- Konu Sahibi SirriEyvan
- #42.881
Ay kizlar karnim sonunda tam hamile karni gibi oldu yusyuvarlak gecen hatta erkek karnina benziyo dediler uzadi top gibi oldu :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim panik yapmamaya calis. Zsten stres oliyoruz kalp atislarini duyunca sirtistu yattigimiz icin bebislerde haliyle cok rahatsiz oluyolar. Tw yi actir hemsireye izle derin nefes al wer. Benimde esim bsy dedi heyecnlandim baktim hemen yukseldi kalp atisi. Bize bagli yawrucaklarKızlar herkese merhaba, ben de 37.haftamdayım. Nst de bebeğimin kalp atışları hızlı çıkıyor, yani taşikardi. 170 lere çıktığı oluyor. 4 saat sonra girdiğimde daha yavaşlamış oluyor. Yavaşlama doktorum sezeryanla alacağını söylüyor. Ben panikliyorum sanırım ondan bebeğim de panik oluyor. Benim gibi olan var mı??
Neden sezaryen canim. Nasildi bebegin olcumleri falan. Hersey yolundadir ins.Bende bugün gittim artık dönmüş kızım başı bayağ aşağı inmiş dedi doktorum gerçi sezeryan olucam bebeğim normal yola girsede:)
Canim senin dogum tarihin mi deistiAy kizlar karnim sonunda tam hamile karni gibi oldu yusyuvarlak gecen hatta erkek karnina benziyo dediler uzadi top gibi oldu :))
6 haziran di doktor 31 deyince degistirmistim. Eski haline cevirdim tekrar :)Canim senin dogum tarihin mi deistiyaniliyo muyum yoksam
![]()
Kursta bi ebe anlatmisti, bi kadin sancilandigi sirada ebenin parmagini agzina sokmus isirmis war gucuyle. Bi diger kadinda kocasini tokatlamisBenım eşim normal yaparsam dayanamaz duramaz yanımda ama sezeryan olursa mutlaka yanımda olmalı. Zaten normal doğum olursa onu gözüm görmez yada dalarım acıdan yazık olur kocama:)
bana da birisi umreden getirdi aynı böyle ot sadece o el gibi olan kısımlarının rengi biraz daha açık o kadar doğrudur merak etmecmt vermişler kargoya hemen. inş. gerçek ottur :) sürme de almıştım gelmiş
Kaça çıktı cnm sancıların? Keşke baktırsaydın ama anlıyorum seni ani olmuşKızlar acilden geldik nst ye girdim fazla sancım çıktı alttan bakılacak dedi nöbetçi doktor ben de kabul etmedim bianda söyleyince hem korktum hem heycanlandım bugün hiç hissetmedim onun için gittim hiç aklıma gelmedi ki alttan bakılacağı
bende aynı şeyi bir kere yaşadım senin nabzının iki katı atar sen heyecan yapma dedi doktor, stres olmamaya çalış inşaallah bir sıkıntı çıkmazKızlar herkese merhaba, ben de 37.haftamdayım. Nst de bebeğimin kalp atışları hızlı çıkıyor, yani taşikardi. 170 lere çıktığı oluyor. 4 saat sonra girdiğimde daha yavaşlamış oluyor. Yavaşlama doktorum sezeryanla alacağını söylüyor. Ben panikliyorum sanırım ondan bebeğim de panik oluyor. Benim gibi olan var mı??
Daha öncekileride sezeryan olduğu için canım:) 2.700 kilo boy 46 cm çok şükür herşey yolundaNeden sezaryen canim. Nasildi bebegin olcumleri falan. Hersey yolundadir ins.
abla çook sevindim Allah analı babalı büyütsün inşaallah darısı başımıza olsun inşaallahHayir canim normal dogum 36 hafta 3 kg dogdu melegim
benim de 2 nst de yüksek çıktı ztn 4 kere girdim. ama tansiyonum düşük diye daha relaks lar sanırım. devlette 2 kere acilde serumla normale düşürdüler. geçen hafta kendi dr uma gittim. nst de hareket ettiğinde tuşa bastım. normal çıktı. hareketli olması da etkiler dedi. yapacağım birşey var mı dedim. sen sakin ol çocukta sakin olsun dedi.Kızlar herkese merhaba, ben de 37.haftamdayım. Nst de bebeğimin kalp atışları hızlı çıkıyor, yani taşikardi. 170 lere çıktığı oluyor. 4 saat sonra girdiğimde daha yavaşlamış oluyor. Yavaşlama doktorum sezeryanla alacağını söylüyor. Ben panikliyorum sanırım ondan bebeğim de panik oluyor. Benim gibi olan var mı??
Kaça çıktı cnm sancıların? Keşke baktırsaydın ama anlıyorum seni ani olmuş
nst de özellikle yan yatırıyorlar sen niye sırtüstü yatıyorsun :) yan yatCanim panik yapmamaya calis. Zsten stres oliyoruz kalp atislarini duyunca sirtistu yattigimiz icin bebislerde haliyle cok rahatsiz oluyolar. Tw yi actir hemsireye izle derin nefes al wer. Benimde esim bsy dedi heyecnlandim baktim hemen yukseldi kalp atisi. Bize bagli yawrucaklar![]()
Benımde 20 dkkada ıkı kez 40 çıkmıştı bundan bı ay once sanmıyorum cnm acılman olduğunu ama in rahat eder baktır sen. Şimdi sen strese gırdın o yuzden bebiş de etkılendı ışık bır duş al uzan cnm rahatla hissediceksin bebişi merak etme30 40 lardaydı cnm ya off şuan yine hissetmiyorum sancımda var kasılma