• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar bi tek uyku seti miz kaldı ona da karar veremiyorum bi türlü mavi istiyorum kaç yere baktım hep yeşil kırmızı renkler var içinde bende sevmiyorum off gezmediğim sormadığım yer kalmadı bi türlü bulamadım siz hangi markanın aldınız

herkese günaydın annişler. babam grip oldu hastaneye yatış verdiler vücudu enfeksiyona açık olduğu için çok dikkatli davranmamız gerekiyo. hepimiz hayatımızı onun sağlığı iyi olack sekilde düzenledik ama bi tek babam dikkat etmiyo söz de dinletemiyoruz. doktor gelip yatmanız gerekiyo diyo hayır gelmiycem diyo doktor artık telefona direkt beni istemeye basladı babamı ikna edemiyo çünkü.çok üzülüyorum bişey olucak diye. bugünleri atlatsak babamı sağlığına kavusmus görsem artık çok ihtiyacım var
Cnm cok geçmiş olsun...
Iyi yapmis dr babalar kizlarini dinler...

gerçekten öyle pofudukcum ...
az kaldı az...
minnoşlarımız kucaklarımıza gelecek elhamdülillaaahhh...

dün bebek kozmetiklerini aldım ya yatak odamda şifonyerin üstüne bir köşeye koydum...
odaya giriyorum oda bebek kokuyooor.. ayyy öyle duygulanıyorum kiiii :)
Bitanem senle hep ayni işleri yapiyoruz
20150410_132459.webp
Boyle sanirim :)

bu da 30+5 de kızımla biiizz :KK19::KK68:
Masaallah melek yuzlum... ne tatli cikmissiniz...:KK19:
Günaydın bayanlar nasılsınız arkadaşlarım ben dün ve bugün doktordaydım tansiyon yine tavan yaptı iki gündür hastanelerdeyiz oğlum iyi ama şükür oldun 2.200 gram olmuş 33 haftalık olmuşuz 35 kadar beklersek oğlumu biraz erken alıcam ama doktor amcamız bi sorun olmadan inşallah alırsın dedi bakalım hayırlısı inşallah
Hayirlisi cnm insaallah...
Az kaldi valla...

ayy tam hayal ettiğim gibisin canım yaa çok tatlısınız:KK68: senle mirac75 mirac75 benziyosunuzdur diye düşünüyorum bi de nedense öyle geçiyo içimden.

ayy çok teşekkür ederiz , sizin tatlılığınız oo :KK15:
hadi ya :KK48: mirac75 mirac75 cım baksın bakiim benziyormuymuşuz :KK45:
Iste miraciniz :oops:
IMG_20140621_5.webp

Canım tamda birşeyler yazayım diye girdim Musabimla ilgili,geçmişi de okuyayim dedim senin sorduğunu görünce okumadan yazayım en iyisi teyzesi....Musab Hamzamin kanındaki enfeksiyon değerleri düşmeye başladı hamdolsun.Solunumu da ağız ve burundan çıkarıldı simdilik Hud denilen fanus gibi biseyin içine oksijen verilerek yapılıyor, inşallah daha gerek kalmaz solunum makinesine ve daha aksilik yaşamadan cikariz hastaneden kavusuruz oğlumuza.Babasıyla konuşuyoruz her gittigimizde ve ne güzeldir ki bizi hissediyor ve tepki veriyor kuzumuz hamdolsun Rabbim oglumuzla bizi kavustursun inşallah...
Allah a şükür canım, inşallah daha da Güzel haberlerinizi bekliyoruz bizler. Daha iyiye gidiyor Musab Hamzamız maşallah, biliyor annesi hissediyor oda suze kavuşmak istiyor bir an önce. Dualarımız sizlerle,kucağıma aldım eve gidiyoruz yaz buralara bir an önce inşallah maralcım.

Cnm cok geçmiş olsun...
Iyi yapmis dr babalar kizlarini dinler...

Bitanem senle hep ayni işleri yapiyoruz
Eki Görüntüle 1488632
Boyle sanirim :)

Masaallah melek yuzlum... ne tatli cikmissiniz...:KK19:

Hayirlisi cnm insaallah...
Az kaldi valla...

