salladı bize resmen bide :nazar::cry::cry:
kız ne guzel nıye aglıyosun kı :stop:

oy masallah yıne cenenız dusmus bı kuafore gıdıp geleyım dedım yetısemıyorum hızınıza,coook okumam lazım .Bu arada bugun benım dogum gunum kızım hıssetmıs gıbı nerdeyse karnımdan cıkacak kafasını nasıl dayamıssa gobegıme acı verıyor,ittir ittir,ne yapmaya calişiyor o_O

cnmm nice senelere , maşallah yavruna:nazar:

oy masallah yıne cenenız dusmus bı kuafore gıdıp geleyım dedım yetısemıyorum hızınıza,coook okumam lazım .Bu arada bugun benım dogum gunum kızım hıssetmıs gıbı nerdeyse karnımdan cıkacak kafasını nasıl dayamıssa gobegıme acı verıyor,ittir ittir,ne yapmaya calişiyor o_O
İyi ki doğdun canıım ailenle birlikte nice musmutlu yılların olsun inşallah :) ♡

Ayyyy doğumgünün kutlu olsun kuzucuuummm :KK73::KK73: doğumgünü pastası istiyodur bebeğin :KK46: ondan ittiriyo seni :KK49:

Back
X