Iste miraciniz :oops:
Eki Görüntüle 1488640
aaaa evet aynı şeyi yapmışız , nasıl güzel kokuyor di miiii , odaya girmek istiyorum hiç çıkmamaaakkk :KK37::KK37::KK37:

aaaaaaa sonunda :KK73: gerçekten genç gösteriyorsun sende maaşAllah barekAllah , fizik yerinde ohh ,oğlumuz yok ama resimde :-)
gecee gecee nin hayallerinde benzettiği bizim çıtı pıtılığımız olmuştur o halde :-)
yüreklerimiz bir 2015 hazıran anneleri olarak , ne kadar mayısda doğuranlar olacaksa da :KK19:

duygulandım yaaa...
nerden nereye di miii...
benim de ilk fotolarım böyle... gittikçe büyüyen bir bebiş oyyyyy :KK19::KK19::KK19:
evet yaa üzülüyodum göbeğim büyümüyo diye, burdaki diğer arkadaşların fotolara bakınca hiç göbeğim yok gibi geliyodu. halbuki zaten fit değildim 6-7 kilo fazlam vardı hamilelik öncesinde. ilk 20 hafta hiç kilo almamıştım. o_O
Zaman ne çabuk geçti... İlk kez öğrenip doktora gittiğim günü hatırlıyorum. Doktor 2 hafta sonra kalp atışlarını dinlemek için çağırmıştı.. Ayy nasıl geçicek 2 hafta diyodum.. O zamanın üzerinden 6 ay geçmiş bile. :KK57: Kaldı 8-10 hafta.

Selam kızlar.

Biraz işlerim var onları bitirip gelecektim şimdi dinlenme arası verdim ki birde ne göreyim miraç ablamızla gecee arkadaşımız...

Yazmadan edemedim.

Miraç valla hiç yaşını göstermiyorsun çok genç duruyorsun maşallah.

Geccee seninde şu siyahlı olan son halin mi?

Maşallah göbeğine ve içindeki bebeğine.

Diğer arkadaşlarıma da kocaman selamlar verip 1 saat sonra gelmek üzere ayrılıyorum.

evet yaa üzülüyodum göbeğim büyümüyo diye, burdaki diğer arkadaşların fotolara bakınca hiç göbeğim yok gibi geliyodu. halbuki zaten fit değildim 6-7 kilo fazlam vardı hamilelik öncesinde. ilk 20 hafta hiç kilo almamıştım. o_O
Zaman ne çabuk geçti... İlk kez öğrenip doktora gittiğim günü hatırlıyorum. Doktor 2 hafta sonra kalp atışlarını dinlemek için çağırmıştı.. Ayy nasıl geçicek 2 hafta diyodum.. O zamanın üzerinden 6 ay geçmiş bile. :KK57: Kaldı 8-10 hafta.
ah canım bak şimdi nasıl büyümüş bıdık :KK68:
benimde hiç göbeğim olmadığı için 2.ayın sonunda orda ufak bir şişme vardı , nasıl severdim onu nasıııl :KK48:
şimdi bakıyorum o fotolara da hiç bir şey yokmuş :KK23:
zaman gerçekten çok çabuk geçti yaa... ama geçsin zaten çok sabırsızlanıyorum artık beeen...:rolleyes:
ayy o ilk aylar neydi öyle... kese için git , kalp atışı için git , sonra kalbi atıyor mu diye heyecanlan her kontrolde ...
geçmiş gitmiş hepsi...

Selam kızlar.

Biraz işlerim var onları bitirip gelecektim şimdi dinlenme arası verdim ki birde ne göreyim miraç ablamızla gecee arkadaşımız...

Yazmadan edemedim.

Miraç valla hiç yaşını göstermiyorsun çok genç duruyorsun maşallah.

Geccee seninde şu siyahlı olan son halin mi?

Maşallah göbeğine ve içindeki bebeğine.

Diğer arkadaşlarıma da kocaman selamlar verip 1 saat sonra gelmek üzere ayrılıyorum.
bende vardım ama görmemişsin dimek kiiii :KK49:
görüşürüz inşaAllaahh... kolay gelsin sanaa...

Guzel anneler merhaba ya ben neden bu kadar az kilo aldim acaba 82 kiloyla hamile kaldim simdi 84.5-85 filan geliyorum kizimin gelusimi 2 hafta onde gidiyor sali gunu 2000 gr di heralde zayifluyirum ben

Back
X